>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System niemal perfekcyjny *stałe i pewne zyski*

mycute 52

mycute

Użytkownik
Witam ostatnio na jednej ze stron wyczytałem o pewnym systemie który ma w pewien sposób powiązanie z progresją. Użytkownicy którzy się tam wypowiadali chwalili ten system i ja osobiście gram nim od niemal miesiąca i mam regularne zyski.
Aby zacząć grać wpłacamy na swoje konto u buka kwotę w granicach 1200 zł ( dla większej szansy na wygraną ) kwota może być oczywiście niższa ale polecam być bardziej przezornym aby starczyło nam funduszy na kolejne etapy.
Koniec teorii, przechodzimy do konkretów. System polega na graniu stopniowo stawkami kolejno : 5zł, 10zł, 20zł, 40zł, 80zł, 160zł, 320zł, 640zł na zakłady live konkretnie ( ile padnie goli w meczu - i stawiamy za 5 zł under 2.5 ) po kursie +2.00 ( zawsze kurs powyżej 2.00 ) i w przypadku niepowodzenia stawiamy kolejno wyższą stawkę aż do osiągnięcia sukcesu.
Proponuję grać jeden zakład wygrany w ciągu dnia co przy stawce 5 zł da nam ok. 1500 zł rocznie. Następnie kolejno gramy za coraz większe stawki ( np. zaczynając od 10 zł ) co rocznie da nam ponad 3000 zł a kolejno znów za wyższe aż po 3-4 latach gry będziemy miesięcznie wyciągać naprawdę spory kapitał.
System moim zdaniem jest niemal 100% pewny gdyż wątpię, że grając zakłady live ( np. bwin ) 8 lub 9 razy z rzędu trafimy mecz w którym padnie over 2.5 . Przypominam, że dla bezpieczeństwa gramy zaledwie jeden zakład WYGRANY na dzień
PS.
Tak jak napisałem wyżej, moim zdaniem system jest niemal pewny na 100% i jest kierowany do osób którzy są cierpliwi i zdolni są bogacić się powoli, stopniowo i pewnie.

Mile widziane komentarze odnośnie tego typu gry.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Niby w jakich ligach były takie kursy na under? We Francji na pewno nie bo przed samym mecze masz ok. 1,5/1,6 na under 2,5. Liga holenderska będzie miała takie kursy ale uwierz mi, że na pewno trafisz na serię 9 overów, gwarantuję Ci to. I dlaczego niby na live miałbym to grać? Może chodzi Ci o to, że gram taki under po bramce/bramkach?

P 13

pitman

Użytkownik
Witam ostatnio na jednej ze stron wyczytałem o pewnym systemie który ma w pewien sposób powiązanie z progresją.
A powiesz mi czym on się różni od progresji? Bo jak tak patrze to to jest progresja na under 2,5. :razz:

mycute 52

mycute

Użytkownik
No wskazane by było grać po strzelonej bramce aby mieć wyższy kurs. Mecze to brałbym losowe ( tzn. wcześniej na stronie soccerway.com ) bym analizował h2h obydwu drużyn i jeśli grali ostatnio underowo to wtedy bym się decydował na nich postawić, że i w tym meczu będzie under.
I powiem Ci, że naprawdę bardzo bardzo wątpię, że z pośród analizowanych meczy trafię na passę -9 w których będzie over

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
mycute &gt;&gt;&gt; wyniki under 2,5 gola to:
a/ 0-0
b/ 1-0
c/ 0-1
d/ 2-0
e/ 0-2
f/ 1-1
czyli 6 możliwych wyników , z czego 4 to parzyste ( even ) a 2 nieparzyste ( odd ) .
Zatem typując wynik under 2,5 gola przy zagraniu na even ( parzyste ) masz kurs ~1.9 i 4 szanse na 6 , czyli 4/6=66.6% że przy wejściu undera trafisz też parzysty wynik jak 0-0 ,1-1 , 2-0 lub 0-2 .
Stwarza to wiele możliwości i sposobów gry....
Pzdr.
edi8

Z 1

zolw123

Użytkownik
Sprawdzimy.
Na dziś Nantes - Le Mans
Czekam na under 2,5 stawka min. 2.05
A wcześniej stawiam 1 złoty na powyżej 2,5 kurs 2,4
Tak dla sprawdzenia.

