>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System na strzeli/nie strzeli

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Kazachstan - Turcja: Goście strzelą @ 1,05 ✅ (24&#39;)
2,79 ▶ 2,93

Jak na razie jest ok ???? 7/10 typów weszło przed 30. minutą, więc prawie wszystko gładko wchodzi. Jeszcze ze 3 typy i pierwszy etap będzie za mną ????

T 25

tomciopogrom

Użytkownik
Zacząłem grać tak samo, ale różne zdarzenia np. czasem zagram i, że serwujący zdobędzie gema w tenisie(wedle różnych kryteriów) nie przekraczam 1,3, ale ponad 1,2 kursy np. na te gemy się zdarzały. Zacząłem od 2 złoty, doszedłem do 6, teraz 2 odkładam i gram za 4 i grosze jakie przy nich stoją, dojdę do 12 odłożę 4 i dalej za 8 z groszami, dzięki bo widzę, że to może się sprawdzić, na małe wygrane na początek ???? .

P 13

pitman

Użytkownik
W razie wtopy na wyższym etapie niż pierwszy zaczynasz wszystko od nowa, cofasz się o etap do tyłu czy robisz coś jeszcze innego? Bo na razie idzie Ci bardzo dobrze, ale wątpię żebyś trafił aż tyle typów z rzędu, bo w sumie zagrałeś już 11 zakładów, a jeszcze nie skończyłeś pierwszego etapu. Oczywiście życzę powodzenia ;)

P 13

pitman

Użytkownik
Hmm... Myślę, że najsesnowniej by było cofnąć się o jeden etap do tyłu.
Ja też tak sądzę. W ogóle ten plan co ułożyłeś (nie wiem czy świadomie czy nie świadomie w taki sposób :razz ???? zapewnia Ci w sumie bezbolesne cofanie się o etap do tyłu przy porażce, bo to co odkładasz do banku amortyzuję Ci w 100% wtopę. Ja jeszcze dołożyłbym na początku etap w którym mnożyłoby się razy 2 stawkę początkową i odkładało jej (stawki początkowej) równoważność do banku. Tak żeby grać tylko za kasę, którą się wygrało, bo wtedy w sumie nic się nie ryzykuję ;) Jakby zacząć od 5 zł to do 100 zł dochodzi się w trzech etapach w takim systemie jak Ty grasz, ale chyba nie jest tak łatwo mnożyć razy 4 stawki początkowej wbrew pozorom :razz:

Do góry Bottom