>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System,sposób..

E 1

ercus

Użytkownik
Najlepszym jak dla mnie sposobem gry jest gra na 1x,padnie gol do 30 minuty(bardzo szybko mozna tutaj dojsc do duzej kasy w szybkim czasie),strzeli/nie strzeli lub jak tutaj napisal jeden z forumowiczow gra przeciwko faworytowi..Moim zdaniem granie czystych 1 ,x lub 2 mija sie z celem przy kursach 1.20-1.35..A niestety im wyzszy kurs to ciezko trafic,dlatego ja gram zazwyczaj ,ze mam 33% szans czyli 1x lub obstawiam inna opcje z wymienionych powyzej.Pozdr

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
no dobra ale to ze masz 1,x,2 nie znaczy ze kazdy ma 33% szans.
Rownie dobrze w Hiszpani na 20 druzyn tylko jedna wygra ale to nie znaczy ze Barca ma 5% szans na mistrzostwo...

L 51

legionista880

Użytkownik
gol do 30 minuty(bardzo szybko mozna tutaj dojsc do duzej kasy w szybkim czasie)

no to od jutro to gram i robie taaaaaaaaka kase ???? tak samo szybko mozna wszystko stracic nie raz patrzylem co sie dzieje do 30 minut w ligach anglia/francja/wlochy/niemcy i bramek bylo jak na lekarstwo dobre byloby to na holandie ale kursy juz lipa

P 95

piotrek_

Forum VIP
Ludzie zacznijcie przedstawiać tutaj na forum sensowne systemy a nie to co się tutaj na chwilę obecną odstawia. Gol do 30min i stawianie na 1X to strasznie dużo ryzyko. A po tak śmiesznych kursach to w ogóle bezsens. Takich zdarzeń najbardziej się nie opłaca grać gdy mecz jest typowo underowy bądź obie drużyny będą grały dosyć zachowawczo , np. jest im na rękę remis. To np. że drużyna jest stosunkowo overowa nie oznacza, że padnie grad goli jeszcze przed 30min. A tak bez analizy i na sucho i byle jak to nie ma żadnego sensu. Lepiej się przyłożyć i pomyśleć nad ciekawym typem niż w ten sposób stawiać. A nawet gdy to drużyna słabsza strzela i wygrywa po 1 połowie to stawianie na nich z podpórką na live również jest dużym ryzykiem biorąc pod uwagę, że przewaga jednego gola to żadna przewaga i jak wiemy z doświadczenia bardzo łatwo podnieść się jest drużynie i wygrać tak naprawdę przegrany mecz. A jeszcze próbować ten gol do 30min to w ogóle mija się z celem a za duża kasę to już na pewno.

Do góry Bottom