>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System niemal perfekcyjny *stałe i pewne zyski*

R 0

raulito

Użytkownik
Śmiesznie nieosiągalne kwoty (jak dla mnie), ale taka prawda ????
Żeby to osiągnąć trzeba być cierpliwym, cały sezon trzeba systematycznie obstawiać, oraz mieć wstępny kapitał. Nie mówię tutaj o tych 80tysiącach, ale tak 1500zł powinno wystarczyć (remis do 8kolejki).
Powodzenia ????
chyba muszę Cię zmartwić, serie bez remisu danej drużyny dłuższe niż 8 spotkań to raczej normalka i zdarzają się dość często. Także gwarancja zerowa, że trafisz remis w trakcie trwania 8 kolejek. Jeśli chodzi o sam AC Milan - najdłuższe serie bez remisów w ostatnich kilku sezonach - 11,6,12,6,21. Jak widzisz zdarzyło się nawet 21 meczy bez remisu. Jeśli chcesz dokładniejsze dane, pisz. Szkoda porywać się na tak ryzykowną grę bez zapoznania się ze statystykami.

N 0

nierad44

Użytkownik
Wybrałem Milan bo mu kibicuje i byłem ciekawy jak to by wyglądało. Biorąc pod uwagę zespół z górnej części tabeli nie mam na myśli Realu Chelsea czy też Interu, lecz Palermo, Sampdoria lub Tottenham.
Milan był tylko przedstawieniem sposobu gry, więc nie musisz mi przedstawiać statystyk. 10zł za dużo jak na początek? zacznij od 1zł! powtarzam, to jest tylko przykład.

K 0

kubarozpruwacz

Użytkownik
Dla mnie też granie na remis danej drużyny to jeden z najpewniejszych systemów. Wystarczy wybrac drużynę ze środka tabeli (najlepiej z 2 ligi angielskiej) i czekac na wygrane.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Dla mnie też granie na remis danej drużyny to jeden z najpewniejszych systemów. Wystarczy wybrac drużynę ze środka tabeli (najlepiej z 2 ligi angielskiej) i czekac na wygrane.
I czekać ale na przyznanie pożyczki pod hipotekę a nie czekać na wygraną ????

mrxxx 0

mrxxx

Użytkownik
ja na progresji stracilem 2 razy. Nie miałem szcześcia i kasy na dalsze obstawianie.
Polecam system dla ludzi z gotówką jeśli nie masz na 10 etapów nawet nie zaczynaj.

Do góry Bottom