lorenzz
Użytkownik
możę kolega już się wyszalał i woli takie klimaty ???? Ciekawe ile za bilety zapłacił i skąd je ma ????sądzę że ładnie mówiąc zepsułeś dzień
możę kolega już się wyszalał i woli takie klimaty ???? Ciekawe ile za bilety zapłacił i skąd je ma ????sądzę że ładnie mówiąc zepsułeś dzień
A ja uważam, zapicie się do zarzygania podczas Sylwestra to niejedyny sposób na spędzenie tej nocy.Jak czytałem posta 5567 to inicjatywa przypadła mi do gustu, może nie teraz dla mnie, ale na pewno za kilka lat podobnie chciałbym spędzić Sylwestra bo i można poznać nowych, ciekawych ludzi i obejrzeć jakiś spektakl.sądzę że ładnie mówiąc zepsułeś dzień
Sam na sam z dziewczyną w domu... ???? przed 24 wypad na miasto żeby zobaczyć pokaz sztucznych ogni ????
A ja uważam, zapicie się do zarzygania podczas Sylwestra to niejedyny sposób na spędzenie tej nocy.Jak czytałem posta 5567 to inicjatywa przypadła mi do gustu, może nie teraz dla mnie, ale na pewno za kilka lat podobnie chciałbym spędzić Sylwestra bo i można poznać nowych, ciekawych ludzi i obejrzeć jakiś spektakl.
Moim zdaniem impreza jak najbardziej na plus, Panna powinna być zadowolona, że odkryje w chłopaku pokłady kultury .
Trace ; *.
Duża część licealistów/studentów myśli tak samo niestety :razz:I to jest dobra opcja
Ja tam podobnie, tyle, że na początku do znajomych, potem na miasto, a potem do dziewczyny (coś w tym stylu).
Nie znasz się wgl na gimnazjalnej modzie :-|
No ja wiem wszystko spoko tylko teatr w Sylwestra mi nie pasuje ,nic złego w tym nie widzę jakby co ???? Jak dziewczyna normalna to powinno być dobrze.A ja uważam, zapicie się do zarzygania podczas Sylwestra to niejedyny sposób na spędzenie tej nocy.Jak czytałem posta 5567 to inicjatywa przypadła mi do gustu, może nie teraz dla mnie, ale na pewno za kilka lat podobnie chciałbym spędzić Sylwestra bo i można poznać nowych, ciekawych ludzi i obejrzeć jakiś spektakl.
Moim zdaniem impreza jak najbardziej na plus, Panna powinna być zadowolona, że odkryje w chłopaku pokłady kultury .
Trace ; *.
Dlatego ja korzystamimpreza jak każda inna, tyle, że z piro i wielu przypadkach z wieloma lamusami, którzy raz w roku gdzieś wychodzą bo tak wypada... nie czuję podniety tym dniem, jak było jeszcze kilka lat wstecz. skończę zapewne na jakiejś domówce i połowy rzeczy, o których dowiem się 1 stycznia nie będę pamiętać.
jakbym miał możliwość pracowania tej nocy, skorzystałbym z chęcią!
Przebierz się za Ryśka z Klanu. Efekt gwarantowany????.Coraz częściej przebieramy się na Sylwestra. Wymyślamy imprezy tematyczne np. na lata 20, 80, Bal Wampirów, Upiór w Operze, Dirty Dancing. Albo po prostu: trzeba się przebrać, nie ważne za co. Żeby zabawa się udała, wszyscy sylwestrowi goście powinni poddać się konwencji. Problem w tym, że zupełnie nie mam pomysłu za co/kogo się przebrać ... Chciałbym aby było to przebranie z tzw "jajem" Macie może jakieś pomysły któymi chcielibyście się podzielić ?
Proponuję przebrać się za Matiego Borka. Pokryję się z nickiem.Coraz częściej przebieramy się na Sylwestra. Wymyślamy imprezy tematyczne np. na lata 20, 80, Bal Wampirów, Upiór w Operze, Dirty Dancing. Albo po prostu: trzeba się przebrać, nie ważne za co. Żeby zabawa się udała, wszyscy sylwestrowi goście powinni poddać się konwencji. Problem w tym, że zupełnie nie mam pomysłu za co/kogo się przebrać ... Chciałbym aby było to przebranie z tzw "jajem" Macie może jakieś pomysły któymi chcielibyście się podzielić ?
Garniak, solarka i żel. Pół narodu takiego. Musisz sobie znaleźć tylko jakiegoś przydupasa który będzie Ci lizał dupę i przytakiwał tak jak to nonstop robi Romek Kołtoń ????Proponuję przebrać się za Matiego Borka. Pokryję się z nickiem.
Z tym przydupasem to poległem na całej linii ????????????Garniak, solarka i żel. Pół narodu takiego. Musisz sobie znaleźć tylko jakiegoś przydupasa który będzie Ci lizał dupę i przytakiwał tak jak to nonstop robi Romek Kołtoń ????
A żeby nie było offtopa, to prosty do zrobienia jest ksiądz, a jak z kilkoma kumplami się spikniesz i ekipa nie jest całkowicie obca i wie, że nie jesteś rasistą, to za KKK. Zwinięty brystol z prześcieradłem i dziurami na oczy, plus jakaś pochodnia czy kije i rządzicie ????
O k... ???? Wygrałeś :]A żeby nie było offtopa, to prosty do zrobienia jest ksiądz, a jak z kilkoma kumplami się spikniesz i ekipa nie jest całkowicie obca i wie, że nie jesteś rasistą, to za KKK. Zwinięty brystol z prześcieradłem i dziurami na oczy, plus jakaś pochodnia czy kije i rządzicie ????