śmieją się z Ciebie , nie widzisz? ????
PS. "System" do dupy...
Wszystko pieknie ladnie w teorii ale jakoś w realu czasem nawet ciężej trafić mecze z mniejszym kursem niż z większym i to żadna nowość nie jest...niejeden stracił tysiące grając po kursie 1.04 itp.siemanko
to jest tak
obstawiamy 20 spotkan ktore sa do kursu 1.250 na jednym kupownie uzyskujemy wtedy kurs okolo 80.00 i stawiamy to za 3zł i zdobywamy 200 zl
oczywiscie trzeba kazdy mecz przeanalizowac ale mysle ze spokojnie mozna dac takie 2 kupony w tygodniu
a moze to ja sie smieje z was :]śmieją się z Ciebie , nie widzisz? ????
PS. "System" do dupy...
zamknijcie ten pseudo temat tak by zachować resztki powagi i przyzwoitości.a moze to ja sie smieje z was :]
bez kitu i żeby autor się już więcej nie błaźniłzamknijcie ten pseudo temat tak by zachować resztki powagi i przyzwoitości.
Nie wiem jak resztę czytających, ale mnie to powaliło ???? .tu nie chodzi o to ze czasem ci nie wejda z dwa spotkania tylko ze jesli wygrasz to masz duzy +
Tak lepiej grać kursy 1.7 w singlach gdzie value jest na poziomie -0.15, grając w ten sposób na pewno kiedyś bukmacher dokładnie ogoli do zera, bo przecież matematyki się nie oszuka. A najbardziej śmieszą mnie teksty o wypłacaniu kasy z bukmachera.... ale o tym że wpłacił 200zł i wypłaca tylko 100zł bo połowę zdążył przegrać to już zapomni wspomniećNie wiem jak resztę czytających, ale mnie to powaliło ???? .
PS. Podnieś kursy z 1.25 na jeszcze większe, to uwaga, jak wejdą będziesz miał jeszcze większy plus!! ????
Testuj życzymy udanych rezultatów.Też to kiedyś przechodziłem na 20 nie wchodziło z 3-5 albo więcej mimo iż dokładnie analizowałem byłem przekonany co do trafności.Jeśli tobie się powiedzie będziesz geniuszem,może Ci wyjdzie ????tu nie chodzi o to ze czasem ci nie wejda z dwa spotkania tylko ze jesli wygrasz to masz duzy +
niedlugo zaczne testy tego systemu i zobaczymy jak to bedzie
Przecież nawet najniższy możliwy kurs czyli 1,01 może nie wejść - przykład, grudniowy mecz Manchester United - Blackburn 2:3, Blackburn strzeli w obydwu połowach tak - 10,00, nie 1,01...Przypomniało mi się jak w kosza po kursie 1,16 faworyt u siebie przegrał mimo dobrej passy 5 zwycięstw,drugiego miejsca w tabeli,a przegrał dwoma punkcikami,także nie wielea za to wiele takich meczów jest