>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System piętnastka

judy92 11

judy92

Użytkownik
Kolejna modyfikacja... zaczynam od 10 zł.

Krok 1:
Hampton J. - Jankovic J. -1.5 2.0 ✅
Kurs: 2.0
Stawka: 10 zł
EW: 20 zł

judy92 11

judy92

Użytkownik
Krok 1:
Tsonga J-W. - Federer R. OVER 35.5 1.40 ⛔
Williams S. - Kuznetsova S. OVER 16.5 1.48 ✅

Krok :
Radwanska A. - Errani S. OVER 17.5 1.28 ✅
Tsonga J-W. - Federer R. OVER 38.5 1.55 ⛔

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Coś ci pokażę.
Straty:
Grając systemem straciłem 60.7 zł (w sumie 90 ale trzeba odjąć od tego pieniądze odkładane na bok z nadwyżki kursów)
Gdybym grał wszystkie podane przez siebie typy jako single, straciłbym 24.2 zł (przy stawce 10 zł - taka sama jak początkowa systemu)
Gdybym grał podane przez siebie kupony jako zwykłe, nie biorące udziału w systemie, straciłbym -40,7 (przy stawce 10 zł - taka sama jak początkowa systemu)
Wnioski
System 15stka tylko na pozór wydaje się &quot;fajny&quot;. W końcu jeżeli nam idzie dobrze, to gramy tylko za włożone na początku pieniądze np. 10 zł. Słabsi typerzy, do których ja na pewno się zaliczam, tracą na nim więcej, niż traciliby grając podane przez siebie typy jako single czy kupony. Z kolei mocniejsi typerzy chyba również więcej by zarobili grając &quot;normalnie&quot; niż używając tego systemu.
Podsumowanie
System w moim przypadku się nie sprawdził, chociaż 37 kuponów to nie jest reprezentatywna liczba, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że grałem za wirtualne pieniądze i czasami stawiałem typy &quot;na siłę&quot; czy też takie na przekór samego sobie, bo i tak niczym wielkim nie ryzykowałem
Zatem porzucam ten system, ale jednocześnie pragnę przetestować inny, który przyszedł mi do głowy grając w 15stkę.

judy92 11

judy92

Użytkownik
System 15stka tylko na pozór wydaje się &quot;fajny&quot;. W końcu jeżeli nam idzie dobrze, to gramy tylko za włożone na początku pieniądze np. 10 zł. Słabsi typerzy, do których ja na pewno się zaliczam, tracą na nim więcej, niż traciliby grając podane przez siebie typy jako single czy kupony. Z kolei mocniejsi typerzy chyba również więcej by zarobili grając &quot;normalnie&quot; niż używając tego systemu.
Jak najbardziej z tym się zgadzam i i do tego się przekonuję ;)

Do góry Bottom