>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System MIX.

L 1

lejek

Użytkownik
Witam. Wczoraj wpadłem na pomysł, aby spróbować swoich sił w systemie wymyślonym przeze mnie, nazwanym &quot;mix&quot;. Na samym początku podkreśle, że dopiero go wymyśliłem a swoich sił spróbuje w najbliższy weekend. Sugeruje się moją głową w typowaniu tych meczów, ale również statystykami, o co dane drużyny jeszcze walczą. Wybrałem 4 stałe, najbardziej przewidywalne i najmocniejsze ligi w europie (bez włoskiej, w której pada multum remisów).
Na czym to polega?
W każdy weekend, gdzie grają ligi, wybieramy sobie 1 mecz dogłębnie przeanalizowany z lig: angielskiej, hiszpańskiej, niemieckiej oraz francuskiej (bądź innej, w zależności od oferty). Z reguły stawiamy na faworyzowanych wyjazdowiczów (kurs jest ciekawy), aczkolwiek ja sugeruje się własnymi domysłami. Innymi słowy robimy kupon z 4 meczami, po jednym meczu z każdej ligi. Patrzymy się tylko i wyłącznie na kursy oscylujące w granicach 1.60-3.50, dzięki czemu utworzymy ciekawe i realne AKO, w okolicach od 10 nawet do 40. Stawiamy powiedzmy 10 złotych na dany kupon, co da nam przewidywalną wygraną od 100 do 400 złotych, czyli innymi słowy mamy minimum 10 szans aby coś wygrać. Dla mniej odważnych, wszystkie 4 mecze dajemy z ixami po kursach 1.25-1.90, co nam da AKO w granicach 3-5 (mamy 3 szanse aby wygrać). Jaki będzie tego efekt, dam znać po weekendzie. Spróbuje odrazu w weekend zagrać 2 kupony tego typu.

Moje typy na mój pierwszy etap tego systemu z krótkim opisem (niestety nie znam jeszcze kursów):

#1:
Anglia:
Sunderland AFC - Tottenham Londyn typ 2 lub X2 (wydaje się, że Tottenham przełamał złą passe. Żeby wywalczyć LM muszą wygrywać) - Kurs będzie oscylował w granicach 2.20.
Hiszpania:
Getafe CF - Sporting Gijón typ 2 lub X2 (wbrew pozorą jestem wręcz pewny, że Gijon ten mecz wygra. Getafe nie gra już o nic, a Gijon o życie) - Kurs myśle, że ponad 3.50.
Niemcy:
FC Koeln - Werder Brema typ 2 lub X2 (Koeln gra poprostu beznadziejnie, i jestem wręcz pewny, że razem z K&#39;lautern spadną. Obserwuje Bundeslige co kolejke i wiem, że Koeln gra dramatycznie. Werder będzie chciał się odkuć po porażce z Mainz. Poza tym walczą o miejsce premiowane Ligą Europejską). - Kurs ok. 1.90.
Francja:
Evian Thonon Gaillard FC - Stade Rennes typ 2 lub X2 (Evian również nie ma już praktycznie szans na europejskie puchary, w przeciwieństwie do Rennes). - Kurs ok. 2.60.

Anglia:
Arsenal Londyn - Manchester City typ 2 lub X2 (Klasyk Premiership. Moim zdaniem City wygra to spotkanie, bo nie mogą już sobie pozwolić na strate punktów. Arsenal nie przegrał u siebie od X czasu, kiedyś zawsze następuje przełamanie). - Kurs ok. 2.40
Hiszpania:
Levante UD - Atletico Madryt typ 2 lub X2 (Atletico w gazie. To będzie mecz o tzw. 6 punktów, bo Atletico atakuje pozycje Ligi Mistrzów. Nie mają prawa nie wygrać tego meczu, bo są lepsi od Levante). - Kurs ok. 2.30
Niemcy:
1. FC Kaiserslautern - TSG Hoffenheim typ 2 lub X2 (K&#39;lautern już przywitał się z 1 ligą, odpuścili totalnie. Grają BEZNADZIEJNIE, obok Koeln poziom 3 ligowy. Hoffenheim jest solidną drużyną na środek tabeli). - Kurs ok. 2.10.
Francja:
SM Caen - Girondins Bordeaux typ 2 (Bordo podrażnione pechowymi remisami ostatnio odkuje się u outsidera, nie ma innej opcji. Grają ładny futbol w rundzie wiosennej, brakuje skuteczności a Caen gra słabiutko). - Kurs ok. 2.30.

