>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SYSTEM NA GRANIE ILOŚCI GOLI

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Sie ma wszystkim!!!
Jestem na innych forach bukmacherskich ale mam nadzieję że mnie nie wywalicie z tego powodu &lt;LOL&gt;
Nie wymieniam już na jakich
oto mój system jest w załączniku
do tego systemu potrzeba bardzo dobrych statystyk i aktualnych, niektóre typy pochodzą z specjalnych obliczeń (na kaljulatorze CASIO FX 570MS-wyższa matemetyka)
Do otwarcia tego pliku potrzebne jest hasło
OTO ONO

0909
i drugie hasło jest takie samo
0909

Wadą systemu jest to że można grać tym systemem od 5-6 kolejki ???? można grać od 1 ale potrzebny kalkulator z funkcjami stqatystycznymi

K 0

kapi1

Użytkownik
ej mi to sie nie chce sciagnac wyskakuja jakies chińskie znaczki o co chodzi??

[shadow=darkred:4308dc6ddb]Edit Marcin-Odra: Link działa i otwiera się poprawnie[/shadow:4308dc6ddb]

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
mi to sie sciaglo ale ja nic z tego nie kumam to faktycznie jest jakas wyzsza matematyka, moze poprostu jak ktos to zakuma to dajcie cynk na jakies mecze ktore bedziecie poszczac i bedzie lajt

T 9

tosterkm

Użytkownik
nie rozumiem jak to jest obliczane, podane sa w tym pliku jakies przyklady i interpretacja wynikow, owszem wazne rzeczy ale jak samemu grac tym systemem skoro nie wiadomo co do czego dodac i odjac zeby uzyskac te wszystkie wielkosci na podstawie ktorych mam tworzyc typy
prosze o dokladniejszy opis systemu

matiq 1

matiq

Użytkownik
Ten System jest nie skuteczny nie polecam!!!! Lepszy jest &#39;bardzo skuteczny system &quot; jet o na forum!!

Do góry Bottom