>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sylwester

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
sądzę że ładnie mówiąc zepsułeś dzień
A ja uważam, zapicie się do zarzygania podczas Sylwestra to niejedyny sposób na spędzenie tej nocy.Jak czytałem posta 5567 to inicjatywa przypadła mi do gustu, może nie teraz dla mnie, ale na pewno za kilka lat podobnie chciałbym spędzić Sylwestra bo i można poznać nowych, ciekawych ludzi i obejrzeć jakiś spektakl.

Moim zdaniem impreza jak najbardziej na plus, Panna powinna być zadowolona, że odkryje w chłopaku pokłady kultury ;).

Trace ; *.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Sam na sam z dziewczyną w domu... ???? przed 24 wypad na miasto żeby zobaczyć pokaz sztucznych ogni ????

I to jest dobra opcja ;)
Ja tam podobnie, tyle, że na początku do znajomych, potem na miasto, a potem do dziewczyny (coś w tym stylu).

A ja uważam, zapicie się do zarzygania podczas Sylwestra to niejedyny sposób na spędzenie tej nocy.Jak czytałem posta 5567 to inicjatywa przypadła mi do gustu, może nie teraz dla mnie, ale na pewno za kilka lat podobnie chciałbym spędzić Sylwestra bo i można poznać nowych, ciekawych ludzi i obejrzeć jakiś spektakl.

Moim zdaniem impreza jak najbardziej na plus, Panna powinna być zadowolona, że odkryje w chłopaku pokłady kultury ;).

Trace ; *.

Nie znasz się wgl na gimnazjalnej modzie :-|

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
I to jest dobra opcja ;)
Ja tam podobnie, tyle, że na początku do znajomych, potem na miasto, a potem do dziewczyny (coś w tym stylu).

Nie znasz się wgl na gimnazjalnej modzie :-|
Duża część licealistów/studentów myśli tak samo niestety :razz:

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Trace ; *.
No ja wiem wszystko spoko tylko teatr w Sylwestra mi nie pasuje ,nic złego w tym nie widzę jakby co ???? Jak dziewczyna normalna to powinno być dobrze.
Pozdro

L 0

lukasz77

Użytkownik
impreza jak każda inna, tyle, że z piro i wielu przypadkach z wieloma lamusami, którzy raz w roku gdzieś wychodzą bo tak wypada... nie czuję podniety tym dniem, jak było jeszcze kilka lat wstecz. skończę zapewne na jakiejś domówce i połowy rzeczy, o których dowiem się 1 stycznia nie będę pamiętać.
jakbym miał możliwość pracowania tej nocy, skorzystałbym z chęcią!

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
impreza jak każda inna, tyle, że z piro i wielu przypadkach z wieloma lamusami, którzy raz w roku gdzieś wychodzą bo tak wypada... nie czuję podniety tym dniem, jak było jeszcze kilka lat wstecz. skończę zapewne na jakiejś domówce i połowy rzeczy, o których dowiem się 1 stycznia nie będę pamiętać.
jakbym miał możliwość pracowania tej nocy, skorzystałbym z chęcią!
Dlatego ja korzystam;)

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Ja wynajmuję ze znajomymi lokal, na co dzień pizzerię. Posiłek, alkohol w niewygórowanej cenie, więc nie narzekam.
Bardzo podoba mi się jednak inicjatywa z teatrem, spektaklem „Zagraj to jeszcze raz, Sam”. Z pewnością będzie ciekawie ;)

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
W domciu jak zwylke z rodzinką ale tylko do 24h bo puzniej pijana pasterka i wracanie nad ranem czyli ripley co roku.

B 2K

borek149

Użytkownik
Przebierany sylwester
Coraz częściej przebieramy się na Sylwestra. Wymyślamy imprezy tematyczne np. na lata 20, 80, Bal Wampirów, Upiór w Operze, Dirty Dancing. Albo po prostu: trzeba się przebrać, nie ważne za co. Żeby zabawa się udała, wszyscy sylwestrowi goście powinni poddać się konwencji. Problem w tym, że zupełnie nie mam pomysłu za co/kogo się przebrać ... Chciałbym aby było to przebranie z tzw &quot;jajem&quot; Macie może jakieś pomysły któymi chcielibyście się podzielić ?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Coraz częściej przebieramy się na Sylwestra. Wymyślamy imprezy tematyczne np. na lata 20, 80, Bal Wampirów, Upiór w Operze, Dirty Dancing. Albo po prostu: trzeba się przebrać, nie ważne za co. Żeby zabawa się udała, wszyscy sylwestrowi goście powinni poddać się konwencji. Problem w tym, że zupełnie nie mam pomysłu za co/kogo się przebrać ... Chciałbym aby było to przebranie z tzw &quot;jajem&quot; Macie może jakieś pomysły któymi chcielibyście się podzielić ?
Przebierz się za Ryśka z Klanu. Efekt gwarantowany????.

yarson 0

yarson

Użytkownik
Ja kilka lat temu byłem przebrany za braveheart, kilt, koszula, wymalowana twarz i plastikowy miecz; jedyny minus że to zima i podwiewało co nieco jak się wyskoczyła na dwór ale efekt ciekawy. W tym roku planowałem za Mario&amp;Luigi do spółki z kumplem ale jednak nie wyszedł bal kostiumowy.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Proponuję przebrać się za Matiego Borka. Pokryję się z nickiem.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Proponuję przebrać się za Matiego Borka. Pokryję się z nickiem.
Garniak, solarka i żel. Pół narodu takiego. Musisz sobie znaleźć tylko jakiegoś przydupasa który będzie Ci lizał dupę i przytakiwał tak jak to nonstop robi Romek Kołtoń ????

A żeby nie było offtopa, to prosty do zrobienia jest ksiądz, a jak z kilkoma kumplami się spikniesz i ekipa nie jest całkowicie obca i wie, że nie jesteś rasistą, to za KKK. Zwinięty brystol z prześcieradłem i dziurami na oczy, plus jakaś pochodnia czy kije i rządzicie ????

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Garniak, solarka i żel. Pół narodu takiego. Musisz sobie znaleźć tylko jakiegoś przydupasa który będzie Ci lizał dupę i przytakiwał tak jak to nonstop robi Romek Kołtoń ????

A żeby nie było offtopa, to prosty do zrobienia jest ksiądz, a jak z kilkoma kumplami się spikniesz i ekipa nie jest całkowicie obca i wie, że nie jesteś rasistą, to za KKK. Zwinięty brystol z prześcieradłem i dziurami na oczy, plus jakaś pochodnia czy kije i rządzicie ????
Z tym przydupasem to poległem na całej linii ????????????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
O k... ???? Wygrałeś :]
Też wybieram się na tego typu imprezę i chyba właśnie tak zrobię ????

Do góry Bottom