Być może jeszcze coś zmienię.
Jeszcze do końca nie wiem czy puszcze te kupony z ixami, czy zagram z grubej rury na same numerki na sam początek.
pozdrawiam!

M 0

matashow

Użytkownik
Nie wiem jak liczysz te AKO, bo 1.60 ^ 4 to ok. 6,5..

Tak samo w przypadku 1.25 ^ 4 to ok. 2,4..

Ponadto co do typów :

Sunderland - Tottenham - zobacz jak Czarne Koty grają odkąd przejął ich O&#39;Neill.. Najlepszy dowód to ostatni mecz. Tottenham ostatnio gra bardzo przeciętnie.

Tak samo Atletico - zobacz, że grają w Lidze Europejskiej i raczej znowu mają duże szanse zremisować tak jak to było w ten weekend.

Inny przykład, statystyki :
Werderu na wyjeździe : 3-4-7 ok. 20 %
Rennes na wyjeździe 7-1-7 - &lt;50%
Hoffenheim na wyjeździe 5-1-8 ok. 35%

Nie zapatrując się w analizę, z czysto matematycznego puntku widzenia szanse na zwycięstwo wszystkich tych drużyn w najbliższych meczach to jakieś 3,5 %, a to tylko trzy mecze.

Jasne, w teorii na pewno ten system wygląda zachęcająco, ale jak się szybko przekonasz może być ciężko, ale życzę powodzenia ????

L 1

lejek

Użytkownik
Nie wiem jak liczysz te AKO, bo 1.60 ^ 4 to ok. 6,5..
Tak samo w przypadku 1.25 ^ 4 to ok. 2,4..
Ponadto co do typów :
Sunderland - Tottenham - zobacz jak Czarne Koty grają odkąd przejął ich O&#39;Neill.. Najlepszy dowód to ostatni mecz. Tottenham ostatnio gra bardzo przeciętnie.
Tak samo Atletico - zobacz, że grają w Lidze Europejskiej i raczej znowu mają duże szanse zremisować tak jak to było w ten weekend.
Inny przykład, statystyki :
Werderu na wyjeździe : 3-4-7 ok. 20 %
Rennes na wyjeździe 7-1-7 - &lt;50%
Hoffenheim na wyjeździe 5-1-8 ok. 35%
Nie zapatrując się w analizę, z czysto matematycznego puntku widzenia szanse na zwycięstwo wszystkich tych drużyn w najbliższych meczach to jakieś 3,5 %, a to tylko trzy mecze.
Jasne, w teorii na pewno ten system wygląda zachęcająco, ale jak się szybko przekonasz może być ciężko, ale życzę powodzenia ????
AKO podałem bez liczenia, &quot;mniej więcej&quot;. Ale to działa w 2 strony, tak samo 4x3.50=dużo więcej niż 40 ???? . Poprostu chciałem to zneutralizować, bo logiczne jest, że nie będę grał najniższymi tudzież najwyższymi kursami.
Co do statystyk danych zespołów mówiłem, głównie sugeruje się moimi przeczuciami i doświadczeniem pasji do futbolu, nie sugeruje się statystykami, bo to bez sensu - zawsze coś wyleci.
Co do obliczeń matematycznych tak nie można do sprawy podchodzić. Równie dobrze jakby grała Barcelona z powiedzmy Cracovią - szanse na wygranie kuponu wynosi 33%. Bez sens!
Spróbować można, oczywiście jeśli nie uda mi się kilkakrotnie, to spróboje z tymi &quot;iksami&quot;, jeśli to nie wyjdzie (aż tak chyba źle nie powinno być, troche się na piłce znam) to przestanę grać tym systemem. Moim zdaniem przeanalizować 1 spotkanie z 8 czy 9 całej kolejki i je wybrać do kuponu nie powinno być trudnym zadaniem.
Dzięki za słowa otuchy i odwiedzenie tematu oraz wypowiedź, pozdrawiam!

