>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System labouchere

K 12

klexonator

Użytkownik
Witam, mógłby mi ktoś powiedziec, najlepiej wyliczyc odrazu w temacie, jaką skuteczność trzeba mieć aby osiagac zysk systemem labouchere, zakladajac sredni kurs 3.0 ? Jakby ktoś nie wiedzial to przy kursie 2.0 potrzebujemy 34% skutecznosci aby osiagac zysk w tym systemie. Będe bardzo wdzięczny jak ktoś pomoże i oczywiscie rep poleci ???? Z góry dzięki. Pozdro

C 92

cebulka

Użytkownik
Jak przy kursie 3.0 wygląda skreślanie liczb z rzędu? W necie nic o tym nie ma jest sporo, ale o kursie 2.0 i niższym:;/:, a musi się różnić od klasycznej wersji, bo bez skuteczności powyżej 33,3% nie uda się skończyć zbioru liczb.

K 12

klexonator

Użytkownik
Jak przy kursie 3.0 wygląda skreślanie liczb z rzędu? W necie nic o tym nie ma jest sporo, ale o kursie 2.0 i niższym:;/:, a musi się różnić od klasycznej wersji, bo bez skuteczności powyżej 33,3% nie uda się skończyć zbioru liczb.
Nie mam pojęcia :grin: Ja pozostałem przy klasycznej metodzie na kurs 2.0, gram tylko single i w sumie to niezle idzie, wiec niema co kombinowac ;)

C 92

cebulka

Użytkownik
Heh to dlatego nic w necie o tym nie ma:razz: Tak mnie to właśnie zastanowiło te 22,67% skuteczności, bo łamie to regułę tego systemu. Myślałem, że jest jakiś specjalny sposób wykreślania liczb czy stawkowania.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@cebulka, na forum http://www.rouletteforum.cc/index.php?topic=3619.0
znajdziesz świetny programik-kalkulator ( raptem 158.98 kB ) do gry systemem Labouchere:
Labby Calculator który na prośbę usera został później zmodyfikowany do obecnej wersji
Labby Calculator 1.5.zip a który podał tam jego autor, moderator @Bayes.

Zwróć się wprost do niego, a zapewne bez problemu zrobi i jego bukmacherską wersję na kurs @3.0 , która pozwoli Ci robić rozmaite symulacje LOST/WIN w przebiegu gry.

.

C 92

cebulka

Użytkownik
@cebulka, na forum http://www.rouletteforum.cc/index.php?topic=3619.0
znajdziesz świetny programik-kalkulator ( raptem 158.98 kB ) do gry systemem Labouchere:
Labby Calculator który na prośbę usera został później zmodyfikowany do obecnej wersji
Labby Calculator 1.5.zip a który podał tam jego autor, moderator @Bayes.

Zwróć się wprost do niego, a zapewne bez problemu zrobi i jego bukmacherską wersję na kurs @3.0 , która pozwoli Ci robić rozmaite symulacje LOST/WIN w przebiegu gry.

.
Bez przesady gość ten system wymyślił w XVII XVIII czy XIX wieku nie mając arkusza kalkulacyjnego tylko co najwyżej liczydło. Mając obecną technikę i znajomość matematyki na poziomie podstawowym bez najmniejszego problemu można taki system sobie przerobić pod własne potrzeby:grin:

22.67% skuteczności
ale ręki uciąć nie dam ????
Mi wyszło, że przy trafialności 22,22% i większej osiągnie się założony wcześniej stały zysk z progresji.:cool:

P 30

pietrek721

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie zbioru Labouchere: Otóż czy podczas wchodzenia na wysokie stawki (dla przykładu taki zbiór, czysto hipotetycznie, bo prawdopodobnie jest on niemożliwy: 30, 45, 60, 80, 120, 150.) mogę rozbić sobie te skrajne liczby tak, by kolejna stawka nie była aż taka wysoka? (Dla przykładu: 10, 10, 10, 45, 60, 80, 120, 100, 25, 20, 5.)
Na czerwono i niebiesko zaznaczyłem liczby, które rozbijam.

Czy takie coś nie wpływa na ukończenie zbioru z wynikiem takim, jaki zakładaliśmy?
Rozumiem, że podczas takiego manewru ilość zakładów, które &quot;wchodzą&quot; by ukończyć zbiór automatycznie się zwiększa.

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie zbioru Labouchere: Otóż czy podczas wchodzenia na wysokie stawki (dla przykładu taki zbiór, czysto hipotetycznie, bo prawdopodobnie jest on niemożliwy: 30, 45, 60, 80, 120, 150.) mogę rozbić sobie te skrajne liczby tak, by kolejna stawka nie była aż taka wysoka? (Dla przykładu: 10, 10, 10, 45, 60, 80, 120, 100, 25, 20, 5.)
Na czerwono i niebiesko zaznaczyłem liczby, które rozbijam.

Czy takie coś nie wpływa na ukończenie zbioru z wynikiem takim, jaki zakładaliśmy?
Rozumiem, że podczas takiego manewru ilość zakładów, które &quot;wchodzą&quot; by ukończyć zbiór automatycznie się zwiększa.
wtf?
ciąg po pierwsze powinien iść 30 60 90 120 150...
w podstawowej wersji potrzebujesz osiągać przebicie x2 jak ty chcesz grać? no chyba że za 10 zagrasz po kursie 6 to na trzy razy ci starczy ???? baa jeszcze jak za pierwszym razem wejdzie to pozostałą kasę możesz na piwko przeznaczyć :grin:
rozbijać to kręgle możesz :p

P 30

pietrek721

Użytkownik
Kolego @bogdanjutek, chyba mnie nie zrozumiałeś. Przeczytaj mój post, jest tam napisane, że jest to zbiór NIEMOŻLIWY, ja sobie go po prostu zapisałem, bo mi przyszły do głowy takie liczby. A co do rozbijania... No tutaj Cię zasmucę, gdyż MOGĘ sobie rozbijać liczby ze zbioru, gdyż czy tak, czy siak kurs wynosi 2, a każda stawka gdy będzie grana da mi podwojenie (oczywiście gdy będzie wchodzić), jedynie zwiększy się ilość tych zakładów, które mają wejść.
Dla Twojej wiadomości zrobiłem test i mogę nawet tą stawkę 150 rozbić sobie na 1, 1, 1, 1, 1, itd.... i i tak uda się ukończyć zbiór (przy rzecz jasna odpowiedniej skuteczności, która w tym wypadku powinna być naprawdę duża.

Do góry Bottom