kolejorz1980r
Użytkownik
Ponawiam temat dotyczący mojego systemu, który znajdował się w dziale Systemy Bukmacherskie. Był on sprawdzany na 300 zakładach i sprawdzał się w 100%. Co prawda trzeba poświęcić dużo czasu ale jeśli zysk jest pewny to chyba nie będzie z tym problemu. Minusem jest to że zapewne będzie można osiągnąć z niego jedynie ok. 5.000zł gdyż jest on do zrealizowania w bwin, a więc jak wiadomo w miarę z większym zyskiem stawiają limit stawek, no może jeszcze w bet365 ale tam szło by to naprawdę mozolnie. Polega on na grze live, nie żadnym wyłudzaniu bonusów, korzystaniu z błędów technicznych strony. Nie potrzebujesz tutaj wkładu 10.000 zł wystarczy jedynie 40(minimalna wpłata) choć przy zmniejszonej wpłacie oczywiście w późniejszym terminie osiągniesz swój cel. Sposób jest dla ludzi którzy są cierpliwi mają silną wolę tzn. nie ulegają emocją i kierują się ciągle wg podanych zasad. Dzięki temu nie będziesz miał pretensji o niepowodzenie. Poniżej zobaczycie post Benka17, w którym wyrazi on swoją opinię o tym systemie, który testował 5 dni. System jest płatny, mianowicie kosztuje on 200zł, co prawda jest to sporo ale na pewno się zwróci. Pamiętajcie jest on kierowany do osób cierpliwych!!! Jeśli ktoś byłby zainteresowany lub miał pytania proszę pisać najlepiej na gg:4745753(często niewidoczny) lub na PW. Niestety dzisiaj mnie już nie będzie, proszę się zgłaszać jutro po godz.12. Prosiłbym nie pisać w temacie ponieważ uważam że wszystkie posty są zbędne i nie chciałbym żadnych nabijaczy postów tutaj.
EDITT: Jeśli chodzi o zyski to średnio jak siedzisz 2,5h masz zysk 10%. Jak ktoś ma dużo czasu mam dla niego system z którym moze osiągnąć nawet do 50% zysku dziennie
EDITT: Jeśli chodzi o zyski to średnio jak siedzisz 2,5h masz zysk 10%. Jak ktoś ma dużo czasu mam dla niego system z którym moze osiągnąć nawet do 50% zysku dziennie