>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na tenis ? (Gra w zakładach na żywo)

H 10

hutnik14

Użytkownik
Nie wiem czy można to nazwać systemem co napisze,ale spróbuję. Już mówię o co chodzi. Od kilku tygodni śledzę tenis męski i żeński. I o to co mi się rzuciło w oczy. Panie jak i panowie w pierwszym secie jak dla mnie &quot;badają się&quot;, starają się nie dać przełamać itp. Gdy set pierwszy zakończy się tie breakiem, w drugim ZAZWYCZAJ się on nie powtarza. W drugim secie możemy w kobiecym tenisie zobaczyć tylko 6-7 gemów. U panów też się to zdarza ale rzadziej. Podam kilka przykładów:
Panie (Dzień 23.05) :
Errani Sara - McHale Christina 2:1 6-7, 6-2 , 9-7
Kirilenko Maria - Vandeweghe Coco 2:0 7-6 , 6-2
Watson Heather - Foretz Gacon Stephanie 2:0
7-6, 6-1 - 7 gemów !
Rodionova Anastasia - Petrova Nadia 2:1
6-7, 6-3, 6-4
Panowie: (Dzień 23.05) :
Falla Alejandro - Starace Potito 3:0
7-6, 6-1, 6-1 ( 7 gemów drugi set!)
Tipsarevic Janko - Dabul Brian 3:0 7-6, 6-1, 6-0
Davydenko Nikolay - Gremalmayr Denis 3:0 7-6, 6-1, 6-3
Petzschner Philipp - Zverev Mischa 3:0 7-6, 6-0, 6-4
Czerwony - Pierwszy set, Niebieski - Drugi set
Podałem po 4 spotkania,ale takich meczy wczoraj było więcej. Np.
Baghdatis, Del Potro. Z tego wynik że 1 set jest bardzo wyrównany i jest w nim najwięcej gemów. W drugim secie zaś jeden z zawodników opada z sił i przegrywa go nawet do zera jak to wczoraj uczynił Zverev. Takie coś można grać tylko w zakładach na żywo. Czekamy aż w pierwszym secie tie break się zakończy i gramy UNDER 7,5 lub 8,5 w drugim. Ja przez kilka dni grałem ten sposób i wyszedłem lekko na plus. Piszę lekko bo to testowałem i nie grałem za duże pieniądze.A kursy na live under/over są według mnie przyzwoite.
Proszę napiszcie co sądzicie o tym &quot;systemie&quot;. Jeżeli był już taki temat lub podobny to proszę mój skasować.

Otrzymane punkty reputacji: +3
jajo-sdz 88

jajo-sdz

Użytkownik
Uważam, że dośc ciekawe spostrzeżenie i może warto trochę poobserwować. Jednak należy pamiętać aby nie brać pod uwagę tylko tego, że set kończy się tie-break&#39;iem ale również to kto toczy spotkanie i jaki przebieg miał set

kstraczewski 3

kstraczewski

Użytkownik
spostrzeżenie ciekawie, aczkolwiek osobiste. jak dla mnie bez sensu podpisywać to pod jakiś system. w wielu jak nie we wszystkim bukach można znaleźć bet na over 9.5 gema w pierwszym secie. bardzo często wysoce prawdopodobny. od 4 rundy, ćwierćfinałów to nawet bardzo. kursy w zależności od rundy i oczywiście zawodników, którzy grają wahają się granica 1.30 - 1.50. można przy dublu złapać ako koło 2. warto grać. zwłaszcza panów.
a co do tie-break. zgadzam się, ale tylko w początkowej fazie turnieju. potem to może być 7:6, 4:6 itd.
zwróć też uwagę, że za przykład dajesz wielki szlem. inna stawka. inny typ zmęczenia. granie co dwa dni, a panowie po pięć setów.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom