>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Surebety, middle, spadki kursów by czoker

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Jakie buki polecasz przy surebetach. Najczesciej widze kombinacje WH, Pinacle, B365, bah? Glownie pilka nozna?

Wystarczy prześledzić temat jeśli chodzi o kombinacje ;)
Aktualnie praktycznie nie gram surebetów przedmeczowych - całkowicie przeniosłem się na surebety live.
Polecam (nigdy z tymi bukami nie miałem żadnych problemów) pinnacle, bet365, bwin, wh, bah, sbobet, sportingbet, betsafe/betsson expect/betclic (w czterech przypadkach szybkie limity ale lapiesz sporo surebetow z pinnacle), betcity, youwin, unibet!!
Jedna dobra rada - weryfikacja zawsze przed wplaceniem pierwszych pieniedzy ;)
Pozdro

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Witam ????
Przestałem bawić się w wklejanie surebetów do tematu, bo szkoda mi na to czasu.
Po ponad 3 latach zabawy mogę napisać - na pewno warto.
Oprócz surebetów live i pre zdarza mi się typować (chociaż i to łącze często z zamykaniem zakładów &quot;na siurka&quot;) i dlatego chciałbym zaprosić was do mojego drugiego tematu, gdzie staram się wrzucać typy, które z zyskiem można zamknąć już przed meczem. Skuteczność samych typów, po podaniu ponad 70 jest bardzo dobra (podobnie jak sam zysk).
W ostatniej kolejce podałem typ na mecz Dąbrowa Górnicza - Anwil.
Typ: Dąbrowa kurs 3,40 stawka 4/10 (w domyśle 200 złotych)
Przed rozpoczęciem meczu, zakład można było skontrować, grając na gości po kursie 1,76 w P innacle.
Dałoby to nam surebeta na poziomie 25,71% oraz zysk 180 złotych, przy inwestycji 700 złotych ;)
Sam typ okazał się celny, niestety nie zawsze tak będzie, więc może lepszą opcją okaże się kontrowanie przed meczem? ;)

Dzisiaj podałem kolejny źle oszacowany moim zdaniem typ na mecz Śląsk Wrocław - Polski Cukier Toruń http://forum.bukmacherskie.com/f35/ss-wygrywac-jak-najwiecejs-s-typy-by-czoker-106669-4.html
Typ: Toruń, Ónibet, kurs 2,85 stawka 5/10 (w domyśle 250 złotych)
Nie wiem czy typ okaże się trafiony, wiem za to, że kursy już zostały zbite a ten sam Ónibet pozwoliłby nam aktualnie skontrować mecz na Śląsk po kursie 1,93 co dałoby już dzisiaj 15,07% surebeta oraz ponad 93 złote zysku. Moim zdaniem ten kurs pójdzie jeszcze w górę i przed samym meczem będzie można zarobić jeszcze więcej ????
Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia tematu, wspólnego grania oraz zarabiania.

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Witam ????
Przestałem bawić się w wklejanie surebetów do tematu, bo szkoda mi na to czasu.
Po ponad 3 latach zabawy mogę napisać - na pewno warto.
Oprócz surebetów live i pre zdarza mi się typować (chociaż i to łącze często z zamykaniem zakładów &quot;na siurka&quot;) i dlatego chciałbym zaprosić was do mojego drugiego tematu, gdzie staram się wrzucać typy, które z zyskiem można zamknąć już przed meczem. Skuteczność samych typów, po podaniu ponad 70 jest bardzo dobra (podobnie jak sam zysk).

