K 0 krgs Użytkownik Październik 5, 2009 #1 witam, posiadam system na ruletke, male ale za to ciagle zyski... tylko kontakt pw. pozdrawiam krgs.
0 kurus-i Użytkownik Październik 8, 2009 #2 witam, posiadam system na ruletke, male ale za to ciagle zyski... tylko kontakt pw. pozdrawiam krgs. Kliknij aby rozwinąć... Może coś bliżej na temat owego ,,systemu" ? ????
witam, posiadam system na ruletke, male ale za to ciagle zyski... tylko kontakt pw. pozdrawiam krgs. Kliknij aby rozwinąć... Może coś bliżej na temat owego ,,systemu" ? ????
B 0 blaze Użytkownik Październik 9, 2009 #3 systemów to ja mam z 50 na kompie ???? więc ciekaw jestem czy masz jakiś nowy i skuteczny czy tylko tak piszesz ????
systemów to ja mam z 50 na kompie ???? więc ciekaw jestem czy masz jakiś nowy i skuteczny czy tylko tak piszesz ????
0 kiepski_typer Użytkownik Październik 9, 2009 #4 Takie tematy powinno się usuwać od razu. Forum jest po to, żeby dzielić się z innymi swoją wiedzą i doświadczeniem, wymieniać poglądy i spostrzeżenia. A tutaj co mamy ? Tylko kontakt na PW ? No chyba ktoś tu ma wstrząs mózgu...
Takie tematy powinno się usuwać od razu. Forum jest po to, żeby dzielić się z innymi swoją wiedzą i doświadczeniem, wymieniać poglądy i spostrzeżenia. A tutaj co mamy ? Tylko kontakt na PW ? No chyba ktoś tu ma wstrząs mózgu...
M 1 momodzik Użytkownik Październik 15, 2009 #5 No chyba ktoś tu ma wstrząs mózgu... Kliknij aby rozwinąć... Może jak grał, to kulka z ruletki wyleciała i przypierd* mu centralnie w czoło... ????
No chyba ktoś tu ma wstrząs mózgu... Kliknij aby rozwinąć... Może jak grał, to kulka z ruletki wyleciała i przypierd* mu centralnie w czoło... ????