culepl
Użytkownik
System ten polega na typowaniu kilkudziesięciu meczów piłki nożnej na powyżej 0,5 gola w meczu - gramy va bank aż dojdziemy do pewnej kwoty.
Było już wiele podobnych tematów ale ja staram się udoskonalić tego typu typowanie.
Tak więc grając tym systemem będe trzymał się następujących zasad:
1. Typować dziennie maksymalnie 1 mecz
2. Typować mecze tylko w lichach overowych czyli:
- Hong Kong: 1 Division
- Holenderska: Eredivisie i Eerste Divisie
- Irlandia: Dywizja 1
- ZEA: UAE League
- Walia: Premier League
- Szwajcaria: Challenge League
- Singapur: S-League
- Belgia: Jupiler League i EXQI League
- Austria: Erste liga
- Słowenia: Prva Liga
- Niemcy: Bundesliga 1 & 2
- Hiszpania: Liga BBVA
- Anglia: Premier League & Premier League Reserves
- Szkocja: Dywizja 2 & 3
Tutaj chciałem prosić o pomoc w doborze odpowiednich lig (oczywiście tych których jeszcze nie wypisałem wyżej)
3. Typować takie mecze drużyn, których ostatni mecz ligowy zakończył się wynikiem 0-0 - NAJWAŻNIEJSZA ZASADA
4. Monitorować aktualną sytuację w drużynach na które chcemy postawić - historia spotkań, kontuzje, absencje itp.
5. Gramy do pewnej kwoty - to jest nasz cel
6. Aby podwyższyć kurs na over 0,5 gola gramy lay na dokładny wynik 0-0 w BetFair
Kursy na over 0,5 gola wahają się od 1,03 - 1,10 (6 zasada).
Kurs danego meczu na over 0,5 w BF wynosi 1,03 podczas gdy lay na dokładny wynik 0-0 wynosi około 1.10 wiec sami oceńcie co lepiej grać ???? - 6 zasada tego systemu
Tutaj macie wykres jak przedstawia się nasz budżet po wytypowaniu 100 meczów z rzędu z kursem 1,07 grając VA BANK:
Podsumowując gramy va bank na to, że padnie bramka w danym spotkaniu - gramy tylko single, jednak wcześniej dobrze analizujemy sytuacje w lidze/klubie. Ja zaczynam od 450zł a mój pierwszy cel to 2000zł czyli potrzebuje 23 meczów z over 0,5 gola. Wyniki będę podawał w tym temacie.
1 SERIA
1.
2.
3.
4.
5.
Czekam na wasze opinie
Było już wiele podobnych tematów ale ja staram się udoskonalić tego typu typowanie.
Tak więc grając tym systemem będe trzymał się następujących zasad:
1. Typować dziennie maksymalnie 1 mecz
2. Typować mecze tylko w lichach overowych czyli:
- Hong Kong: 1 Division
- Holenderska: Eredivisie i Eerste Divisie
- Irlandia: Dywizja 1
- ZEA: UAE League
- Walia: Premier League
- Szwajcaria: Challenge League
- Singapur: S-League
- Belgia: Jupiler League i EXQI League
- Austria: Erste liga
- Słowenia: Prva Liga
- Niemcy: Bundesliga 1 & 2
- Hiszpania: Liga BBVA
- Anglia: Premier League & Premier League Reserves
- Szkocja: Dywizja 2 & 3
Tutaj chciałem prosić o pomoc w doborze odpowiednich lig (oczywiście tych których jeszcze nie wypisałem wyżej)
3. Typować takie mecze drużyn, których ostatni mecz ligowy zakończył się wynikiem 0-0 - NAJWAŻNIEJSZA ZASADA
4. Monitorować aktualną sytuację w drużynach na które chcemy postawić - historia spotkań, kontuzje, absencje itp.
5. Gramy do pewnej kwoty - to jest nasz cel
6. Aby podwyższyć kurs na over 0,5 gola gramy lay na dokładny wynik 0-0 w BetFair
Kursy na over 0,5 gola wahają się od 1,03 - 1,10 (6 zasada).
Kurs danego meczu na over 0,5 w BF wynosi 1,03 podczas gdy lay na dokładny wynik 0-0 wynosi około 1.10 wiec sami oceńcie co lepiej grać ???? - 6 zasada tego systemu
Tutaj macie wykres jak przedstawia się nasz budżet po wytypowaniu 100 meczów z rzędu z kursem 1,07 grając VA BANK:
Podsumowując gramy va bank na to, że padnie bramka w danym spotkaniu - gramy tylko single, jednak wcześniej dobrze analizujemy sytuacje w lidze/klubie. Ja zaczynam od 450zł a mój pierwszy cel to 2000zł czyli potrzebuje 23 meczów z over 0,5 gola. Wyniki będę podawał w tym temacie.
1 SERIA
1.
2.
3.
4.
5.
Czekam na wasze opinie