>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System od 0 do milionera

A 11

asdfghjk

Użytkownik
W tym wypadku oczywiście, że ma sens. Pomysłodawca nie wygląda na zbyt inteligentną osobę dlatego nie powinien się nikt martwić o sfałszowanie screena, bo po prostu nie potrafi.

P 0

pavvelek

Użytkownik
Po poerwsze nikogo nie obrazam
Podalem tylko przyklad rodzaj system na granie temat do dyskusji Jesli jakis wielki typer pokroju asdfghjk stwierdza ze nie jestem intelugentny to nie chce mi sie pisac wiecej w tym watku

A 85

aksior

Użytkownik
panowie- bez kłótni i docinek proszę ????
ma ktoś pomysł lub sposób gry na realniejsze pieniądze?i odpowiednie zarządzanie kapitałem. Albo jakies ciekawe linki, strony, i mógłby nakierować ? ????
B gram chaotycznie od jakiegoś czasu, ale mam dość dobra skuteczność na kursy powyżej 2 zł. np. w poniedziałek Dusseldorf 2,12 wczoraj Marsylia 2x za 2,06zł. oczywiście tez wtapiam, ale częściej trafiam takie kursy. I nie wiem jak to ogarnąć. dzisiaj np M. city powyżej 3,5 gola w meczu gram.
progresja raczej nie wchodzi w grę. szukam jakiejś ciekawej metody gry.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
pavelek a ja ci powiem tak - przedtsawiles system to go wyproboj w temacie i po problemie. Wygrasz tą bańkę to utrzesz nosa wszuystkim. Przegrasz na jakimś etpie trudno. Ale od samego pisania czy ktoś inteligentny jest czy nie nic wielkiego nie przychodzi.

leci-kasa 8

leci-kasa

Użytkownik
Właśnie czytam ten wątek i lekko się uśmiechnąłem gdyz sam miesiąc temu przeprowadziłem projekt &quot;10 zł dziennie&quot; aka &quot;0,5% dziennie&quot;. Jeżeli można to pozwolę sobie na odrobinę prywaty i dam adres do swojego bloga gdzie wszystko opisywałem: TUTAJ
W nowym roku będe część swoich pieniędzy inwestował w ten właśnie sposób.

sorek21 42

sorek21

Użytkownik
Witam.Też wymyśliłem sobie podobny system.Grałem za 100zł aby wygrać np 12 . Wchodziłem na zakłady live na bet365. W przerwach spotkań patrzyłem ile bramek i np 1-0 do przerwy to dawałem poniżej 4,5 i wygrywałem przeważnie 14 za 100.Raz nawet wygrałem 25 za 100- w meczu towarzyskim Werder wygrywał 1-0 po 45 minutach a potem przegrał 1-2 ale dałem poniżej 4,5. Generalnie działało to tak aby dawać 3 gole zapasu na drugą połowę.Tydzień gry i 160zł czystego zysku.Ale potem dwa razy pogrążył mnie wynik 4-1( 1-0 ) .Dałem sobie spokój z tym systemem

Do góry Bottom