unique- 32

unique-

Użytkownik
No wskazane by było grać po strzelonej bramce aby mieć wyższy kurs. Mecze to brałbym losowe ( tzn. wcześniej na stronie soccerway.com ) bym analizował h2h obydwu drużyn i jeśli grali ostatnio underowo to wtedy bym się decydował na nich postawić, że i w tym meczu będzie under.
I powiem Ci, że naprawdę bardzo bardzo wątpię, że z pośród analizowanych meczy trafię na passę -9 w których będzie over
To jak, analizujesz czy losowo? To duża różnica. Zresztą jest to progresja, obojętnie z jakiej strony na to spojrzysz, a z progresją wiadomo jak bywa ;)

ja28 92

ja28

Użytkownik
Przy grze na under 2,5 najlepiej najpierw znaleźć ligę w której jest dużo underów np. Francja 2 liga. Nastepnie poszukać w tej lidze drużynę która ma w każdych 4 kolejnych meczach co najmniej dwa undery 2,5. Takich drużyn w Francja 2 liga możesz znaleźć bez większego trudu z pięć. Wybierasz sobie jedną i robisz na nią progresje. Następnie inną itd.

Cały problem w tym że kursy na under 2,5 na te drużyny są w granicach 1,5-1,7 a meczy live na te ligi są rzadkie lub bardzo rzadkie.

pozdr

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
mycute &gt;&gt;&gt; wyniki under 2,5 gola to:
a/ 0-0
b/ 1-0
c/ 0-1
d/ 2-0
e/ 0-2
f/ 1-1
czyli 6 możliwych wyników , z czego 4 to parzyste ( even ) a 2 nieparzyste ( odd ) .
Zatem typując wynik under 2,5 gola przy zagraniu na even ( parzyste ) masz kurs ~1.9 i 4 szanse na 6 , czyli 4/6=66.6% że przy wejściu undera trafisz też parzysty wynik jak 0-0 ,1-1 , 2-0 lub 0-2 .
Stwarza to wiele możliwości i sposobów gry....
Idąc dalej w tym kierunku , można także rozważać grę na wariant który skupia w sobie aż 5 z 6 możliwych w/w wyników a jest nim gra na BTS
both teams score , czyli zakład na to czy ( wg regulaminu Totolotka ) :
...............
obie druż. SN
Należy wytypować, czy obydwie drużyny strzelą gola, gdzie:
1 – oznacza, że obydwie drużyny strzelą gola
2 – oznacza, że obydwie lub jedna z drużyn gola nie zdobędzie
................

z opcją SN 2 czyli typując , że nie - ponieważ wyniki 0-0 , 1-0 , 0-1 , 2-0 i 0-2 czyli aż 5 z opcji gry na under 2,5 gola daje tu wygraną... a kursy np. w FORTUNIE to 1.98 o czym pisałem już przy prezentowaniu systemu BTS do ligi duńskiej:
&quot; Przykładowe kursy na TAK/NIE z oferty firmy FORTUNA na 8.08:

12963
Horsens-Randers
1.65 1.98 8.8. 14:00
12964
Lyngby-Sonderjyske
1.65 1.98 8.8. 16:00
12965
N.Farum-Brondby
1.65 1.98 8.8. 16:00
12966
Odense-FC Kopenhaga
1.67 1.95 8.8. 18:00 &quot;
Można więc dla pokrycia 5 wyników z opcji under 2,5 ( 0-0 , 1-0 , 0-1 , 2-0 , 0-2 ) ale także wyników 3-0 , 0-3 , 4-0 , 0-4 z opcji over 2,5 grać SN2 - a równolegle w oddzielnej progresji zagrywać pokrywając wyniki 1-0 , 0-1 , 2-1 , 1-2 , 3-0 , 0-3 zakładem na nieparzyste ( odd ) i wtedy mamy część wspólną obu zakładów przy wynikach 1-0 , 0-1, 3-0 , 0-3 ( wejdzie SN2 i nieparzysty ) czyli wygranymi będą jednocześnie oba typy zakładów i jedynie wynik 1-1 ( lub remisy 2-2 itd. ) spowoduje przegraną.