W ostatniej kolejce podałem typ na mecz Dąbrowa Górnicza - Anwil.
Typ: Dąbrowa kurs 3,40 stawka 4/10 (w domyśle 200 złotych)

Przed rozpoczęciem meczu, zakład można było skontrować, grając na gości po kursie 1,76 w P innacle.
Dałoby to nam surebeta na poziomie 25,71% oraz zysk 180 złotych, przy inwestycji 700 złotych ;)
Sam typ okazał się celny, niestety nie zawsze tak będzie, więc może lepszą opcją okaże się kontrowanie przed meczem? ;)

Dzisiaj podałem kolejny źle oszacowany moim zdaniem typ na mecz Śląsk Wrocław - Polski Cukier Toruń http://forum.bukmacherskie.com/f35/ss-wygrywac-jak-najwiecejs-s-typy-by-czoker-106669-4.html
Typ: Toruń, Ónibet, kurs 2,85 stawka 5/10 (w domyśle 250 złotych)

Nie wiem czy typ okaże się trafiony, wiem za to, że kursy już zostały zbite a ten sam Ónibet pozwoliłby nam aktualnie skontrować mecz na Śląsk po kursie 1,93 co dałoby już dzisiaj 15,07% surebeta oraz ponad 93 złote zysku. Moim zdaniem ten kurs pójdzie jeszcze w górę i przed samym meczem będzie można zarobić jeszcze więcej ????

Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia tematu, wspólnego grania oraz zarabiania.
Tak jak napisałem w poprzednim poście ;)
Oooolbrzymie value na Toruń.
Dzisiaj można ten typ skontrować po kursie 2,64 na Śląsk w P innacle.
Przy założeniu z poprzedniego posta czyli 250 złotych na Toruń po kursie 2,85, już przed meczem zapewniamy sobie 192,60 pln zysku ✅
Przy inwestycji 520 złotych ;)
Dla żądnych przygód i wielbicieli ryzyka można to też rozegrać w inny sposób - mianowicie grając dodatnie handi na Śląsk.
W tym momencie najwyższe handi to +6,5 po kursie 1,684 i grając to za 423,10 pln otrzymujemy już przed meczem zysk w wysokości 39,40 pln ;)
A w przypadku zwycięstwa Torunia maksymalnie sześcioma punktami wygrywamy oba zakłady ;)

Ktoś skorzystał? Nie wiem czy warto tracić czas i podawać tutaj to wszystko

Otrzymane punkty reputacji: +31
czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Kolejny typ prosto z PLK!
???? Polpharma Starogard - Polfarmex Kutno
Typ: Kutno, Ónibet, kurs 2,55 stawka 4/10

4/10 w domyśle 200 złotych na Kutno ;)
Dla tych co mają limity w Óni, 2,45 w Betsafe/Betsson i 2,40 w Oddsring i Otobet.
Polecam już dzisiaj, w sobotę zamykamy z zyskiem! ????
Przy zamknięciu przed meczem poprzednich dwóch typów wygralibyśmy dokładnie 372 złote i 60 groszy ????
Duże value w typie na Kutno ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Kolejny typ prosto z PLK!

???? Polpharma Starogard - Polfarmex Kutno
Typ: Kutno, Ónibet, kurs 2,55 stawka 4/10

4/10 w domyśle 200 złotych na Kutno ;)
Dla tych co mają limity w Óni, 2,45 w Betsafe/Betsson i 2,40 w Oddsring i Otobet.
Polecam już dzisiaj, w sobotę zamykamy z zyskiem! ????

Przy zamknięciu przed meczem poprzednich dwóch typów wygralibyśmy dokładnie 372 złote i 60 groszy ????

Duże value w typie na Kutno ;)

Kto nie bawi się w hazard - KONTRA!

Typ: Polfarma, P innacle, kurs 1,98, stawka 257,60 pln

Zamykamy zakład z zyskiem jeszcze przed rozpoczęciem meczu - 11,46% surebet oraz 52,40 pln zysku.
Pozdrawiam ????

