>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Surebety, middle, spadki kursów by czoker

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Jakie buki polecasz przy surebetach. Najczesciej widze kombinacje WH, Pinacle, B365, bah? Glownie pilka nozna?

Wystarczy prześledzić temat jeśli chodzi o kombinacje ;)
Aktualnie praktycznie nie gram surebetów przedmeczowych - całkowicie przeniosłem się na surebety live.
Polecam (nigdy z tymi bukami nie miałem żadnych problemów) pinnacle, bet365, bwin, wh, bah, sbobet, sportingbet, betsafe/betsson expect/betclic (w czterech przypadkach szybkie limity ale lapiesz sporo surebetow z pinnacle), betcity, youwin, unibet!!
Jedna dobra rada - weryfikacja zawsze przed wplaceniem pierwszych pieniedzy ;)
Pozdro

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Witam ????
Przestałem bawić się w wklejanie surebetów do tematu, bo szkoda mi na to czasu.
Po ponad 3 latach zabawy mogę napisać - na pewno warto.
Oprócz surebetów live i pre zdarza mi się typować (chociaż i to łącze często z zamykaniem zakładów &quot;na siurka&quot;) i dlatego chciałbym zaprosić was do mojego drugiego tematu, gdzie staram się wrzucać typy, które z zyskiem można zamknąć już przed meczem. Skuteczność samych typów, po podaniu ponad 70 jest bardzo dobra (podobnie jak sam zysk).
W ostatniej kolejce podałem typ na mecz Dąbrowa Górnicza - Anwil.
Typ: Dąbrowa kurs 3,40 stawka 4/10 (w domyśle 200 złotych)
Przed rozpoczęciem meczu, zakład można było skontrować, grając na gości po kursie 1,76 w P innacle.
Dałoby to nam surebeta na poziomie 25,71% oraz zysk 180 złotych, przy inwestycji 700 złotych ;)
Sam typ okazał się celny, niestety nie zawsze tak będzie, więc może lepszą opcją okaże się kontrowanie przed meczem? ;)

Dzisiaj podałem kolejny źle oszacowany moim zdaniem typ na mecz Śląsk Wrocław - Polski Cukier Toruń http://forum.bukmacherskie.com/f35/ss-wygrywac-jak-najwiecejs-s-typy-by-czoker-106669-4.html
Typ: Toruń, Ónibet, kurs 2,85 stawka 5/10 (w domyśle 250 złotych)
Nie wiem czy typ okaże się trafiony, wiem za to, że kursy już zostały zbite a ten sam Ónibet pozwoliłby nam aktualnie skontrować mecz na Śląsk po kursie 1,93 co dałoby już dzisiaj 15,07% surebeta oraz ponad 93 złote zysku. Moim zdaniem ten kurs pójdzie jeszcze w górę i przed samym meczem będzie można zarobić jeszcze więcej ????
Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia tematu, wspólnego grania oraz zarabiania.

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Witam ????
Przestałem bawić się w wklejanie surebetów do tematu, bo szkoda mi na to czasu.
Po ponad 3 latach zabawy mogę napisać - na pewno warto.
Oprócz surebetów live i pre zdarza mi się typować (chociaż i to łącze często z zamykaniem zakładów &quot;na siurka&quot;) i dlatego chciałbym zaprosić was do mojego drugiego tematu, gdzie staram się wrzucać typy, które z zyskiem można zamknąć już przed meczem. Skuteczność samych typów, po podaniu ponad 70 jest bardzo dobra (podobnie jak sam zysk).

