>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

system na MŚ 2010

M 0

msk82

Użytkownik
witam, już za miesiąc największe święto piłkarskie Mundial 2010 w RPA, zastanawiam się jakim systemem zagrać żeby zarobić na tym wydarzeniu trochę mamony, częstotliwość meczy zdecydowanie większa więc i większe pole do popisu, myślałem nad jakąś progresją na faworyta grupy, z tym że nie na zwycięstwo bo kursy mogą być niskie a np. iść w handicap, jeśli ktoś ma jakiś dobry pomysł to niech pisze w tym temacie, razem na pewno coś wymyślimy, również prosiłbym o jakieś stronki z statystykami z ostatnich mistrzostw, czas leci a zarabiać trzeba ???? pozdro

R 23

rutra

Użytkownik
Graj na brak czerwonych kartek. Kurs 1.15, ale dobrać kilka meczy. Wkońcu rzadko się zdarzają czerwone kartki.

W 74

woofer001

Użytkownik
progresja na czerwona kartke , progresja na rzut karny , progresja na 0 0 , progresja na over3,5 lub 4,5 bramki

B 0

boud

Użytkownik
witam podzielę się swoim doświadczeniem odnośnie grania imprez takich jak mistrzostwa świata w piłce nożnej
1) szukamy buka który daje jakiś ładny bonus 100% od depozytu (liczę że bet-at-home coś da ???? )
Co gramy:
- kupony ako na wygrane (nigdy nie gram na mocnych faworytów po małym kursie) max 2 mecze
- kupony ako na over 2.5 gola (lubie grac over 2,5 jak kurs jest koło 2,3 (przed rozpoczęciem meczu)) max 2 mecze
- over żółte kartki (po wcześniejszym sprawdzeniu kto sędziuje, no i też trzeba brać pod uwagę temperament drużyn ???? tutaj przeważnie gram single
2) wpłacamy większą kwotę do betfair (ja planuje około 350 ojro)
Tutaj głownie gram
- over 0,5 gola stawka 100ojro kurs przynajmniej 1,12 (unikam kursów 1,05-1,09 taki najbardziej boli jak na koniec jest 0-0)
- over 0,5 gola w połowie spotkanie przy wyniku 0-0 stawka 50 ojro kurs przynajmniej 1,40
- over 1,5 gola stawka 50ojro kurs przynajmniej 1,50
- over 2,5 gola stawka 25ojro kurs przynajmniej 1,90
- Lay na 0-0 w pierwszej połowie, stawka nie więcej niż 50 ojro przy kursie na 0-0 3 i mniej
- wybrać drużynę która według nas ma szanse na mistrzostwo (ja wybrałem Niemcy po kursie 15 za 50 ojro) i w czasie trwania turnieju możemy odsprzedać zakład z zyskiem (jeśli oczywiście nasza drużyna będzie szła coraz dalej)
Inne zasady
-- oglądamy mecze
-- nie pijemy za dużo w czasie obstawiania
-- nie gramy na siłę
-- ustalamy sobie stawkowanie i się trzymamy ustaleń
pozdrawiam

O 98

ozon1

Użytkownik
woofer001
jakie stawkowanie progresji przy takick kursach np.0-0
pierwszy poziom 1j a nastepna 10j
to nie jest szydzenie poprostu pytam sie z ciekawosci

arturb_r1 0

arturb_r1

Użytkownik
Moim zdaniem na takich turniejach jak MŚ czy ME fajnie można zarobić dzięki grze LIVE. Oglądając w domku meczyk przy piwku ????

B 0

barti

Użytkownik
Moim zdaniem takie imprezy to jak pierwsze mecze na początku sezonu w każdej lidze, które po prostu się omija, ponieważ nie wiadomo kto jest w jakiej formie. Nie zapomnę jak mój kolega na ME w Portugalii cały czas grał na progresję przeciwko Grecji haha

bludek 367

bludek

Użytkownik
Ciężko znaleźć dobry system na MŚ. Jedyny, który przychodzi do głowy to wielostopniowy progres na remis w fazie play-out, bo zapewne przy remisie w 75-80 min, żadna z drużyn nie rzuci się do frontalnego ataku i warto wziąć na to poprawkę.

Lepszym pomysłem jednak jest szykanie &#39;słabych&#39; wśród mocnych na których wtopach można zarobić, i &#39;mocnych&#39; wśród dogów. Jednak warto czekać do ostatniej chwili i na kilkadziesiąt godzin przed mundialem ostatecznie ocenić reprezentacje warte gry, reprezentacje do omijania i do gry przeciwko. Na każdym mundialu są reprezentacje mocno niedocenione i mocno przecenione. Myślę, że na tych MŚ może być znacznie zaburzony porządek siły wg kontynentów - Europa może okazać się wyjątkowo słaba na korzyść innych kontynentów.

W 74

woofer001

Użytkownik
woofer001
jakie stawkowanie progresji przy takick kursach np.0-0
pierwszy poziom 1j a nastepna 10j
to nie jest szydzenie poprostu pytam sie z ciekawosci
nie rozumiem kurs na 0 0 to przyjmijmy z 7-8 wiec stawkowanie 1 i 10 to sie chyba mija z celem . System stawkowania kazdy sobie musi sam opracowac jeden woli wiekszy zysk a tym samym ryzyko wieksze inny nie.

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
Tzn. Progresji jako takiej na MŚ nie mam po prostu Laptop + Telewizor , lub komp obok TV i jazda LIVE...

