>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na F1

R 23

rutra

Użytkownik
edi8&gt; czasami tak gram i wchodziło mi już AKO ok. 10.00, z tym, że za małe stawki. Ostatnio postawiłem 3 kupony, wśród których były zdarzenia typu under/over (nie wszystkie weszły), na drugim, że kierowcy dojadą, a na trzecim jedno i drugie.

Utworzyłem sobie z F1 AKO ponad 10.00 i tylko Schumacher nie dojechał, niestety był na moim kuponie ???? myślę, że sposób warty wypróbowania, szkoda tylko, że obniżyli kursy, rok-dwa lata temu widziałem 1.15-1.20 teraz zaczyna się od 1.08, ale to nic. Powinien wejść jeden kupon na pare lat i yield wysoki będzie ????

Rok temu w GP Europy wszyscy ukończyli.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Już lepiej obstawiać &quot;kto lepszy&quot; łatwiej trafić to że faworyci wygrają niż wszyscy dojadą i ako większe.

R 23

rutra

Użytkownik
Niskie kursy i można 22 zawodników wytypować. AKO ok. 60.00 więc ciężko z tym systemem &quot;sklasyfikowani&quot;.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
http://totolotek.pl/totomix/wygrane/ stąd ten pomysł. I nie wiem skąd taki wysoki kurs jak jest AKO 100 jak wszystko wejdzie

Panowie,
zapewniam - a wiem co piszę! - że w Totolotku ako na pierwszy tegoroczny wyścig F1 dla typów TAK na ukończenie zawodów ( a raczej bycie sklasyfikowanymi ) i utworzone ze wszystkich uczestników wynosiło ponad 2000, gdyż widziałem na własne oczy kupon nadany za 2zł z ew. wygraną trochę ponad 4000 zł.
W innych wyścigach ako może być inne, bo przecież nie jest stałe...

Pzdr.
edi8

.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Bardzo możliwe że w gp Australii tak być mogło, jest to spowodowany tym jak trasa jest trudna.
Zobacz ile osób nie dojechało.
Wszystko nie na każdym torze będzie taki sam kurs. Kurs może się zwiększy po kwalifikacjach i zobaczymy jakie warunki pogodowe będą.

cock 756

cock

Użytkownik
Edi8, ale przecież 2000 i 60 ciężko porównywać. A gdy ponownie przeczyta się Twój pierwszy post w tym temacie to mówiłeś o niemal pewnym kursie... Przynajmniej tak to odczytuję... A tu - ponad 33 razy mniej, nigga please...

gmark 765

gmark

Użytkownik
Te wyniki są też błędne, sklasyfikowanych zostało 16 kierowców podczas GP Australii.
A linie mety przekroczyło 13, połknięty jest Glock który miał stratę okrążenia ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Podana przeze mnie ( przyznaję: BŁĘDNA ) ilość zawodników, którzy zostali sklasyfikowani w GP Australii - to &quot;informacja&quot; uzyskana od gracza, którego kupon nadany za 2zł z ew. wygraną ponad 4000zł widziałem na własne oczy i stąd zrodził się mój początkowy wpis o takiej technice gry.
Zawodami F1 nigdy się nie interesowałem i ich nie śledzę - ale nazajutrz po GP Australii taką ilość podał mi ten w/w gracz, gdy w kolekturze zapytałem go o efekt tej gry na wszystkich sklasyfikowanych.
Nawet wczoraj - mając z nim kontakt - zwróciłem się do niego mailem z prośbą o podanie mi numerów ( referencyjnego i seryjnego ) tego kuponu, tak aby ew. każdy chętny sprawdził sobie na stronie Totolotka to ako 2000 - ale już go wyrzucił.

Tu jest info o tym wyścigu: http://sport.onet.pl/f1/30684,73,2135,gp-australii,tabela.html

a dla mnie ta historia jest dobrą nauczką tego aby samemu sprawdzać...
Za powstałe zamieszanie mogę więc tylko przeprosić.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Spokojnie 2000 ako mogło wyjść... ~2.40 i 2.40 na HRT, a teraz dla przykładu przy kursach na HRT po 1.67 20najwyższych kursów w Betsafe daje nam ako 170... doliczając jeszcze 4kierowców mamy ako ~230, zmieniając kursy na HRT wychodzi ~470, a Picki, Glocki itp były kursy w Australii dużo wyższe także można założyć że 2 z przodu mogła być. Teraz mamy 160 z 20 kierowców, więc oby dziś był 5.raz...

Do góry Bottom