>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Surebety na en.surebet.com

K 102

kristo45

Użytkownik
Czy ktoś orientujący się w temacie mógłby mi wyjaśnić jak interpretować podawane na tej stronie surebety?
https://en.surebet.com/surebets
Chodzi mi o to czemu podają czasami tak jakby to były dwa różne mecze tworzące surebet??
Np. taki zapis: http://www.mediafire.com/view/7hc5yh2fe10kgh5/Surebet.jpg
Pytania do obrazka:
Co oznaczają te kropki przy spotkaniu po prawo? (tłumaczenia pomocy nie zrozumiałem)
Wygląda to jak dwa mecze.
Co oznaczają godziny i dni? Jeśli to dzień i godzina spotkania to jakim cudem powyższe dwa zespoły grają tego samego dnia jako gospodarz i jako gość??
Co oznaczają dopiski w nawiasach tj. &quot;1 period&quot;? , bywają też: &quot;to qualify&quot;
W tłumaczeniu na polski wg. translatora: &quot;1 okres&quot; i &quot;do zakwalifikowania&quot;
Tyle, że co to oznacza?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Czy ktoś orientujący się w temacie mógłby mi wyjaśnić jak interpretować podawane na tej stronie surebety?
https://en.surebet.com/surebets
Chodzi mi o to czemu podają czasami tak jakby to były dwa różne mecze tworzące surebet??
Np. taki zapis: http://www.mediafire.com/view/7hc5yh2fe10kgh5/Surebet.jpg
Pytania do obrazka:
Co oznaczają te kropki przy spotkaniu po prawo? (tłumaczenia pomocy nie zrozumiałem)
Wygląda to jak dwa mecze.
Co oznaczają godziny i dni? Jeśli to dzień i godzina spotkania to jakim cudem powyższe dwa zespoły grają tego samego dnia jako gospodarz i jako gość??
Co oznaczają dopiski w nawiasach tj. &quot;1 period&quot;? , bywają też: &quot;to qualify&quot;
W tłumaczeniu na polski wg. translatora: &quot;1 okres&quot; i &quot;do zakwalifikowania&quot;
Tyle, że co to oznacza?
Tu akurat jest kwestia roli gospodarza i jeden buk miał tak, a 2.inaczej, ale czasem mają błędy i faktycznie łączą ze soba 2 mecze... Żeby grać surebety najpierw opanuj podstawowe pojęcia, bo szybko popłyniesz, jak np.inaczej będą coś rozliczać

K 102

kristo45

Użytkownik
&quot;kwestia roli gospodarza&quot; ? Nie rozumiem. Jeśli mają błędy i łączą dwa różne mecze to w takim wypadku po sprawdzeniu tego nie będę oczywiście korzystał z takiego surebeta. No właśnie jestem na etapie pytań i lektury. Nie zagram czegoś czego nie rozumiem albo coś mi się nie zgadza.
Co te kropki oznaczają po prawo?
Zwroty mogą się przytrafić - ryzyko zawodowe. Oczywiście minimalizowanie ryzyka to ważna sprawa. Mnie interesuje tylko obrót bonusami. Nie będzie to długa przygoda. No i po 1 stycznia może nie będzie już żadnej gry.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kristo45&gt;&gt; Community Shield czyli Tarcza Wspólnoty, to jest doroczne spotkanie otwierające sezon ligowy w Anglii i spotykają się zawsze mistrz kraju i zdobywca Pucharu Anglii.
W tym roku grają mistrz Leicester oraz zdobywca Pucharu Man.City a zatem dla obu tych drużyn stadion Wembley w Londynie jest terenem neutralnym i stąd ta litera (n) dodana informacyjnie przez Pinnacle i zrodzona stąd dowolność kolejności podania roli gospodarz/gość w zestawie, gdyż ta druga firma bukmacherska czyli Marathon podaje tu odwrotnie niż Pinnacle.
Należy tu jednak pamiętać, że w zapisie amerykańskim to zawsze gość kurtuazyjnie jest wymieniany na pierwszym miejscu w zestawie par meczów MLS, NHL, NBA, MLB itd.a więc inaczej niż w Europie.
Nie mam zielonego pojęcia gdzie i jak mogłeś tu doszukać się tego, że to są NIBY 2 różne mecze - bo przecież masz wykazany surebet pomiędzy kursami na singlowe typy na wynik over 1 w HT1 @2.04 i under 1 w HT1 @2, grając ten sam mecz u obu tych bukmacherów.
Ta 6-godzinna różnica czasu to jedynie efekt tego, że firmy te działają w innych strefach czasowych.
Kropką oznaczany jest tam kurs powodujący wystąpienie surebeta, gdyż chyba tak należy interpretować zapis &quot;cause of surebet&quot;, pojawiający się po kliknięciu na nią.