Jeżeli już gram jakąś progresją to daje na Overy 2.5 w każdym meczu lub po prostu gram na faworytów danych grup.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Z ostatniego Mundialu zauwarzyłem ze warto grac remis do połowy najlepiej progresja i ze 1 połowa zostanie przedłuzona o 1 minute a 2 połowa o 3 minuty i tez progresja.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Nie sprawdzałem w archiwach ale z tego co pamiętam w ostatnich mistrzostwach czy to europy czy świata wynik 0:0 padał rzadko ale wynik 1:1 już częściej a kurs tylko niewiele niższy

A 220

andrzej78

Użytkownik
W sumie można też próbować że nie będzie zmian w 1 połowie. Kursy na podobnym poziomie jak brak czerwonej kartki(1,2) . 3,4 mecze do Ako

bludek 367

bludek

Użytkownik
W sumie można też próbować że nie będzie zmian w 1 połowie. Kursy na podobnym poziomie jak brak czerwonej kartki(1,2) . 3,4 mecze do Ako
Moim zdaniem te kursy są na takim poziomie, że bukmacher raczej stratny nie będzie - po prostu kursy są nie adekwatne do ryzyka, a do tego będą zabezpieczone większą marżą.

Zaproponowałeś grę, na to że nie będzie zmian do przerwy, ale teraz kolejna osoba może zaproponować odwrotne zakłady. A lepiej wyjdzie na tym ten, który będzie miał więcej farta (choć nie zdziwiłbym się gdyby oba sposoby były prostą drogą do straty kasy).

Jeśli chodzi o zmiany do przerwy to wiadomo, że mogą się zdarzać. Słaba gra lub kontuzja i już jest problem - kilku trenerów może stwierdzić, że nie ma na co czekać. A jeśli do tego przypomnisz sobie w jakim stanie były murawy na ostatnim PNA, to różnych drobnych kontuzji może być sporo.

Czerwone kartki przy dzisiejszym sposobie sędziowania (identyczne faule - raz karane kartką, innym razem nawet nie odgwizdane) i przy presji wielkiego turnieju to może być jedna wielka loteria.

Myślę, że strata większej ilości gotówki przez jakąś wyimaginowaną czerwoną kartkę lub skręcony staw skokowy &quot;na prostej drodze&quot; byłaby wyjątkowo bolesna.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dobrym systemem jest odpuszczenie pierwszej kolejki meczów. Śledzenie dokładnie wyników i punktacji. Np. jak drużyna będzie miała 6 punktów to może wystawić rezerwowy skład na ostatni mecz i oszczędzić podstawowych zawodników.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Dobrym systemem jest odpuszczenie pierwszej kolejki meczów. Śledzenie dokładnie wyników i punktacji. Np. jak drużyna będzie miała 6 punktów to może wystawić rezerwowy skład na ostatni mecz i oszczędzić podstawowych zawodników.
Masz rację, jednak zapomniałeś o tym, że każda z reprezentacji będzie robiła ze trzy konferencje prasowe dziennie ;) i jeśli tylko, któryś z selekcjonerów zapowie zmiany w składzie to od razu będzie o tym wiedział cały świat. Pytania o skład będą mnożyły się w mediach. Nawet jeśli selekcjoner nie zdradzi konkretnie nazwisk to i tak spekulacji będzie mnóstwo...

Omijając pierwszą kolejkę, nic nie ryzykujesz, ale też sporo Cię omija. Po pierwszej kolejce każda osoba mająca dostęp do neta będzie wiedziała, więcej niż by chciała o tych mistrzostwach ;). Jak zacznie się temat MŚ to strach będzie otworzyć lodówkę... I od razu drużyny, które zagrają solidną piłkę i wygrają będą na najlepszej drodze do awansu. Drużyny, które stracą punkty lub doznają osłabień będą w kłopocie. Za tym ekspresowo pójdą korekty kursów i w zasadzie nic nie zyskasz. W ostatniej kolejce grupowej najbardziej oczywiste rozstrzygnięcia będą bardzo zaniżone.

A w fazie pucharowej też bardzo ciężko grać, bo to w końcu najlepsi z najlepszych... I tym sposobem uciekły mistrzostwa (choć pieniądze bezpieczne).

Dlatego myślę, że lepiej oszacować siły poszczególnych reprezentacji i sprawdzić w którym miejscu nasze zdanie nie pokrywa się z kursami bukmachera i już na konkretnym przykładzie zastanowić się czy warto grać.

Wiadomo, że zostało jeszcze bardzo dużo czasu do pierwszych meczów, ale zerknąłem w ofertę i na pierwszy rzut oka uśmiecha mi się sympatyzowanie z RPA, Algierią i Portugalią (w pierwszym meczu z WKS + w wypadku gdyby zaprezentowali coś ciekawego, można myśleć o meczu z Brazylią lub o ich zwycięstwie w grupie).

Na drugim biegunie widzę dzisiaj Nigerię (chyba, że będą potrafili pokazać przyzwoitą organizację w tyłach w meczu z Argentyną) i Francję, bo trafiła na taką grupę, w której każdy może każdemu zrobić krzywdę. Poszukam też wysokiego kursu na to, że Francja nie wyjdzie z grupy, jeśli coś wpadnie ciekawego to za drobne można wysłać totolotka.

Na tą chwilę tyle.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Kazdy chyba pamieta ostatnie mistrzostwa,czy tez porzedostatnie, czy tez PNA. Niespodzianek bedzie wiecej zapewne niz wygranych faworytow i tu wydaje mi sie upatrywac sukcesu.
Wg mnie granie h(+1) na remis bedzie owocowac w przypadku gry na faworytow, oraz granie kursow w okolicy 4 przeciwko faworytowi, czyli jakis remisik niespodziewany.
Tylko granie u zwyklego buka(bet 365 itp) mija sie z celem bo kursy np. 3,2 w porownaniu do 3,8-4 na BF nie moga przyniesc zysku.

Do góry Bottom