>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

surebety na live

trutana 211

trutana

Użytkownik
Witam chciałbym poruszyć temat surebet na live , macie jakies pomysły , podobno na necie sa goscie co skupują konta w bet 365 , cos jest na rzeczy , ja osoboscie gram NBA , narazie za złotówi ale wchodzi procent wygranej na poziomie 20-33% , np wczoraj suns kurs przed meczem 3 , kontra na live po kursie 3 , prosze o propozycje co najlepiej grać

trutana 211

trutana

Użytkownik
Witam chciałbym poruszyć temat surebet na live , macie jakies pomysły , podobno na necie sa goscie co skupują konta w bet 365 , cos jest na rzeczy , ja osoboscie gram NBA , narazie za złotówi ale wchodzi procent wygranej na poziomie 20-33% , np wczoraj suns kurs przed meczem 3 , kontra na live po kursie 3 , prosze o propozycje co najlepiej grać
9 no i dzisiaj cska - unicija przed meczem kurs 12 i kontra na live przy kursie 1,52 ,

trutana 211

trutana

Użytkownik
kurs
4 X 12= 48 29wygrana
15 x1,52 =22,8 3,8 wygrana

tak to wyglada wygra unicija 29 do✅
wygra csk 3,8✅
no i mam surebeta

trutana 211

trutana

Użytkownik
i tu pytanie daje przed meczem na kurs 12 ale w trakcie meczu favoryt prowadzi cały mecz , ????- panowe dajcie jakis cynk jak najlepiej złapac surebeta

trutana 211

trutana

Użytkownik
kolejny kupon ruta siauliali -połowa meczu kurs 17 na w/w
kibirkstis kurs 1,005 , przy kursie pow 1,3 bedzie to wyglądało tak
kurs
2 x17 =34 10 zysk
22 x1,11 =28,6 0,46 zysk

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
Spróbuj na betfair... Niski LAY!
Oglądasz mecz, widzisz że faworyt ma lekkie kłopoty i zwycięstwo wcale nie musi przyjść mu tak łatwo. Kupujesz LAY faworyt - że nie wygra - różowe. (najlepiej niski - ok 1.30-1.40 - bo mniejsze zobowiązanie). Jeśli underdog będzie stawiał opór, lub wyjdzie na prowadzenie na początku meczu kurs urośnie. Jeśli podskoczy do 2.00 to masz ponad 100% stawki. Tylko musisz oglądać mecz i dobrze oceniać szanse, a nie wchodzić w cokolwiek.
Żadne Bet365!! Tylko Betfair... Tu kursy są dużo lepsze i w każdym momencie możesz zamknąć pozycję - jak idzie nie po myśli. Aha, tylko bez programu nie da rady. Ale możesz sobie potrenować na wersjach trial - geeks toy, fairbot lub betangel.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Washington Wizards - Minnesota Timberwolves
Tylko trzeba było zagrać w totolotek opcją jeżeli trafisz dostajesz 12% do wygranej na 1 (1,55) i w Wiliam Hill na 2 kurs 3,30. stawiasz odpowiednio dzieląc kase za 1000zł i co by sie nie stało masz 30 zł

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
trutana
Spróbuj, bardzo dobry pomysł! Tylko odpadają bukmacherzy. Musi być giełda bf. Ściągnij sobie wersję testową jakiegoś programu i zobaczysz jak to działa. Warto.

trutana 211

trutana

Użytkownik
narazie powalcze na bet 365 , póki co jestem doprzodu nieraz mam surebet w cenie 0,50 groszy ale gram za 2 zł kontra za 9 np takze zobaczymy jak to wyjdzie w dłuzszej perspektywie czasu

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
narazie powalcze na bet 365 , póki co jestem doprzodu nieraz mam surebet w cenie 0,50 groszy ale gram za 2 zł kontra za 9 np takze zobaczymy jak to wyjdzie w dłuzszej perspektywie czasu
Mimo wszystko proponuję dalej swoje. Pieniędzy na betfair na razie wpłacać nie musisz - wystarczy tylko mieć konto. Pobierasz program geeks toy (za darmo - 2tyg.), który ma tryb training mode - czyli można grać wirtualnie... Spróbuj, nic nie kosztuje. U bukmachera nie da rady, szkoda czasu na testy.
Ale... to już Twoja decyzja.

trutana 211

trutana

Użytkownik
przemysle z tym betfair puki co gram tylko kosza , łapie kursy 9 , po czym czekam na rozwój wydarzen i albo kontra jak sie uda a udaje sie w 50% meczy albo kontra na zminimalizowanie strat ( odrabiam 90% strat) ,

wczoraj zagrane 2 mecze
1 surebet z przegrana faworyta
1 surebet z wygrana faworyta

dzisiaj 4 mecze
1 surebet z przegrana faworyta
3 mecze z minimalizowaniem strat
przez te 2 dni ugrałem na czysto 20 dyszki przy stawkach 2,4 zł + 9 zł kontra

trutana 211

trutana

Użytkownik
kurde nie kapuje tego macie jakies linki dla bardzo zielonych gosci ale k..................... bardzo zielonych

Do góry Bottom