M 78

michal89216

Użytkownik
Jak już wcześniej wspomniano jest to ten sam mecz - kwestia zapisu, kto jest gospodarzem u poszczegołnych buków.
Ale to dobrze, że jesteś czujny, bo zdarzają się na tej stronie błędy.
Jakbyś chciał coś więcej się dowiedzieć o samej stronce to możesz pisać do mnie na PW.

K 102

kristo45

Użytkownik
Dzięki Panowie. Staram się temat jakoś ogarnąć. Miałbym trochę pytań odnośnie takiej gry bo nie wszystko jest opisane w necie (w języku pl), więc jeśli ktoś ma chęć podzielić się bezinteresownie swoją wiedzą i czasem to niech się odezwie na priv. michal89216 napiszę na pewno. Dzięki.
edi8: No jakoś się nie domyśliłem że te godziny to różnice czasowe. Nie wiedziałem też że &quot;n&quot; oznacza neutrealny grunt. Stąd moje pytania czy to nie błąd. Teraz wiem na co zwracać uwagę.
Kropka oznacza surebet? Ale tam są same surebety. Są kropki białe i czarne zauważyłem. Ma to znaczenie przy jakim kursie jest dana kropka? Surebet to różnica w kursach, czemu akurat ten wybrany kurs powoduje wystąpienie surebeta a nie ten drugi?
Mam nadzieję, że do takiego grania wystarczą stronki czy softy darmowe?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kropka oznacza surebet? Ale tam są same surebety.
Są kropki białe i czarne zauważyłem. Ma to znaczenie przy jakim kursie jest dana kropka? Surebet to różnica w kursach, czemu akurat ten wybrany kurs powoduje wystąpienie surebeta a nie ten drugi?
Kristo45&gt;&gt; w poprzednim wpisie poinformowałem Cię już przecież, że:
&quot;Kropką oznaczany jest tam kurs powodujący wystąpienie surebeta&quot;.
Oznacza to ni mniej ni więcej, że surebet czyli możliwość uzyskania minimalnego zysku przy równoległej grze w obie strony zdarzeń z tego samego meczu, są dzięki temu oznaczonemu kursowi tak korzystnie rozpięte pomiędzy innym/innymi kursem/kursami, że tym samym powodują tę okazję do pewnego zysku, czyli właśnie surebeta.
Tak więc zgodnie z opisem ( w 1z4 dostępnych tam wersji językowych na tej stronie) jaki widzisz po najechaniu na czarną kropkę, jest to informacja o kursie - tzw. &quot;sprawcy&quot;, powodującym czyli inicjującym wychwycenie surebeta względem niego, bo bez tego oznaczonego kursu by go nie było a ta liczbowa wartość widoczna w 2 części opisu po tym kliknięciu na czarną kropkę to info o ilości surebetów na rynku, jakie są aktualnie możliwe właśnie dzięki temu oznaczonemu kursowi, aczkolwiek podawana jest tylko 1 firma i powody tego mogą być różne:np. surebet występuję tylko pomiędzy kursami pomiędzy tymi 1+1=2 firmami (ale może być i dużo więcej firm z takimi samymi kursami które względem oznaczonego kursu np. 2.04 dadzą surebet, bo mają one kursy po 2.0)
Opis przy białej kropce mówi, że jest to kurs dający &quot;możliwość wystąpienia surebeta&quot; a zatem jest to informacja, że ten kurs daje także możliwość zastosowania go do jeszcze innego surebeta - już bez udziału kursu z czarną kropką.
..............
Mam nadzieję, że zauważyłeś iż ta podana przez Ciebie w 1. wpisie strona ze zrozumieniem której masz takie problemy, to właśnie płatny serwis na abonament - gdyż w tej otwartej wersji bezpłatnej, są pokazywane surebety tylko do 1%.
.........
I na koniec parę prawdziwych choć gorzkich słów ode mnie:
Kristo45&gt;&gt; daj sobie na razie spokój, gdyż z tego co jest jasnym widoczne to po prostu nie masz totalnie żadnych argumentów, mogących dawać Ci cień szansy na to, że przy dzisiejszym stanie Twojej wiedzy o bukmacherce może to się zakończyć inaczej jak klęską.
Nie bierz się za zakłady, gdy o nich nic nie wiesz i nie masz nawet podstaw takich jak: przynajmniej bierny język angielski umożliwiający czytanie stron/portali bukmacherskich ze zrozumieniem, terminologia, znajomość rynku itp.
A zatem przed Tobą baardzo długa droga...
Pozdrawiam

