>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System 60 dniowy - >>Test<<

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Witam, jako że do tej pory nie znalazłem odpowiedniego dla mnie sposobu gry, postanowiłem przetestować pewien system.

Określamy jaki jest nasz KAPITAŁ POCZĄTKOWY przeznaczony odtąd tylko na grę ( przyjmuję że będzie to 1000zł ). Każdego dia w którym gramy wybieramy sobie zdarzenia z kursem 1.25 - 1.50 . Pierwszego dnia gry oraz każdego innego dnia poprzedzonego wygraną stawiamy dokładnie 15% posiadanego aktualnie ( na danym etapie gry kapitału ) to się codziennie zmienia bo kapitał rośnie każdego dnia. W przypadku nie trafienia następnego dnia stawiamy całą resztę posiadanego na danym etapie gry kapitału. Nie trafienie dwa razy z rzędu powoduje utratę całego posiadanego przez nas kapitału.

Dojście do 60 dnia gry przy zachowaniu zasady że mogliśmy się pomylić ale niegdy 2 razy z rzędu daje nam prawie 900% zysku.

System wydaje się bardzo tolerancyjny, choć gramy na zdarzenia których wynik wydaje się przesądzony to i tak wolno nam się pomylić nawet co drugi dzień. Nawet wtedy pomnożymy sówj kapitał nieomal 10 - krotnie w ciągu 2 m-cy.

W temacie przeprowadze test. Oczywiście narazie nei gram na prawdziwe pieniądze.

Stan konta: 1000 zł

Jeśli ktoś testował ten system, zetknął się z nim, mile widziane komentarze.

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Dzień 1

Kapitał: 1000 zł

Spotkanie: Cork City - Dungannon | Typ: 1 | Kurs: 1.25 | Bukmacher: Bwin

Stawka: 150 zł

Ewentualna Wygrana: 187.50 zł

D 22

dabros_89

Użytkownik
gdybym miał tak grać to pomyślałbym o jakiejś tolerancji na 3 nietrafione spotkania.(za 3 razem gdy nie trafimy tracimy wszystko). Grając wybierał bym zakłady dwu-drogowe, albo grałbym 1x, x2.

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Dzień 1

Kapitał: 1000 zł

Spotkanie: Cork City - Dungannon | Typ: 1 | Kurs: 1.25 | Bukmacher: Bwin ✅ 4:1

Stawka: 150 zł

Ewentualna Wygrana: 187.50 zł
Pierwszy typ ok. Jako że jest to test, spróbujemy przyśpieszyć nieco ten system. Sprobuje grać ok. 2 typów w ciągu dnia.

W sumie system jest pewniejszy od popularnego ostatnio systemu na pieć zdarzeń przy czym 5 typów pod rząd musi nam wejść.

System byłby nawet gdyby udało nam się dojść do 30 progu ( 30 dni ), wtedy zysk w granicach 400 - 500 % ( przy kursach 1,25 )

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Numer 2
Spotkanie: Boston Red Sox - Cleveland Indians | Typ: 1 | Kurs: 1.34| Bukmacher: Bwin
Stawka: 156 zł
EW: 209.04 zł

Nr: 1 | Kapitał 1000 zł | Stawka: 150 zł | Wygrana: 187.50zł | Zysk: ✅ 37.50zł

Nr: 2 | Kapitał 1037.50 zł | Stawka: 156zł | Wygrana: ------- | Zysk: ---

robin29 0

robin29

Użytkownik
gdybym miał tak grać to pomyślałbym o jakiejś tolerancji na 3 nietrafione spotkania.(za 3 razem gdy nie trafimy tracimy wszystko). Grając wybierał bym zakłady dwu-drogowe, albo grałbym 1x, x2.
Popieram.
Lepiej wyjdziesz grając wyższe kursy 1.50-1.75 na 1, ja dla przykładu obracam tysiakiem wybierając 2-3 spotkania dziennie i gram osobno 1 i X. Lepiej wychodzi się grając osobno niż na jednym kuponie 1X. Jeden buk płaci za X 3.50 a drugi nawet 4.20.

