>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

.:: SYSTEM 15 PLUS PROGRESJA ::.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Chyba każdy zna system 15 oraz progresje. Postanowiłem połączyć te dwa systemy by uzykac coś co moim zdaniem jest w miare pewnym sposobem by oszukać bukmachera.
Chyba każdy typer potrafi wybrać jeden mecz o kursie pomiędzy 2,00 a 2,25 i przy takim wysokim kursie, skuteczność powinna wynosić maksymalnie 2 przegrane kupony przy 3 kuponie powinniśmy wygrać. Jeżeli uda nam się tak typować to system będzie działać. A więc do rzeczy:

krok 1 stawiamy 2zł
wygrywamy kupon +4zł w kasie mamy +2zł

krok 2 stawiamy 2zł
przegrywamy -2zł i tutaj zaczyna sie progresja w kasie mamy 0zł
stawiamy 4zł przegrywamy w kasie -4zl
stawiamy 8zł wygrywamy 16zł w kasie +4zł i progresja skończona
cofamy się do stawki jaką przegraliśmy na początku czyl do 2zł

krok 3 stawiamy 2zł
wygrywamy kupon +4zł w kasie mamy +8zł

krok 4 stawiamy 4zł
przegrywamy -4zł i tutaj zaczyna sie kolejna progresja w kasie mamy +4zł
stawiamy 8zł przegrywamy w kasie -4zł
stawiamy 16zł wygrywamy 32zł w kasie mamy +12zł

krok 5 stawiamy 4zł
wygrywamy kupon +8zł w kasie mamy +20zł

krok 6 stawiamy 8zł
wygrywamy 16zł w kasie mamy +36zł

krok 7 stawiamy 8zł
przegrywamy i tutaj już nie stosujemy progresji tylko cofamy sie o 2 kroki w kasie mamy 28zł

krok 8 stawiamy 4zł
jak przegramy stosujemy progresje jak wygramy przechodzimy do kolejnego kroku czyli 8zł

Sądze że system jest prosty i mam nadzieje że będzie skuteczny. Prosze o opinie

simmin 0

simmin

Użytkownik
Chyba każdy typer potrafi wybrać jeden mecz o kursie pomiędzy 2,00 a 2,25 i przy takim wysokim kursie, skuteczność powinna wynosić maksymalnie 2 przegrane kupony przy 3 kuponie powinniśmy wygrać.
No niekoniecznie jest to tak śmietankowe, że każdy potrafi wybrać jeden mecz o kursie pomiędzy 2.00 a 2.25 i dodatkowo mieć co nawyżej 2 porażki (bo później progresja przyniesie tylko straty przy takich kursach). Zdarzenia z kursami 2.00 do 2.25 są często zdarzeniami losowymi w stopniu o wiele większym niż zdarzenia o kursie niższym, co jest oczywiste, świadczy o tym prawdopodobieństwo wystąpienia tych zdarzeń. Owszem zdarzają się takie zdarzenia, których jesteśmy teoretycznie pewni i mają one właśnie kursy w tym przedziale liczbowym, ale jest to raczej rzadkość. System, który zaprezentowałeś jest oczywiście dobry, pod warunkiem, że jesteś bardzo dobrym typerem, czego oczywiście Ci życzę ???? .

mario22 15

mario22

Użytkownik
Zdarzenia z kursami 2.00 do 2.25 są często zdarzeniami losowymi w stopniu o wiele większym niż zdarzenia o kursie niższym
Przy niskich kursach zdarzają sie też niespodzianki. Ale jak ktoś woli to może stawiać na jeden kupon dwa mecze tak aby AKO = 2

Sądze że ten mój sytem to jest połączenie dobrych stron progresji i tego co najlepsze w 15

Aby wygrać coś trzeba dobrze dobierać mecze i nie należy stawiać na byle co.

matiq 1

matiq

Użytkownik
mario myśle że dobrze wykombinowałeś bo ten system nie ma wysokich progów progresji dużo nie stracimy a możemy szybko odbić się od dna 15-stki aby przejś cdo wiekszych stawek. tylko to jest do 6 kroku a potem już niegramy progresją chybaże sie pomylimy w kroku do którego sie cofneliśmy?? a jeśli pomyle sie na 10 cofne sie do 9 i sie znów pomyle to progresją??

mario22 15

mario22

Użytkownik
ten system nie ma wysokich progów progresji dużo nie stracimy a możemy szybko odbić się od dna 15-stki aby przejś cdo wiekszych stawek
Widze że ktoś zrozumiał mój cel stworzenia tego systemu :p dokładnie chodzi mi o to by móc łatwo przejść do wyższych stawek bo w zwykłej 15 czasami stoimy w miejscu lub cofamy się do 2zł a tutaj jest jeszcze progresja która nas chroni przed bankructwem.

a jeśli pomyle sie na 10 cofne sie do 9 i sie znów pomyle to progresją??
nie progresją gramy tylko jeżeli cofamy się do 4zł bo to jest granica progresji. Jeżeli cofamy sie do stawki 8zł to nie gramy progresja tylko normalnie 15 dopiero jak znów przegramy i cofamy sie o jeden poziom to stawiamy 4zł w przypadku ponownej przegranej zaczynamy progresje :mrgreen:

Jak są jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem :mrgreen:

matiq 1

matiq

Użytkownik
Aha no bardzo fajna ta progresja podoba mi sie bo np jak grałem normalną progresją to zawsze na początku sezonu miałem pecha i stałem w miejscu na tych 2-4 zł a teraz jak przegram to zaraz za tydzień jestem na + i ide dalej ???? Bardzo dzięki za ten system ???? :mrgreen:

matiq 1

matiq

Użytkownik
Mam jeszczew pytanko :
Jak sie pomyle na kroku VI to wtedy (po skończonej progresji ) gram ten krok jeszcze raz?
A przy kroku nie parzystym jade o krok dalej? :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Do góry Bottom