K 102

kristo45

Użytkownik
Nie bierz się za zakłady, gdy o nich nic nie wiesz i nie masz nawet podstaw takich jak: przynajmniej bierny język angielski umożliwiający czytanie stron/portali bukmacherskich ze zrozumieniem, terminologia, znajomość rynku itp.
A zatem przed Tobą baardzo długa droga...
Pozdrawiam
Nie bierz się za ocenianie innych jak nic albo nie wiele wiesz o osobie, którą oceniasz. To z kolei moja rada. O zakładach piłkarskich w ogólnym tego słowa znaczeniu wiem wystarczająco dużo a tego czego jeszcze nie wiem to się dowiem. Jakoś j. ang i ta &quot;słaba&quot; znajomość zakładów, terminologii nie były jak do tej pory dla mnie przeszkodą by być na plus po ostatnim sezonie. A strony są mniej lub bardziej intuicyjne w obsłudze albo są w j. pl. Zatem dla chcącego nic trudnego.
Zauważ, że nie zawsze i wszędzie jest potrzebna pełna wiedza (np. w bukmacherce) by osiągnąć cel. Choćby sprawa tych kropek - podejrzewałem, że to mało ważna kwestia ale od tego jest forum by pytać.
Nie mniej dzięki za poświęcony czas i udzielone informacje o tej stronce.
Lepiej wiedzieć więcej niż mniej.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kristo45&gt;&gt; racz zauważyć, że ja wcale nie oceniam Ciebie a jedynie ( i to na podstawie tego wszystkiego co sam tu napisałeś czyli dostatecznego na to materiału ) Twoją (nie)wiedzę o bukmacherce - a to jest fundamentalna różnica, bowiem Ciebie nie znam i nigdy nie poznam, natomiast o Twojej aktualnej znajomości bukmacherki wiem już wszystko i lokuje się ona w dolnym poziomie stanów niskich, skoro &quot;połamałeś się&quot; na zrozumieniu tak elementarnych zagadnień, co oddane jest tym spisem pytań w 1. wpisie.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +39
K 102

kristo45

Użytkownik
Oceniłeś moją wiedzę o całej bukmacherce po tych paru pytaniach o to co miał na myśli autor strony? Szybko oceniasz czyjąś wiedzę. Powiedzmy, że masz trochę racji (choć jej nie masz sądząc po tym co napisałeś). To czy nie liczą się wyniki w tejże bukmacherce? Po co mi rozległa wiedza o każdym rodzaju zakładu i sposobie gry itd. skoro mam zadowalające wyniki (po prawie roku gry) w tym na czym się znam? Rozszerzę ją nieco o technikę gry surebetami przy obrocie bonusami, zarobię na nich dodatkowo i tyle. Bazę mam wystarczającą by się tym zająć. To tak jakbyś komuś radził, żeby nie jeździł samochodem bo nie zna się ten ktoś na jego budowie, mając jedynie znikomą wiedzę i źle skończy w związku z tym. Ważne by umiejętności i wiedza były wystarczające by coś robić lub pójść dalej. Nie baw się więc we wróżkę co do mnie i nie dokonuj analizy mojej wiedzy z łaski swojej bo masz za mało danych. Znasz powiedzenie: &quot;Pozory mylą&quot;?. Ponadto wątek odbiega przez to od tematu.

W 126

wilsonperumal

Użytkownik
a co tu jest do oceniania? czytajac pierwszy twoj post w tym watku to powiem ci Kristo45, ze nie masz elementarnej wiedzy na temat bukmacherki i chcesz na sile walczyc z edi ktory na bukach zarobil setki tysiecy, jak nie kilka milionow pln?

Otrzymane punkty reputacji: +31
K 102

kristo45

Użytkownik
a co tu jest do oceniania? czytajac pierwszy twoj post w tym watku to powiem ci Kristo45, ze nie masz elementarnej wiedzy na temat bukmacherki i chcesz na sile walczyc z edi ktory na bukach zarobil setki tysiecy, jak nie kilka milionow pln?
Ten wątek to nie jest sprawdzian mojej wiedzy o bukmacherce. Wbijcie to sobie do głowy. Na tej stronie i surebetach bukmacherka się nie kończy. Ludzie w sieci zauważyłem potrafią bardzo szybko oceniać innych a sami się mają za nie wiadomo kogo.
Powtarzam: Mój temat to nie było pytanie czy grać tylko jak interpretować tą konkretną stronkę i tyle. Przepraszam a skąd wiesz ile ja zarobiłem na bukmacherce? hmm? To nie jest miejsce ani czas na takie rozmowy.

Do góry Bottom