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Gramy pod spadki ;)
Turów Zgorzelec - AZS Koszalin
Typ: AZS BET365, kurs 2,40 stawka 6/10
W betano 2,38 w oddsringu 2,30. Łapiemy dzisiaj, jutro przed meczem kontrujemy ;) Pozdrawiam

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Turów Zgorzelec - AZS Koszalin
Typ: AZS BET365, kurs 2,40 stawka 6/10
W betano 2,38 w oddsringu 2,30. Łapiemy dzisiaj, jutro przed meczem kontrujemy ;) Pozdrawiam
No niestety, przespałem najlepszy moment do kontry, a dzisiaj nie za bardzo mam czas siedzieć przy kompie, więc kontruje już teraz (kursy na Turów niestety spadają ???? )
Kontra :
Typ: Turów, Ónibet, kurs 1,88, stawka 382.98 (zaokrąglamy do 380 lub 385)
W ten sposób wychodzi nam surebet 5.42% i przy inwestycji 692,98 pln otrzymujemy 37 pln pewnego zarobku ;)
Kontrując w optymalnym momencie wczoraj, kiedy kurs w P innacle urósł do 1,98 mogliśmy zarobić 56,37 pln przy 8,49% surebeta, inwestując 663,64 pln.

462 pln pewnego zysku z czterech typów podanych w temacie ????
Ktoś korzysta?
Pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +4
czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
No niestety, przespałem najlepszy moment do kontry, a dzisiaj nie za bardzo mam czas siedzieć przy kompie, więc kontruje już teraz (kursy na Turów niestety spadają ???? )

Kontra :

Typ: Turów, Ónibet, kurs 1,88, stawka 382.98 (zaokrąglamy do 380 lub 385)

W ten sposób wychodzi nam surebet 5.42% i przy inwestycji 692,98 pln otrzymujemy 37 pln pewnego zarobku ;)

Kontrując w optymalnym momencie wczoraj, kiedy kurs w P innacle urósł do 1,98 mogliśmy zarobić 56,37 pln przy 8,49% surebeta, inwestując 663,64 pln.

462 pln pewnego zysku z czterech typów podanych w temacie ????
Ktoś korzysta?
Pozdrawiam!
Jeżeli ktoś jeszcze skorzystał, a nie skontrował to korzystać - w P innacle kurs na Turów 2,22, przy postawieniu 324 złotych mamy zysk 95,60pln ;) Surebet 15,32%

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Lecimy dalej!

Czarni Słupsk - Anwil Włocławek
Typ: Anwil BetOnline, kurs 3,02 stawka 5/10

Typ: Anwil Ónibet, kurs 2,85 stawka 4/10 (Ónibet już zmienił ale Otobet ma 2,75 i jest to do grania za tą samą stawkę)

Typ: Anwil +5,5, Ónibet kurs 1,89 stawka 5/10

Azs Koszalin - Dąbrowa Górnicza
Typ: Dąbrowa, Ónibet, kurs 5,6 stawka 2/10

Wszystkie typy pod kontrę przedmeczową!
Łapać jak najszybciej Anwil, bo te kursy to jakiś żart. Wrócił Oguchi i kursy powinny być w okolicach 1,7-1,8 vs 2,1-2,2.
Kurs na Dąbrowe mocno zawyżony, myślę że przed mecze na Koszalin będzie około 1,3.
Handi na Anwil spadnie, więc jest szansa zrobić jakiegoś middel-beta.

Ponad 460 złotych zarobku z ostatnich typów, w weekend księgujemy kolejną kasę.
Pozdrawiam!

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Anwil kontrujemy z B e t365 1,50 kurs. Podliczę później teraz nie mam czasu. Handi z pinem, niestety na Anwilu strata cyba ze ktos poczeka na live. Ja w temacie rozliczam po kursach ktore beda przed meczem

