M 1 _mario_ Użytkownik Styczeń 20, 2011 #21 "SUPEROFERTA | Czwartek min. 5 AKO, max. 1 sp. na kuponie, max wklad 600,-zl" Tak więc singli sobie nie pograsz
"SUPEROFERTA | Czwartek min. 5 AKO, max. 1 sp. na kuponie, max wklad 600,-zl" Tak więc singli sobie nie pograsz
F 24 fbv Użytkownik Styczeń 20, 2011 #22 A kto mówi, że mam grać w Fotunie? ???? Na Betfair czy tam Pinnacle są duuużo większe kursy, ja tylko biorę oferte z Superofert Na dzisiaj taki dubel mi wychodzi Real+Milan @2,26 Pinnacle
A kto mówi, że mam grać w Fotunie? ???? Na Betfair czy tam Pinnacle są duuużo większe kursy, ja tylko biorę oferte z Superofert Na dzisiaj taki dubel mi wychodzi Real+Milan @2,26 Pinnacle
F 24 fbv Użytkownik Styczeń 21, 2011 #23 Real+Milan @2,26 Pinnacle Kliknij aby rozwinąć... Eupen - Club Brugge 2 @1,80 Sparta - Slavia 1 @2,15
Real+Milan @2,26 Pinnacle Kliknij aby rozwinąć... Eupen - Club Brugge 2 @1,80 Sparta - Slavia 1 @2,15
24 telewizor Użytkownik Styczeń 21, 2011 #24 a gdzie tu jest system powiedz ? bo ja nie widze żadnego
229 b_r_u_t_u_s Użytkownik Styczeń 21, 2011 #25 Proponuje założyć temat Najdurniejszy SYSTEM gry . Bo to co niektórzy prezentują w dziale z systemami woła o pomstę . Dobrze że próbują ale wystarczy pomyśleć zanim się coś napisze
Proponuje założyć temat Najdurniejszy SYSTEM gry . Bo to co niektórzy prezentują w dziale z systemami woła o pomstę . Dobrze że próbują ale wystarczy pomyśleć zanim się coś napisze
F 24 fbv Użytkownik Styczeń 22, 2011 #26 Eupen - Club Brugge 2 @1,80 Sparta - Slavia 1 @2,15 Kliknij aby rozwinąć... Kałmuki, kałmuki. Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Osiągnij takie wyniki jak ja osiągnę po tygodniu to pogadamy. Zero analizy czysto sportowej. Roma+Sharapova @2,50
Eupen - Club Brugge 2 @1,80 Sparta - Slavia 1 @2,15 Kliknij aby rozwinąć... Kałmuki, kałmuki. Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Osiągnij takie wyniki jak ja osiągnę po tygodniu to pogadamy. Zero analizy czysto sportowej. Roma+Sharapova @2,50
229 b_r_u_t_u_s Użytkownik Styczeń 22, 2011 #27 Wyniki po tygodniu mają być odzwierciedleniem twojego NIBY systemu oraz tego ile zarobisz ? - tok myślenia niejednego 16-latka Kałmuki, kałmuki --- Trochę szacunku gnoju my ci nie ubliżamy
Wyniki po tygodniu mają być odzwierciedleniem twojego NIBY systemu oraz tego ile zarobisz ? - tok myślenia niejednego 16-latka Kałmuki, kałmuki --- Trochę szacunku gnoju my ci nie ubliżamy
24 telewizor Użytkownik Styczeń 22, 2011 #28 Osiągnij takie wyniki jak ja osiągnę po tygodniu to pogadamy Kliknij aby rozwinąć... :grin: w jeden dzień osiągam większe zyski niż Ty z tych wszystkich kuponów mam nadzieje, że moderator zainteresuje się tym tematem, a Tobie proponuje przeniesienie się do działu z kuponami
Osiągnij takie wyniki jak ja osiągnę po tygodniu to pogadamy Kliknij aby rozwinąć... :grin: w jeden dzień osiągam większe zyski niż Ty z tych wszystkich kuponów mam nadzieje, że moderator zainteresuje się tym tematem, a Tobie proponuje przeniesienie się do działu z kuponami