L 1

lejek

Użytkownik
leooo90, o co ci chodzi?
Ok. Zaczynamy. Etap pierwszy, póki co za skromne 5 zł.
PAS Janina - AEK Ateny 2 | 2.35
Wkład: 5 ZŁ
Kurs ogólny: 20.62
Przewidywana wygrana: 90.73 ZŁ

Wybrałem takie oto mecze.Najciężej będzie chyba w K&#39;lautern. Wybrałem jednak ten mecz, bo Lautern już jest w 2 lidze praktycznie, przegrywają mecz za meczem, mimo to czuje że nastąpi u nich przełom w tej kolejce, a może się myle? Oby, bo kurs na Hoffenheim zacny.
Jeśli się nie uda w ten weekend, w następny gram za 10 zł, za 2 tyg. za 20 zł - a jeśli nic nie wygram - zaczynam opcję na podwójne szansy powiedzmy za 20 zł (4 mecze z ixami). pozdro

leooo90 5

leooo90

Użytkownik
leooo90, o co ci chodzi?
Chodzi o to ze w Serie A tak naprawde pada mało remisów. wiecej od niej pada miedzy innymi w: Francja, Belgia, Rosja, Niemcy, Hiszpania, Polska, Anglia a dopiero potem Włochy ????

Akurat robiłem niedawno statystyke na ten temat. Tez wydawało mi sie ze we Włoszech to remis na remisie ale to tylko mit bo tak naprawde nie jest ????

PS: Gram cos podobnego do Ciebie tylko na odwrót. Jeżeli faworty gra na wyjeżdzie i kurs wacha sie na niego około 2-2,3 to stawiam na gospodarzy po przeanalizowaniu meczu. Atut własnego boiska i runda rewanżowa gdzie drużyny chcą sie utrzymaćw lidze i zdarzają sie czasem cuda ????

L 1

lejek

Użytkownik
Możliwe że tak jest. Aczkolwiek Włoską odpuszczam, gdyż jestem w niej wyjątkowo nieskuteczny. Włoska jest dość specyficzna, bo zazwyczaj niefaworyzowany gospodarz meczu wygrywa. Ale remisów też jest dość sporo (przynajmniej w ostatnich kolejkach).
pozdro

L 1

lejek

Użytkownik
leooo90, o co ci chodzi?
Ok. Zaczynamy. Etap pierwszy, póki co za skromne 5 zł.

RCD Mallorca - Granada CF 1 | 1.80
PAS Janina - AEK Ateny 2 | 2.35
Wkład: 5 ZŁ
Kurs ogólny: 20.62
Przewidywana wygrana: 90.73 ZŁ

Wybrałem takie oto mecze.Najciężej będzie chyba w K&#39;lautern. Wybrałem jednak ten mecz, bo Lautern już jest w 2 lidze praktycznie, przegrywają mecz za meczem, mimo to czuje że nastąpi u nich przełom w tej kolejce, a może się myle? Oby, bo kurs na Hoffenheim zacny.
Jeśli się nie uda w ten weekend, w następny gram za 10 zł, za 2 tyg. za 20 zł - a jeśli nic nie wygram - zaczynam opcję na podwójne szansy powiedzmy za 20 zł (4 mecze z ixami). pozdro
OK. 2/4 mecze wlazły. Czekamy jutro na wygrane Mallorcy i AEK Ateny. pozdrawiam!

Do góry Bottom