>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

System Idealny - co na to bukmacher?

T 0

tt_0

Użytkownik
Zalozmy,ze mam idealny system 80 % zakladow to wygrana. Jest to legalny system,bez uzywania zadnych programow. Generuje duze zyski kilka razy dziennie.Jak myslicie co na to bukmacher?Zbanuje konto? Przeciez system ten jets jak kazdy inny,za inne systemy nie dostaje sie bana.

Bardzo prosze o wypowiedzi oczywiscie zakladajac,ze taki system istnieje.Prosze bez wypowiedzi typu&quot;takiego systemu nie ma&quot;

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Każdy Ci napisze, że takiego systemu nie ma, ale jeżeli się obawiasz, że Ci zablokują konto to graj w naziemnych bukach tym systemem.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jeśli trzepał byś systematycznie duże zyski, to buk z pewnością zlimitowałby ci maksymalne stawki na taki poziom, że ci się tam już nie będzie chciało grać.

A tak swoją drogą, to kolejny głupi temat, &quot;co by było gdyby?&quot;. Dajesze konkrety, jak co ma wyglądać i tyle, a nie jakieś głupie domysły i farmazony.

T 0

tt_0

Użytkownik
jesli dalbym konkrety a system jest naprawde tak dobry to co wtedy? Nie lepiej sprzedac go za jakas kwote?

Jesli buk zlimituje mi stawki,ciagle bede mogl grac za np. 15 i wyciagac kase z buka w nieskonczonosc? Nie wydaje mi sie,ze buk zostawilby to bez zadnej wiekszej interwencji

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Skoro już znalazłeś taki system to graj nim u kilku buków jednocześnie. Ale według mnie
takiego systemu nie ma
:-D
A po co checesz go sprzedać skoro przynosi zyski. Zwiększ sobie stawkę i będziesz miał większy zysk.

T 0

tt_0

Użytkownik
wydaje mi sie,ze taki system zszedlby za naprawde duzo kase skoro generowalby regularnie duze zyski. Ok mysle ze temat moze zostac zamkniety.

dziekuje za odpowiedzi.

escabar 24

escabar

Użytkownik
można zarabiać sporo mając tylko 30% skuteczności ;) 80% to sporo, ale nie jest niezbędne aby osiągać zysk.

pozdrawiam
Esc

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Skuteczność nie jest najważniejsza. Bo przy 80%skuteczności w typowaniu można być na minus. Najważniejszy jest Yield, oczywiście dodatni!!!
System przeważnie upada gdy za dużo ludzi już go używa.

Do góry Bottom