>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na NCAAB

A 0

amihoo

Użytkownik
ghs pewnie myślisz sobie ze dobrałem te mecze i kupony tak zeby mi dwa siadały juz po zdarzeniac...smieszne... nie jestem dzieciakiem....ustaliłem te kupony przed spotkaniami. Narazie po dwóch dniach 2 kupony weszły i 8 nie weszło. Stan konta 1860.
Dzis podam naprawde przemyslane typy i kuponu bo jest duzo czasu na analiże. Zapawniam ze chociaz jeden kupon wejdzie.
Nie chodzi o to co kto myśli.. bo to nie istotne w przypadku dania kuponów po fakcie. Tu nawet nie ma co wartościować bo to jest oczywiste...

Narazie, oficjalnie masz same przegrane kupony i tego się trzymaj! Nie udowodnisz, że wygrałeś tamte 2. Wcale nie mowię, żę to nie możliwe, że wygrałeś, ale zasady trzeba zachować i posługujmy się nimi...

A i oczywiście będę obserwował twoje kolejne typy, bo nie mam powodu by ci źle życzyć.. wręcz przeciwnie życze ci wygranych! Mimo to, nie uważam że twój sposób typowania się sprawdzi... tym bardziej, że to akademicy i potrafią niejednokrotnie wyciąć niezłe numery na boisku. Nie raz nie dwa, gdy oglądałem NCAA np po 1szej połowie zdecydowanie wygranej, gdy pieknie wchodziło hadni wchodził rezerwowy skład i zwycięstwo topniało do poziomu nie wejścia hadni...

dukat 7

dukat

Użytkownik
Ludzie ja chyba czegoś nie czaje. Przecież kupony to sie podaje w innym temacie, a tutaj opisuje się systemy gry. W żadnym wypadku nie można nazwać systemem, tego co zostało zaprezentowane w pierwszym poście, więc jak dla mnie nie ten temat.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Nie jest moze to tyle co system lecz sposób
Juz na samym początku wiedziałem ze słowo system nie przejdzie. Bałem sie go uzyc i słusznie. Ale zanznaczyłem jednak ze jest to sposób a nie system, wieć już mi nie wypominajcie ze to nie system!!!

A 0

amihoo

Użytkownik
Nie jest tak, że jakkts Ciebie krytykuje to się czepia... Krytyka to cos pozytywnego przecież... Nie krytykanctwo, lecz krytyka...

Założyłeś temat, podajesz swoje typy OK masz prawo i nikt tego nie zabrania Ci robić, ale...

spójrz na nazwę działu w którym go założyłeś :)

Czy nie wydaje Ci się, że lepszy byłby dział z kuponami i statystykami??

Do góry Bottom