W ostatniej kolejce podałem typ na mecz Dąbrowa Górnicza - Anwil.
Typ: Dąbrowa kurs 3,40 stawka 4/10 (w domyśle 200 złotych)

Przed rozpoczęciem meczu, zakład można było skontrować, grając na gości po kursie 1,76 w P innacle.
Dałoby to nam surebeta na poziomie 25,71% oraz zysk 180 złotych, przy inwestycji 700 złotych ;)
Sam typ okazał się celny, niestety nie zawsze tak będzie, więc może lepszą opcją okaże się kontrowanie przed meczem? ;)

Dzisiaj podałem kolejny źle oszacowany moim zdaniem typ na mecz Śląsk Wrocław - Polski Cukier Toruń http://forum.bukmacherskie.com/f35/ss-wygrywac-jak-najwiecejs-s-typy-by-czoker-106669-4.html
Typ: Toruń, Ónibet, kurs 2,85 stawka 5/10 (w domyśle 250 złotych)

Nie wiem czy typ okaże się trafiony, wiem za to, że kursy już zostały zbite a ten sam Ónibet pozwoliłby nam aktualnie skontrować mecz na Śląsk po kursie 1,93 co dałoby już dzisiaj 15,07% surebeta oraz ponad 93 złote zysku. Moim zdaniem ten kurs pójdzie jeszcze w górę i przed samym meczem będzie można zarobić jeszcze więcej ????

Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia tematu, wspólnego grania oraz zarabiania.
Tak jak napisałem w poprzednim poście ;)
Oooolbrzymie value na Toruń.
Dzisiaj można ten typ skontrować po kursie 2,64 na Śląsk w P innacle.
Przy założeniu z poprzedniego posta czyli 250 złotych na Toruń po kursie 2,85, już przed meczem zapewniamy sobie 192,60 pln zysku ✅
Przy inwestycji 520 złotych ;)
Dla żądnych przygód i wielbicieli ryzyka można to też rozegrać w inny sposób - mianowicie grając dodatnie handi na Śląsk.
W tym momencie najwyższe handi to +6,5 po kursie 1,684 i grając to za 423,10 pln otrzymujemy już przed meczem zysk w wysokości 39,40 pln ;)
A w przypadku zwycięstwa Torunia maksymalnie sześcioma punktami wygrywamy oba zakłady ;)

Ktoś skorzystał? Nie wiem czy warto tracić czas i podawać tutaj to wszystko

Otrzymane punkty reputacji: +31
czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Kolejny typ prosto z PLK!
???? Polpharma Starogard - Polfarmex Kutno
Typ: Kutno, Ónibet, kurs 2,55 stawka 4/10

4/10 w domyśle 200 złotych na Kutno ;)
Dla tych co mają limity w Óni, 2,45 w Betsafe/Betsson i 2,40 w Oddsring i Otobet.
Polecam już dzisiaj, w sobotę zamykamy z zyskiem! ????
Przy zamknięciu przed meczem poprzednich dwóch typów wygralibyśmy dokładnie 372 złote i 60 groszy ????
Duże value w typie na Kutno ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Kolejny typ prosto z PLK!

???? Polpharma Starogard - Polfarmex Kutno
Typ: Kutno, Ónibet, kurs 2,55 stawka 4/10

4/10 w domyśle 200 złotych na Kutno ;)
Dla tych co mają limity w Óni, 2,45 w Betsafe/Betsson i 2,40 w Oddsring i Otobet.
Polecam już dzisiaj, w sobotę zamykamy z zyskiem! ????

Przy zamknięciu przed meczem poprzednich dwóch typów wygralibyśmy dokładnie 372 złote i 60 groszy ????

Duże value w typie na Kutno ;)

Kto nie bawi się w hazard - KONTRA!

Typ: Polfarma, P innacle, kurs 1,98, stawka 257,60 pln

Zamykamy zakład z zyskiem jeszcze przed rozpoczęciem meczu - 11,46% surebet oraz 52,40 pln zysku.
Pozdrawiam ????