Moźna też zamiast nieparzystych ( odd ) z SN2 grać 3 correct score ( DW ) 1-1 , 2-1, 1-2 .
Co oczywiście nie wyczerpuje wszystkich możliwych technik grania...
Pzdr.
edi8

ja28 92

ja28

Użytkownik
Nie można się za bardzo rozpędzać bo jest tu problem:
zakłady typu czy drużyny strzelą gola są oferowane tylko dla ważniejszych pierwszych lig i meczy międzynarodowych. Natomiast under 2,5 jest oferowany praktycznie dla wszystkich meczy nawet egzotycznych takich jak Chiny czy Albania.
Jeszcze gorzej z zakładami typu czy drużyny strzelą gola jest na live, tu zazwczaj nie ma takich zakładów (oczywiscie są wyjątki, ale to nie zmienia reguły).

pozdr

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
,,Kazdy,, to jak wiekszosc pojec-pojecie wzgledne, wiec nie wiem o co sie czepiasz bo z mojego doswiadczenia rowniez moge powiedziec ze BF ma baaardzo bogata oferte spotkan live, o ile nie najbogatsza ze wszystkich bukow oraz co wazniejsze rynki, kursy ksztaltowane sa przez kwoty pieniedzy na nich zagrana a nie przez buka a co za tym idzie ewentualne wygrane sa wieksze.

N 7

norek22

Użytkownik
BF ma marną, ubogą, słabą, by nie rzec żenującą ofertę live w porównaniu z niektórymi bukami, które oferują live na prawie wszystko co się rusza.
Więc proszę, nie pogrążaj się i wyjrzyj poza świat bwin i bah.
A zobaczysz coś więcej.
I niekoniecznie na Betfair.
BTW - nazywając Betfair bukiem wystawiasz najlepsze świadectwo swojej indolencji.
Potęgujesz obraz swojej niewiedzy pisząć &quot;BF ma baaardzo bogata oferte spotkan live&quot; , gdyż akurat każdy mający stały kontakt z BF wie, że jest ona więcej niż mizerna.
Zbliża się weekend, więc możesz spokojnie prześledzić oferty buków z nastawieniem live i BF.
Po tej konfrontacji zweryfikuj swoje &quot;doświadczenie&quot; i zacznij po prostu je zdobywać.

wincent 150

wincent

Użytkownik
BF ma marną, ubogą, słabą, by nie rzec żenującą ofertę live w porównaniu z niektórymi bukami, które oferują live na prawie wszystko co się rusza.
A zobaczysz coś więcej.
A konkretnie co to za buki?
I BF ma wprawdzie &quot;żenującą&quot; ofertę na rzeczy typu rogi,auty, kartki, czy inne abstrakcyjne rzeczy, ale jak ktoś takie cuda gra to równie dobrze może iść do kasyna. Może i takie dziwy są do grania jak się człowiek chce dodatkowo emocjonować, ale nie jest toto do grania jak się chce zarabiać pieniądze - za duża losowość, sorry...
Natomiast jeśli chodzi o wyniki meczy i o/u [w nogę] mecze tenisa live to dla mnie BF jest świetny. Zwłaszcza że ma opcje lay i jedynie opłaty od wygranych netto...

Więc podziel się tą tajemną wiedzą o tych fantastycznych ofertach live u jakiś mitycznych buków albo przestań pieprzyć bzdury

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
A zobaczysz coś więcej.
BTW - nazywając Betfair bukiem wystawiasz najlepsze świadectwo swojej indolencji.
Potęgujesz obraz swojej niewiedzy pisząć &quot;BF ma baaardzo bogata oferte spotkan live&quot; , gdyż akurat każdy mający stały kontakt z BF wie, że jest ona więcej niż mizerna.
Zbliża się weekend, więc możesz spokojnie prześledzić oferty buków z nastawieniem live i BF.
Po tej konfrontacji zweryfikuj swoje &quot;doświadczenie&quot; i zacznij po prostu je zdobywać.
idac Twoim tokiem rozumowania jeszcze lepsza jest naziemna fortuna bo przeciez maja taka bogata oferte.
Dla mnie licza sie tylko kursy ale jezeli Ty wolisz obstawiac kto dostanie okresu w tancu z gwiazdami to spoko.
Ja rowniez prosze Cie o podzioelenie sie wiedza, ktory to, wg Ciebie buk ma najlepsza oferte live??
aha i jeszcze wytlumacz co pod pojeciem ,, najlepsza,, rozumiesz.

