>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na wygrane faworytów.

michau 84

michau

Forum VIP
Witam!

Wpadlem na pomysl(raczej na system), ktory moze przyniesc spore zyski. Jest to obstawianie wygranej druzyny faworyzowanej ktora dominuje w lidze. Jest takich druzyn duzo (np. Levski Sofia 14-0-0, Dinamo Zagreb 16-0-0, FK Zeta(Serbia) 15-0-1, Olympiakos 13-1-1 i wiele innych). Ja proponuje obstawianie tylko jak gra druzyna jako gospodarz, bo na wyjazdach to roznie bywa. Wiadomo ze kursy nie sa zbyt duze na takie zespoly, ale jezeli tak graja to mozemy sie spodziewac zyskow. No i trzeba miec troche kasy na start. Mozna tu stosowac roznego rodzaju progresje etc. Jak kto woli. Osobiscie jak bede mial wieksza sumke do dyspozycji to sie zastanowie nad takim &#39;systemem&#39;.
Co myslicie o tym?
????

shaker 2

shaker

Użytkownik
nie oplacalne
za duze kwoty i za duze ryzyko
stawiasz 1000zl. wygrywasz 100

wedlug mnie nie oplacalne

snap8 12

snap8

Użytkownik
no tak tylko musisz 10 razy z rzędu wygrać żeby pokryć ewentualna porażke czyli w założeniu -1000 zł :jezora:

shaker 2

shaker

Użytkownik
snap 8 ma racje...
5 razy wygrasz raz przegrasz a pozniej bedziesz musial wygrac 10 razy zeby sie odegrac..
a jak nie wygrasz 10 razy po rzad?

michau 84

michau

Forum VIP
jak nie wygrasz 10 razy po rzad?
Czlowieku czytaj najpierw a pozniej pisz. Chyba widzisz, że
(np. Levski Sofia 14-0-0, Dinamo Zagreb 16-0-0, FK Zeta(Serbia) 15-0-1, Olympiakos 13-1-1 i wiele innych)
to jak mozesz 10 razy pod rzad przegrac ? ????

Poza tym chyba wybierasz sobie takie zespoly, ktore nie traca punktow u siebie.

no tak tylko musisz 10 razy z rzędu wygrać żeby pokryć ewentualna porażke czyli w założeniu -1000 zł
Racja, ze takie granie caly czas po 1000 zł byloby nieoplacalne w przypadku nietrafienia(ktore sie rzadko zdarzaja, ale sie zdarzaja), ale mozna inaczej rozkladac swoje pieniadze. To juz zalezy od tego jak kto chce i uwaza.Proste. Na takie granie to progresja bylaby najlepsza.
pzdr

shaker 2

shaker

Użytkownik
sam czytaj uwaznie nie napisalem ze 10 razy pod rzad &quot;przegrac&quot; tylko wygra

osobiscie uwazam ze jest to zbyt maly zysk by inwestowac duze pieniadze

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Mały zysk w zależności do tego za ile zainwestujesz:p Jednak kiedy nie trafisz ciężko będzie Ci odrobić zainwestowaną kasę , kursy na takie zespoły to śmieszna sprawa typu 1,1( jak nie mniej )- 1,3 ( może troszku więcej ale wtedy już wyrównane są zespoły ) więć ciężko coś sensownego ugrać tu a pozatym ryzyko stracenia zainwestowanej kasy duże. Ja osobiście wybrałbym &quot;system&quot; na faworyta , ale tylko wtedy gdy była niespodzianka na wyjeździe ( czyli remis , albo jego przegrana ) a następny mecz gra u siebie ???? Tylko tu też trzeba uważać żeby nie trafić na dołek zespołu ???? Moja zasada każdy system jest zły jak typy są zły i na odwrót ????

msjr 0

msjr

Użytkownik
ale jedno pytanie grasz 1 zepol na kuponie czy jakis akumulator? hmm z tego co wiem istnieje podobny system gdzie gramy na zespoly dominujace ale na wyjezdzie. wybieramy 4 zespoly i dobieramy je parami i gramy 2 zdarzenia na kuponie. w razie przegranej stawke podnosimy 2,5x bo kurs bedzie wynosil ok. 1,5
i tu jest jakis pomysl
a granie 1 spotkania na kuponie na faworytow jest bez sensu za duze ryzyko ze wtopia... mowisz o innym stawkowaniu. im mniejszy procent kapitalu zagrasz tym wiecej kuponow musi wejsc zeby chociaz kapital sie zwrocil. kurs 1.1 jest smieszny i nie raz zanizony

Do góry Bottom