>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Swój własny SYSTEM gry

adass66 10

adass66

Użytkownik
Witam . Chcę sprawdzić stawianie małych kursów za grubsza kasę . Kursy taki od 1.20 do 1.60 i np. za 100 zł .

Przykład :

1,25 kurs x 100zł = 125 zł

Zysk : 25 zł

Zysk odkładamy a gramy dalej tą 100 ... .

BEDE PODAWAŁ TUTAJ TYPY KTORE DAM I ZOBACZYMY CZY SIĘ SYSTEM POSZCZEŚCI .

Możecie pomóc mi z typami ... . Gram też na LIVE

gajin 150

gajin

Użytkownik
Jeden koles gral to w zeszlym roku, tylko tysiakiem. Wyszedl na plus, ale po poczatkowej bardzo dobrej serii zaliczyl w krotkim czasie sporo wtop. Zycze powodzenia, ale tu nawet najlepsza selekcja nie pomoze. Z 80% skutecznoscia wychodzisz w najlepszym przypadku na zero :/ .

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@adass66 &gt;&gt;&gt; takie zabawy i eksperymenty wg mnie nijak się mają do tego działu FB o systemach - bo to możesz śmiało zrobić w wątku z kuponami.

Co innego gdyby doborowi typów lub stawkowaniu towarzyszyła tu jakaś jasno sprecyzowana myśl dotąd na forum nie zaproponowana, którą możnaby podciągnąc pod termin system - a tu tego po prostu nie ma...

Otrzymane punkty reputacji: +1
mikikimi 263

mikikimi

Użytkownik
Jeden koles gral to w zeszlym roku, tylko tysiakiem. Wyszedl na plus, ale po poczatkowej bardzo dobrej serii zaliczyl w krotkim czasie sporo wtop. Zycze powodzenia, ale tu nawet najlepsza selekcja nie pomoze. Z 80% skutecznoscia wychodzisz w najlepszym przypadku na zero :/ .
pewnie chodzi o mnie, to ja w ten sposób grałem i źle się skończyło :sad:
warto się zapoznać:
http://forum.bukmacherskie.com/f15/50-zl-dziennie-to-moj-cel-61488.html
Daleko nie zajedziesz, ostrzegam przed takim graniem.

K 2

kukufatal

Użytkownik
Wg mnie to stosunkowo szybka droga do bankructwa... przy kursie 1,25 potrzebujesz 76%+ skuteczności aby wyjść na plus czyli trafić minimum 76 na 100 zakładów i nie ważne, że to &quot;tylko&quot; 1,25 kurs trzeba trafić... to tylko ładnie wygląda i fajnie na psychikę wpływa ;)

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
pewnie chodzi o mnie, to ja w ten sposób grałem i źle się skończyło :sad:
warto się zapoznać:
http://forum.bukmacherskie.com/f15/50-zl-dziennie-to-moj-cel-61488.html
Daleko nie zajedziesz, ostrzegam przed takim graniem.
Żeby sprawdzić czy to działa musiałbyś płaską i dużo mniejszą stawką (w stosunku do budżetu) z kilkaset kuponów obstawić... A ty za połowę budżetu grałeś, to czego się można było spodziewać. Zbyt mądre to nie było.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Czy tylko ja mam wrażenie, że większość tematów w tym dziale nie powinna się tutaj znaleźć ? Za przeproszeniem - ten temat ma ***** wspólnego z jakimkolwiek systemem, takie tematy powinny się znaleźć w dziale z kuponami a nie tutaj. Zrozumcie to wreszcie a moderatorom proponuję aby przenosili takie tematy... Pozdrawiam

Do góry Bottom