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Gramy pod spadki ;)
Turów Zgorzelec - AZS Koszalin
Typ: AZS BET365, kurs 2,40 stawka 6/10
W betano 2,38 w oddsringu 2,30. Łapiemy dzisiaj, jutro przed meczem kontrujemy ;) Pozdrawiam

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Turów Zgorzelec - AZS Koszalin
Typ: AZS BET365, kurs 2,40 stawka 6/10
W betano 2,38 w oddsringu 2,30. Łapiemy dzisiaj, jutro przed meczem kontrujemy ;) Pozdrawiam
No niestety, przespałem najlepszy moment do kontry, a dzisiaj nie za bardzo mam czas siedzieć przy kompie, więc kontruje już teraz (kursy na Turów niestety spadają ???? )
Kontra :
Typ: Turów, Ónibet, kurs 1,88, stawka 382.98 (zaokrąglamy do 380 lub 385)
W ten sposób wychodzi nam surebet 5.42% i przy inwestycji 692,98 pln otrzymujemy 37 pln pewnego zarobku ;)
Kontrując w optymalnym momencie wczoraj, kiedy kurs w P innacle urósł do 1,98 mogliśmy zarobić 56,37 pln przy 8,49% surebeta, inwestując 663,64 pln.

462 pln pewnego zysku z czterech typów podanych w temacie ????
Ktoś korzysta?
Pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +4
czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
No niestety, przespałem najlepszy moment do kontry, a dzisiaj nie za bardzo mam czas siedzieć przy kompie, więc kontruje już teraz (kursy na Turów niestety spadają ???? )

Kontra :

Typ: Turów, Ónibet, kurs 1,88, stawka 382.98 (zaokrąglamy do 380 lub 385)

W ten sposób wychodzi nam surebet 5.42% i przy inwestycji 692,98 pln otrzymujemy 37 pln pewnego zarobku ;)

Kontrując w optymalnym momencie wczoraj, kiedy kurs w P innacle urósł do 1,98 mogliśmy zarobić 56,37 pln przy 8,49% surebeta, inwestując 663,64 pln.

462 pln pewnego zysku z czterech typów podanych w temacie ????
Ktoś korzysta?
Pozdrawiam!
Jeżeli ktoś jeszcze skorzystał, a nie skontrował to korzystać - w P innacle kurs na Turów 2,22, przy postawieniu 324 złotych mamy zysk 95,60pln ;) Surebet 15,32%

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Lecimy dalej!

Czarni Słupsk - Anwil Włocławek
Typ: Anwil BetOnline, kurs 3,02 stawka 5/10

Typ: Anwil Ónibet, kurs 2,85 stawka 4/10 (Ónibet już zmienił ale Otobet ma 2,75 i jest to do grania za tą samą stawkę)

Typ: Anwil +5,5, Ónibet kurs 1,89 stawka 5/10

Azs Koszalin - Dąbrowa Górnicza
Typ: Dąbrowa, Ónibet, kurs 5,6 stawka 2/10

Wszystkie typy pod kontrę przedmeczową!
Łapać jak najszybciej Anwil, bo te kursy to jakiś żart. Wrócił Oguchi i kursy powinny być w okolicach 1,7-1,8 vs 2,1-2,2.
Kurs na Dąbrowe mocno zawyżony, myślę że przed mecze na Koszalin będzie około 1,3.
Handi na Anwil spadnie, więc jest szansa zrobić jakiegoś middel-beta.

Ponad 460 złotych zarobku z ostatnich typów, w weekend księgujemy kolejną kasę.
Pozdrawiam!

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Anwil kontrujemy z B e t365 1,50 kurs. Podliczę później teraz nie mam czasu. Handi z pinem, niestety na Anwilu strata cyba ze ktos poczeka na live. Ja w temacie rozliczam po kursach ktore beda przed meczem

