>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

system,sposob gry

O 0

oli12345

Użytkownik
Witam,czytam forum od dawna ale postanowilem napisac teraz...Otoz mam pewien system.sposob gdy ktory narazie daje wymierne korzysci bez zadnej wiedzy na temat meczy pilki noznej a jedynie opierajacy sie na kursach bukmachera...Oparty na progersji.Stad moje pytanie czy bylby ktos zaiteresowany sprawdzeniem tego sposobu gdy na free ale stosujac sie do moich zalecen w 100%???
Sposobem zaczoel grac w lutym,zaintersowanym osoba moge udoistepnic zdjecia ze strony buka.Nie interesuje mnie sprzedaz itp tego systemu a jedynie &quot;trzezwe &quot;spojrzenie na ta osob ktore byly by zaiteresowane...
jesli temat jest w zlym dziale prosze o przeniesienie.Na zyczeniemoge udostepnic historie w bet365.Pzdr

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Najlepiej będzie jak sam po prostu przedstawisz na forum ten sposób gry...
Mając bowiem od 28.11.2012 zaledwie 1 post - nikomu niczego na pm przesłać nie możesz ????

.

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
sposob gry ktory narazie daje wymierne korzysci bez zadnej wiedzy na temat meczy pilki noznej a jedynie opierajacy sie na kursach bukmachera...
...już mnie ciekawość zżera, co to za sposób ???? ?

O 0

oli12345

Użytkownik
Przepraszam byc moze zle ujolem to.Nie pisalem tego zeby sie chwalic,sposob opiera sie na progresji na max 8 progow,oczywiscie kazdy tutaj powie ze bez problemu trafi kurs okolo 2-2.5 duzo szybciej ale pisze o meczach gdzie opiermy sie tylko na kursach,zadnej analizie.Od lutego srednia ilosc meczy zagranych to okolo 700-800 co dwa tygodnie,nie prowadzilem zadnych statystyk tego ale historia w bet365 wyswietla maxymalnie okolo 70 stron i tyle wypada na dwa tygodnie(teraz pewnie bedzie duzo mniej az do wrzesnia)Pewnie nie kazdy moglby poswiecic tyle czasu dziennie na gre ale duza czesc zakladow zawieralem przez mobilne bet365.
Temat zalozylem zeby ktos inny (2-3 osoby)na podstawie moich zalozen sprobowal gry,zeby sie przekonac czy ten sposob jest skuteczny czy poprostu mialem szczescie przez ten okres ale skoro nie mam takiej mozliwosci zeby cokolwiek wysylac to temat mozna zamknac,czytam forum kilka miesiecy ale tego nie wiedzialem.
Pzdr i przepaszam za niepotrzebny temat.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ale dlaczego sam nie chcesz zaprezentować tu swojej gry?
Skoro jest to progresja nastawiona na 8 etapów , to jaki jest koszt własny wejścia na ten 8. próg - czyli ile wtedy ryzykujesz i w grze o jaką wygraną?

O 0

oli12345

Użytkownik
Stawka poczatkowa byla 1zł nastepnie 1.5zł ,3zł,6zł,12zł,24zł,48zł,96zł.Stawki nieznacznie mogly sie zmieniac bo zalezalo to od kursu,a kurs(od 2 do ponad 3) na zywo zmienia sie dosc szybko.Tak zaczynalem w lutym pozniej dolozylem kolejny prog i doszedlem do stawki poczatkowej 20zł.Skonczyly sie w wiekszosci europejskie ligi,wiec myslalem ze zrobie sobie tez przerwe ale okazalo sie ze meczy nie brakuje wiec od 2 dni znow zaczynam gre od 1zł i dlatego napisalem na forum aby ktos (2-3 osoby) byc moze na podstawie moich zalozen tez zaczely tak grac i czy tez im uda sie zarabiac i nie przegrac.Poprostu chcialem wiedziec czy to ze mi sie udalo przez te kilka tys.zdarzen to bylo szczescie czy jest to metoda?Chcialem pomocy kilku osob ale skoro oswieciles mnie ze nie mam takiej mozliwosci,bede dalej gral sam i ewentualnie odezwe sie za jakis czas bo bez sensu zebym nabijal posty,lubie czytac to forum ale nie udzielalem sie nigdy.
Pzdr

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Przypuśćmy, że nie mam własnych pomysłów na gre i chciałbym zagrać tym systemem. Teraz napiszesz o co chodzi ? Czy jakoś prywatnie mam dostać założenia tego sposobu ?

pagni 138

pagni

Użytkownik
Nic nowego nie odkryłeś po prostu progresja tylko zauważyłem tam fragment stawkax2 a to nie wróży nic dobrego kilka tysięcy zdażeń nieżle ale co robisz jak do 8 progu nie wchodzi ? czyli jak odrabiasz straty ? jeżeli nie odrabiasz strat no to tylko czekać na 2-3 wpadki w krótkim okresie i będzie z tysiąc zdażen gry na pusto
Pozd

O 0

oli12345

Użytkownik
Nie chodzilo mi o odkrycie progresji tylko o wspolne testowanie doboru zdarzen opierajac sie na pewnych zalozeniach i dlatego chcialem przedstawic sposob 2-3 osoba ktore by byly zainteresowane i konkretne a nie opisywac na forum .
Tak jak wspomnialem zaczynalem od 1zł jako stawka poczatkowa i gotowka na 8 progow a po 2 miesiacach stawka poczatkowa juz byla 20zł i zabezpieczenie na 9 progow.Wyszedlem z zalozenia ze skoro ma to byc pewny sposob to nie ma sensu zaczynac od wiekszej gotowki bo jesli sposob jest skuteczny to z czasem dojde do tego gra i sie udalo.
Byc moze progresja przedstawiona przez Edi8 byla by lepszym pomyslem ale po to wszystko wlasnie chcialem aby ktos jeszcze pomogl mi testowac to.Pzdr
Na ta chwile mysle ze temat mozna usunac juz bo bedzie niepotrzebnie zasmiecal forum.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Akurat ja jestem zdania że progresja to świetny sposób na grę ! problemem jest tylko dobór typów. I nie przeczę że zaiteresowalem się Twoim doborem spotkań.
A więc fanatyka progresji już masz :) czekam na Twoje wskazówki i możemy testować :)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Pagni&gt;&gt;&gt; wobec tego że @oli12345 nie ma dotąd 10 wpisów na forum i nie może nikomu na pm odpisać , to pozostaje Ci przesłać mu poprzez pm swój adres mailowy/GG i tak nawiążecie kontakt.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pagni 138

pagni

Użytkownik
@Pagni&gt;&gt;&gt; wobec tego że @oli12345 nie ma dotąd 10 wpisów na forum i nie może nikomu na pm odpisać , to pozostaje Ci przesłać mu poprzez pm swój adres mailowy/GG i tak nawiążecie kontakt.
Już Mu wcześniej wysłalem namiar na kontakt Jestem ciekawy czy się odezwie choć jestem dość sceptyczny :)

O 0

oli12345

Użytkownik
Już Mu wcześniej wysłalem namiar na kontakt Jestem ciekawy czy się odezwie choć jestem dość sceptyczny :)
Potrzebowalem 2 osoby i juz sa.Ostatnio juz napisalem ze temat mozna usunac bo zasmieca forum,wiecej nie potrzebuje.
Dziekuje za pomoc.Pzdr

Do góry Bottom