Trafnych wam życzę i wysokich kursów.
Ps. Na LIVERPOOL ostatnio zarobiłem, dając 30 pln po kursie 6 na X ????

sms__1985 0

sms__1985

Użytkownik
Patrząc na system z matematycznego punktu widzenia jest on dobry. prawdopodobieństwo nietrafienia dwa razy pod rząd wynosie max 16% przy kursach 1.5
Mimo dużego prawdopodobieństwa wygranej trzeba mieć jednak mocne nerwy żeby drugiego dnia postawić resztę swojego budżetu na typ który nie jest taki pewny ????
Życzę powodzenia:-D​

G 46

ghs

Użytkownik
Patrząc na system z matematycznego punktu widzenia jest on dobry. prawdopodobieństwo nietrafienia dwa razy pod rząd wynosie max 16% przy kursach 1.5
16% to raz na 7 razy. On ma zamiar stawiać 60 dni. To nierealne, jak mu się uda, to mu dorzucę stówkę bonusu ;)

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Numer 2

Spotkanie: Boston Red Sox - Cleveland Indians | Typ: 1 | Kurs: 1.34| Bukmacher: Bwin ⛔ 3:4

Stawka: 156 zł

EW: 209.04 zł

Nr: 2 | Kapitał 1037.50 zł | Stawka: 156zł | Wygrana: ------- | Zysk: ⛔ 156
teraz przychodzi czas na całą kwotę kapitału. Widziałem że indians w wysokiej formie ostatnio... ale tak to jest jak się chce przyśpieszyć ;)

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Numer 3

Spotkanie: Histon - Lewes | Typ: 1 | Kurs: 1.40 | Bukmacher: Bwin

Stawka: 881.50 zł

Ewentualna Wygrana: 1234.10 zł

Nr: 2 | Kapitał 1037.50 zł | Stawka: 156zł | Wygrana: ------- | Zysk: ⛔ 156
Nr: 3 | Kapitał: 881.50zł | Stawka: 881.50zł | Wygrana: | Zysk:

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
16% to raz na 7 razy. On ma zamiar stawiać 60 dni. To nierealne, jak mu się uda, to mu dorzucę stówkę bonusu ;)
Dobra, jak się uda ( a fajnie by było ;) to na pewno sie zgłoszę ????

czyli teraz jak Ci nie wszedł Boston musisz postawić cala kase która Ci została?
Tak niestety całą kwotę kapitału. Moim zdaniem jeśli by grać na prawdziwe pieniądze można sobie przyjąć 100 - 200 zł na grę.

Przy 60 progach i tak można ładnie pomnożyć ten kapitał. Jeśli jednak nam się nie uda na jakimś 50 progu warto pamiętać że MY zainwestowaliśmy tylko 100 zł do tej zabawy a reszta nie była jeszcze nasza ;);)

dukat 7

dukat

Użytkownik
Nie uda się. Bankowo (przy dobrych typach i szczęściu) góra za tydzień będziesz bankrutem. BTW jeśli mamy kurs 1,5, to buk daje 66,67% szans na wejście typu, więc zostaje nam 33,33% szans na pudło. Więc prawdopodobieństwo tego, że 2x pod rząd nie trafimy kursu 1,5 wynosi lekko ponad 10%. niby mało, ale to czysta statystyka.

sms__1985 0

sms__1985

Użytkownik
Nie uda się. Bankowo (przy dobrych typach i szczęściu) góra za tydzień będziesz bankrutem.
trochę wiary w system, aż tak źle to nie bedzie:-D
BTW jeśli mamy kurs 1,5, to buk daje 66,67% szans na wejście typu, więc zostaje nam 33,33% szans na pudło. Więc prawdopodobieństwo tego, że 2x pod rząd nie trafimy kursu 1,5 wynosi lekko ponad 10%. niby mało, ale to czysta statystyka.
we wcześniejszym poscie już o tym pisałem:jezora:​

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
No cóż chyba nie ma idealnego systemu... dlatego zanim wpłace kase do buka i zacznę grać na prawdziwe pieniądze, chce poznać wasze opinie i przeprowadzić teścik grając na sucho...