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Lecimy dalej!
Typ: Anwil BetOnline, kurs 3,02 stawka 5/10
Typ: Anwil Ónibet, kurs 2,85 stawka 4/10 (Ónibet już zmienił ale Otobet ma 2,75 i jest to do grania za tą samą stawkę)
Typ: Anwil +5,5, Ónibet kurs 1,89 stawka 5/10
1 kontra z bet365 po 1,5 - zysk 1,67 250 pln po 3,02 vs 503,33 pln po 1,50.
2 kontra z bet365 po 1,5 - strata 10 złotych 2,85 vs 1,5 - surebet -1,72%
3 kontra p innacle po 2,05 - strata 7,99 1,89 vs 2,05 stawki 250 vs 230,5 -1,66%
Łącznie za 4 typy z tego meczu oraz Dąbrowy - ✅ 2,08 pln ????
Słabo, słabiutko, liczyłem na to że Mbodj nie zagra, a wtedy byłby spory zysk na Anwilu.
No nic ruszamy z nastepną kolejką i tutaj nie powinno być mowy o pomyłce
1. Śląsk Wrocław - Asseco Gdynia
typ: Asseco -6,5 Ónibet, stawka 8/10, kurs 1,88
2. Śląsk Wrocław - Asseco Gdynia
Typ: Asseco, Ónibet, kurs 1,30 stawka 10/10
Stawiamy dzisiaj i czekamy na kontrę w Pinku w poniedziałek, tutaj analiza:
http://forum.bukmacherskie.com/f11/plk-2015-2016-a-124247-6.html#post5827032 Powodzenia!

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
3. Polfarmex Kutno - Polski Cukier Toruń
Typ: Toruń Ónibet, kurs 2,1 stawka 5/10
Jak dla mnie faworyt zmieni się przed meczem ;)

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
4. Turk Telekom - WKS Śląsk Wrocław
Typ: Turk-16,5, Oddsring, kurs 2,40 stawka 8/10

Analiza:http://forum.bukmacherskie.com/f11/fiba-europe-cup-2015-2016-a-126385.html#post5827764

Jutro przed samym meczem kontrujemy w Pinku - myślę że linia będzie o wiele, wiele wyższa ???? Powodzenia!

Kontrujemy
Turk Telecom - WKS Śląsk
Typ: Śląsk +25,5 P innacle, kurs 2,26 stawka 425 pln
Czysty zysk ✅ 135 pln - surebet 16,39%, a do tego middel na 9 punktów ????
Pozdrawiam

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
5. ???? Wks Śląsk - Asseco Gdynia
Typ: Asseco -11,5 Otobet kurs 2,15 stawka 250
Gramy dziś, kontrujemy w poniedziałek ;)

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
3. Polfarmex Kutno - Polski Cukier Toruń
Typ: Toruń Ónibet, kurs 2,1 stawka 5/10

Jak dla mnie faworyt zmieni się przed meczem ;)
Kontrujemy!
Typ: Kutno P innacle, kurs 1,95 stawka 269,20pln
Zysk 5,77 pln - surebet 1,11

PS. Szkoda, że wczoraj nie siedziałem przy kompie bo w pinie był kurs nawet 2,07. Ewnetualnie kontra u ruskich 1xbet ma kurs 2,05.
Pozdrawiam i czekamy do meczu Śląska, bo tam będzie ładny zysk + middel ????

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
5. ???? Wks Śląsk - Asseco Gdynia
Typ: Asseco -11,5 Otobet kurs 2,15 stawka 250

1. Śląsk Wrocław - Asseco Gdynia
typ: Asseco -6,5 Ónibet, stawka 8/10, kurs 1,88
Dwa zakłady z handi zostawiłem bez kontry, nie bez powodu. Chociaż kurs przed meczem poszedł w drugą stronę to moim zdaniem były to dobre zakłady co miało przełożenie w rzeczywistości - wynik 60:82 i oba pewnie weszły co dałoby ✅ 697 złotych

W sumie temacie :
✅ 655 złotych za skontrowane zakłady (mogło być więcej ale coś middelki nie chą wejść ;) )
✅ 697 za nieskontrowane handi

łącznie : ✅ 1352,35 złotych

Ktoś korzysta w ogóle z tego co tutaj podaje? Zastanawiam się czy jest sens tracić czas na pisanie postów w tym temacie, bo nie widzę żadnego interesowania. Nikt nic nie pisze, nikt nic nie komentuje ...
Jak ktoś skorzystał to dajcie znać ???? Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom