>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System bez sentymentów

R 23

rutra

Użytkownik
Witam. Co sądzicie o takim systemie. Gramy na porażki polskich zespołów w europejskich pucharach, reprezentacji Polski etc. etc. Np. jutro porażki Jagielloni, Ruchu, Wisły, AKO ok. 4.75.

R 23

rutra

Użytkownik
Aris-Jagiellonia 1
Austria W.-Ruch Ch. 1
Karabakh Agdam- Wisła Kr. 2
Ja bym bardziej patriotycznie zagrał. ????
Można i tak zagrać, ale to jest niezgodne z ideą systemu ????
Poza tym co jeśli wypadnie remis? To jest najgorszy scenariusz.

Kiedyś wytypowałem &quot;pewniaki&quot;, które pewnie weszły i do tego mecz Groclin-ktośtam nie pamiętam kto dokładnie, wiem, że to był Puchar UEFA. Kurs na rywali Groclinu 1.45 bodajże. Na drugim kuponie dałem sam Groclin (kurs 7.00). Gdy Groclin przegrywał 0:1 to już w ostatnich minutach chciałem, żeby tylko bramki nie strzelili :grin: Ale wygrałem, tylko to były początki przygody z zakładami i było to ledwie 7,XXzł za 2, gdyby wygrał Groclin byłoby 14zł.

R 23

rutra

Użytkownik
O kurcze ???? poszedłem biegać (10km) i pierwszej połowy nie oglądnąłem. 45 minut życia nie zmarnowane &lt;jupi&gt; ????

R 23

rutra

Użytkownik
No właśnie szukałem w ofercie totomixa. Polacy w swej historii grali z Kamerunem dwukrotnie i to były 2 remisy, więc się troszkę bym obawiał, że będzie remis. Jak narazie 4,- na plus, więc za te 4zł zagram.

R 23

rutra

Użytkownik
Już jutro o 19:00 przedostatni w tym sezonie mecz dla polskich drużyn w europejskich pucharach. Kurs na Dnipro 1.45. Gram va banque.

R 23

rutra

Użytkownik
Spokojnie, Lech bardzo ładnie zaczął, ale mecz trwa 90&#39;. Tak czy inaczej liczę oczywiście na wygraną Lecha, a to, żew systemie będzie +0,xxzł to nic, odrobi się.

Do góry Bottom