Właśnie, ale tak jak pisałem minimum aby po 60 progach (dniach) uzyskać zysk 900% to kurs 1.25 na każdy próg ( dzień ). Czyli prawdopodobieństwo nie trafienia spada dla takiego kursu.

Przeliczyłem to wszystko dla kursu 1.25 i po 60 dniach z kwoty 1000 zł mamy jakieś 9.800 zł, nie chce mi się tego przepisywać na kompa ale tak to wychodzi.

dukat 7

dukat

Użytkownik
No cóż chyba nie ma idealnego systemu... dlatego zanim wpłace kase do buka i zacznę grać na prawdziwe pieniądze, chce poznać wasze opinie i przeprowadzić teścik grając na sucho...

Właśnie, ale tak jak pisałem minimum aby po 60 progach (dniach) uzyskać zysk 900% to kurs 1.25 na każdy próg ( dzień ). Czyli prawdopodobieństwo nie trafienia spada dla takiego kursu.
Przeliczyłem to wszystko dla kursu 1.25 i po 60 dniach z kwoty 1000 zł mamy jakieś 9.800 zł, nie chce mi się tego przepisywać na kompa ale tak to wychodzi.
Ale zauważ jedno. Nawet jeśli bukmacher wystawia kurs 1,5 czy 1,25 (czyli szacuje zwycięstwo faworyta na odpowiednio 80% albo 66%) to nie znaczy, że w rzeczywistości twój typ ma 80% szans na wejście. Jeśli grasz zdarzenia 2-drogowe to twój typ ma zawsze 50% szans na wejście. Przy takim spojrzeniu na sprawę mamy już 25% szans na to, że spudłujemy 2x pod rząd. Innymi słowy jeśli chciałbyś grać progresję (tak przyjąłem, skoro za drugim razem zwiększasz stawkę) to jedna progresja na 4 zakończy się twoją porażką. A bankowo przez 60 dni będziesz miał więcej niż 4 &quot;progresje&quot;

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Progresją tego systemu nazwać nie możemy, a jeśli tak to ma ona dwa progi
1. 15 % danego kapitału
2. Pozostała część kapitału, 85 %.
Zobaczymy jak będzie wypadał test. Na pewno system jest pewniejszy od ( nie pamiętam dokładnie nazwy ) Ciągu Fibonacciego, gdzie stawiając cała swoją kwotę przez 5 progów nie możemy się pomylić ani razu inaczej stracimy wszystko. Mimo to system ten był bardzo popularny... Więc nie rozumiem, czemu odrazu taka niechęć do tego systemu. Przecież nie musimy grać całe 60 dni ( 60 progów ) . Już po 30 zysk w granicach 400 % byłby świetny... O ile uda się dojść do tego progu ???? Co pokażą moje testy...

dukat 7

dukat

Użytkownik
Progresją tego systemu nazwać nie możemy, a jeśli tak to ma ona dwa progi
1. 15 % danego kapitału
2. Pozostała część kapitału, 85 %.
Zobaczymy jak będzie wypadał test. Na pewno system jest pewniejszy od ( nie pamiętam dokładnie nazwy ) Ciągu Fibonacciego, gdzie stawiając cała swoją kwotę przez 5 progów nie możemy się pomylić ani razu inaczej stracimy wszystko. Mimo to system ten był bardzo popularny... Więc nie rozumiem, czemu odrazu taka niechęć do tego systemu. Przecież nie musimy grać całe 60 dni ( 60 progów ) . Już po 30 zysk w granicach 400 % byłby świetny... O ile uda się dojść do tego progu ???? Co pokażą moje testy...
Progresją nazwałem to żeby lepiej zobrazować. A czemu niechęć??? Bo widzę, że to nie ma sensu. Wystarczy znajomość matematyki, żeby zobaczyć, że nie ma większych szans na powodzenie systemu.
Ale próbuj, sprawdzaj. Nikt nie broni.
Pozdrawiam

Do góry Bottom