N 7

norek22

Użytkownik
Gwoli wyjaśnienia niektórym.
Oferta live - możliwość zagrania spotkania na żywo.
idac Twoim tokiem rozumowania jeszcze lepsza jest naziemna fortuna bo przeciez maja taka bogata oferte.
Ofertę spotkań na żywo?
I BF ma wprawdzie &quot;żenującą&quot; ofertę na rzeczy typu rogi,auty, kartki, czy inne abstrakcyjne rzeczy, ale jak ktoś takie cuda gra to równie dobrze może iść do kasyna.
A co ty z jakimiś rogami i kartkami? Bo nie przypominam sobie, abym pisał o jakiś zakładach pobocznych, tylko o ILOŚCI spotkań dostępnych live.
Więc podziel się tą tajemną wiedzą o tych fantastycznych ofertach live u jakiś mitycznych buków albo przestań pieprzyć bzdury
Obraziłeś mnie, więc oczekuję przeprosin jeśli masz honor, albo wskazania, w którym miejscu swojej wypowiedzi &quot;pieprzę&quot;.
Czy w tym, że oferta live (definicja na początku mojej wypowiedzi) jest mizerna w porównaniu ze 188bet czy SBOBET?
Przewidując zaczepne odpowiedzi wynikające z niezrozumienia treści pragnę uprzedzić, że:
- nie oceniam jakości oferty, kursów, ilości zdarzeń pobocznych itp a jedynie porównuję ILOŚĆ spotkań dostępnych live
- jestem miłośnikiem giełdy Betfair z długim na niej stażem
- wiem, na czym polega przewaga BF nad każdym bukiem
- boleję nad niewielką ilością spotkań live oferowanych przez Betfair
Amen

N 0

nierad44

Użytkownik
W podobny sposób grać można na remisy. Wybieramy zespół z górnej części tabeli np. AC Milan (3m-ce w 2009/2010). Na podstawie tego właśnie sezonu przedstawię o co chodzi.
Zaczynamy od 10zł na remis (Kursy wahają się między 3,15 a 3,6 ;oczywiście mogą być większe/mniejsze). Jeśli nie wejdzie, to na następny mecz podwajamy stawkę i tak w kółko (10, 20, 40, 80, 160, 320, 640...) aż wygramy. Po wygranej wracamy do początkowej kwoty 10zł i gramy dalej tak samo.
Remisy Milanu w sezonie 2009/10:
KOLEJKA/STAWKA/WYGRANA
1 /10/ 0
2 /20/ 0
3 /40/ ok. 136zł 40*3,4(przykładowy kurs)
4 /10/ 0
...
6 /40/ 136 ---l l---
7 /10/ 34
10 /40/ 136
...
21 /10240/ 34816
22 /10/ 34
27 /160/ 544
29 /20/ 68
31 /20/ 68
33 /20/ 68
Na 38 kolejek 10 remisów
Wkład ogólny: 20410zł
Suma wygranych: ok. 35438zł (zależy od kursów na remis)
Zysk: ok. 15000zł
W ciągu sezonu na jednym klubie można sporo zrobić (tutaj ok 75%) Ryzyko jest nie wielkie, ponieważ remisy zawsze są, a im większy odstęp między meczami zakończonymi remisami tym większe wygrane.
Przy 14 meczach bez remisu za 15 razem mamy do wygrania 557tyś. zysk- 230tyś.
Śmiesznie nieosiągalne kwoty (jak dla mnie), ale taka prawda ????
Żeby to osiągnąć trzeba być cierpliwym, cały sezon trzeba systematycznie obstawiać, oraz mieć wstępny kapitał. Nie mówię tutaj o tych 80tysiącach, ale tak 1500zł powinno wystarczyć (remis do 8kolejki).
Powodzenia ????

Do góry Bottom