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Lecimy dalej!
Typ: Anwil BetOnline, kurs 3,02 stawka 5/10
Typ: Anwil Ónibet, kurs 2,85 stawka 4/10 (Ónibet już zmienił ale Otobet ma 2,75 i jest to do grania za tą samą stawkę)
Typ: Anwil +5,5, Ónibet kurs 1,89 stawka 5/10
1 kontra z bet365 po 1,5 - zysk 1,67 250 pln po 3,02 vs 503,33 pln po 1,50.
2 kontra z bet365 po 1,5 - strata 10 złotych 2,85 vs 1,5 - surebet -1,72%
3 kontra p innacle po 2,05 - strata 7,99 1,89 vs 2,05 stawki 250 vs 230,5 -1,66%
Łącznie za 4 typy z tego meczu oraz Dąbrowy - ✅ 2,08 pln ????
Słabo, słabiutko, liczyłem na to że Mbodj nie zagra, a wtedy byłby spory zysk na Anwilu.
No nic ruszamy z nastepną kolejką i tutaj nie powinno być mowy o pomyłce
1. Śląsk Wrocław - Asseco Gdynia
typ: Asseco -6,5 Ónibet, stawka 8/10, kurs 1,88
2. Śląsk Wrocław - Asseco Gdynia
Typ: Asseco, Ónibet, kurs 1,30 stawka 10/10
Stawiamy dzisiaj i czekamy na kontrę w Pinku w poniedziałek, tutaj analiza:
http://forum.bukmacherskie.com/f11/plk-2015-2016-a-124247-6.html#post5827032 Powodzenia!

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
3. Polfarmex Kutno - Polski Cukier Toruń
Typ: Toruń Ónibet, kurs 2,1 stawka 5/10
Jak dla mnie faworyt zmieni się przed meczem ;)

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
4. Turk Telekom - WKS Śląsk Wrocław
Typ: Turk-16,5, Oddsring, kurs 2,40 stawka 8/10

Analiza:http://forum.bukmacherskie.com/f11/fiba-europe-cup-2015-2016-a-126385.html#post5827764

Jutro przed samym meczem kontrujemy w Pinku - myślę że linia będzie o wiele, wiele wyższa ???? Powodzenia!

Kontrujemy
Turk Telecom - WKS Śląsk
Typ: Śląsk +25,5 P innacle, kurs 2,26 stawka 425 pln
Czysty zysk ✅ 135 pln - surebet 16,39%, a do tego middel na 9 punktów ????
Pozdrawiam

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
5. ???? Wks Śląsk - Asseco Gdynia
Typ: Asseco -11,5 Otobet kurs 2,15 stawka 250
Gramy dziś, kontrujemy w poniedziałek ;)

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
3. Polfarmex Kutno - Polski Cukier Toruń
Typ: Toruń Ónibet, kurs 2,1 stawka 5/10

Jak dla mnie faworyt zmieni się przed meczem ;)
Kontrujemy!
Typ: Kutno P innacle, kurs 1,95 stawka 269,20pln
Zysk 5,77 pln - surebet 1,11

PS. Szkoda, że wczoraj nie siedziałem przy kompie bo w pinie był kurs nawet 2,07. Ewnetualnie kontra u ruskich 1xbet ma kurs 2,05.
Pozdrawiam i czekamy do meczu Śląska, bo tam będzie ładny zysk + middel ????

czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
5. ???? Wks Śląsk - Asseco Gdynia
Typ: Asseco -11,5 Otobet kurs 2,15 stawka 250

1. Śląsk Wrocław - Asseco Gdynia
typ: Asseco -6,5 Ónibet, stawka 8/10, kurs 1,88
Dwa zakłady z handi zostawiłem bez kontry, nie bez powodu. Chociaż kurs przed meczem poszedł w drugą stronę to moim zdaniem były to dobre zakłady co miało przełożenie w rzeczywistości - wynik 60:82 i oba pewnie weszły co dałoby ✅ 697 złotych

W sumie temacie :
✅ 655 złotych za skontrowane zakłady (mogło być więcej ale coś middelki nie chą wejść ;) )
✅ 697 za nieskontrowane handi

łącznie : ✅ 1352,35 złotych

Ktoś korzysta w ogóle z tego co tutaj podaje? Zastanawiam się czy jest sens tracić czas na pisanie postów w tym temacie, bo nie widzę żadnego interesowania. Nikt nic nie pisze, nikt nic nie komentuje ...
Jak ktoś skorzystał to dajcie znać ???? Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom