>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Surebety, middle, spadki kursów by czoker

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
NBA
1 half
Golden State - Utah Jazz
Typ: 1 (HC-8,5) Unibet kurs 2 stawka 130
Typ: 2 (HC+8,5) Pinnacle kurs 2,09 stawka 124,4
Zysk: 5,6 ✅
NBA 1 half
Houston - Denver
Typ: Over 106,5 Pinnacle kurs 2,03 stawka 99,51
Typ: Under 106,5 Unibet 2,02 stawka 100
Zysk: 2,49 ✅
Koszykówka, Argentyna
Obras Sanitarias — Gimnasia y Esgrima
Typ:1 (HC=2,5) Bwin kurs 1,95 stawka 400
Typ:2 (HC+2,5) pinnacle kurs 2,09 stawka 373,21
Zysk: 6,79 ✅
Piłka Nożna, towarzyskie
Brazylia - Honduras, 1 bramka
Typ: od 1 do 15 min -NIE Bwin kurs 1,53 stawka 677
Typ: od 1 do 15 min - TAK William Hill stawka 345,42
Zysk: 13,55 ✅

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Phoenix Suns - Brooklyn nets
Typ: (HC-2) nets kurs 2,05 stawka 100 Bet365
ZWROT

Diabeł podkusił stawiać handicap, zawsze daje ML ????

Czarni Słupsk - Asseco Gdynia
Typ: 1
Kurs: 1,179
Pinnacle, stawka 1000 pln

Chciałem napisać analizę ale w dziale tematycznym Dwill wyczerpał w sumie temat.
Czarni będą chcieli zmazać plamę po porażce we Wrocławiu, a Asseco nie ma za bardzo kontrargumentów.

Łatwo i przyjemnie, Czarni od 2 kwarty mieli mecz pod kontrolą, chociaż Asseco rzucało się kilka razy w pogoń.

✅ 179 pln

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Dzisiaj raczej szalu nie będzie z zakładami ;d
Piłka Nożna, Holandia
Telstar — FC Oss
Typ: 1 Pinnacle kurs 1,787 stawka 205,93
Typ: x2 Unibet kurs 2,3 stawka 160
Zysk: 2,07 ✅
MVV Maastricht — Volendam
Typ: Over 2,5 Pinnacle kurs 1,694 stawka 125,44
Typ: Under 2,5 Unibet kurs 2,5 stawka 85
Zysk: 2,06 ✅
Piłka Nożna, Mistrzostwa Świata
Cameroon — Tunisia
Typ: Rzut karny - tak William Hill kurs 4,75 stawka 300 pln
Typ: Rzut karny - nie Bwin kurs 1,3 stawka 1095 pln
Zysk: Bwin 28,5 ✅
Piłka Nożna, Serie B
Varese — Crotone 1 half
Typ: Over 1,5 William Hill kurs 3,4 stawka 304,5
Typ: Under 1,5 Bwin kurs 1,45 stawka 715
Zysk: 16,8 ✅

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Futbol Amerykański
Green Bay Packers — New York Giants
Typ:1 (HC+3,5) Bwin kurs 1,91 stawka 600
Typ:2 (HC-3,5) Pinnacle kurs 2,13 stawka 538,03
Zysk: 7,97 ✅
New Orleans Saints — San Francisco 49ers
1 half
Typ: 1 Bwin kurs 1,7 stawka 600
Typ: 2 Pinnacle kurs 2,51 stawka 406,37
Zysk: 13,63 ✅

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Koszykówka, PLK
Stelmet Zielona Góra - Anwil Włocławek
Typ:1
Bukmacher: Pinnacle
Kurs: 1,204
Stawka: 1000
Po kolei.
Stelmet ostatnio zwyżka formy, wyraźnie widać, że po nieudanym okresie przygotowawczym i kilku nietrafionych transferach ten zespół w końcu odpalił.
Z drugiej strony Anwil .... Chyba najbardziej pechowy pod względem kontuzji zespół w lidze. Zaczęło się wszystko od Pamuły, na dłużej wypadł również Graham, nie jestem pewny czy dzisiaj zagra Dusan &quot;Ceglarz&quot; Katnić.
Podkoszowi - Hajrić, Clanton i Mijatović vs Dragicević, Hrycaniuk, Brackins, Cel.
Jak dla mnie przewaga po stronie Stelmetu - ok, Hajrić jest w super formie od początku sezonu ale dzisiaj może mieć problemy z faulami. Clanton i Mijatović nic wielkiego nie grają. Po drugiej stronie mamy Dragicevicia, który cały czas prezentuje równy, wysoki poziom, dwóch graczy, którzy ostatnio zaskoczyli czyli Cel i Brackins oraz Hrycaniuka, czyli dobrego jak na polskie warunki obrońce, solidny zawodnik.
Na rozegraniu mamy pojedynek Katnic (zakładając, że zagra) i ewentualnie wspomagający go Dulkys vs Koszarek i Walker. Jak zagra rozgrywający Anwilu wracający po kontuzji? Ciężko wyobrazić sobie, żeby grał gorzej niż wcześniej (po kolei 4/16, 2/9. 5/14, 4/16, i 1/4 z gry, w ostatnim meczu z powodu kontuzji zagrał tylko 14 minut), jednak ciężko tu cokolwiek przewidywać - w końcu to Polska liga ???? Wiadomo, że Dulkys nie jest rozgrywającym, więc jego zadaniem będzie tylko przeprowadzenie piłki na pole ataku, a nie kreowanie czegokolwiek. Wystarczy dodać, że w meczu Asseco gdzie grał na rozegraniu zanotował .... 8 strat w 36 minut ;) Po drugiej stronie Koszarek i Walker, którzy mają za sobą po dwa niezłe występy w ostatnich 3 meczach euroligowych. Koszarek jaki jest każdy wie, jednak w Polsce wciąż jest na poziomie nieosiągalnym dla większości ligowych jedynek. Walker również się rozkręcił i zaczyna robić użytek ze swojej szybkości.
Na obwodzie ponadto w Anwilu Dulkys, Sokołowski i Kostrzewski vs Eyenga, Zamojski, Sroka, Chanas, Barlow. Tak jak napisałem wcześniej, Dulkys dobry zawodnik jak na polską ligę, Sokołowski również prezentuje się od początku sezonu dobrze, za to Kostrzewski jest kompletnie bez formy. W meczu z Asseco udało mu się zdobyć 11 pkt głównie dzięki temu że 8x stawał na lini, jednak w ostatnim meczu ligowym w Koszalinie, zanotował żenujące 0/9 z gry i 0/2 z wolnych.
W Stelmecie do składu wraca Zamojski, Eyenga na pewno kilkanaście razy oglądnął swój kuriozalny błąd z końcówki meczu w Pireusie i będzie podwójnie zmotywowany na dzisiejszy meczu. Zamojski ze średnią 19,2 pkt jeden z najlepszych strzelców w polskiej lidze. Chanas, Sroka zadaniowcy, dobrze wywiązujący się ze swoich ról. Barlow ...
No właśnie, czy dzisiaj w końcu oderwie się od ławki rezerwowych?
Moim zdaniem ogromna przewaga Stelmetu, już sama długość ławki rezerwowych o tym świadczy, lepsi zawodnicy na ławce, lepsi w s5. 2 ostatnie spotkania w polskiej lidze, pokazują to, że wcale nie zamierzają tutaj odpuszczać, 2 pogromy 30stoma punktami.
Z drugiej strony Anwil przegrywający w Koszalinie (ok, kontuzja Katnicia miała na to duży wpływ ale jednak ... Koszalin to jedna z 2-3 najgorszych drużyn w tej lidze czy dodanie do tego Katnicia spowoduje nagle, że Anwil będzie w stanie wygrać z liderem na wyjeździe? Szczerze wątpie) i wygrywający ledwo, ledwo u siebie, co prawda w mało prestiżowym pucharze, z Asseco. Jak dla mnie pewne zwycięstwo Stelmetu, oprócz tego zastanawiam się cały czas nad handi -14,5 po 2,75 w William Hill, poczekam do rozgrzewki żeby zobaczyć czy będzie grał Katnić.
Powodzenia!

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
UEFA - U21 European Championship Qualifiers
Israel U21 — Portugal U21
Typ: 1x Bwin kurs 2,25 stawka 500
Typ: 2 Pinnacle kurs 1,87 stawka 601,6
Zysk: 23,4 ✅
Koszykówka, NBA
Los Angeles Clippers — Memphis Grizzlies
1 half
Typ: Over 99 Pinnacle kurs 2 stawka 102
Typ: Under 99 Unibet kurs 2,04 stawka 100
Zysk: 2
UEFA Qualification U21
Croatia U21 — Latvia U21 1 half
Typ: 1 (HC 0:1) Unibet kurs 3,2 stawka 43 pln
Typ: 2 (HC+1,5) Betcity kurs 1,5 stawka 92,32
Zysk: 2,88
Koszykówka, NCCA
Idaho State Bengals @ San Francisco Dons
Typ:1 (HC+17) WIlliam Hill kurs 1,91 stawka 207,06
Typ: 2 (HC-17) Pinnacle kurs 2,15 stawka 183.95
Zysk: 4,48

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Koszykówka, PLK
Stelmet Zielona Góra - Anwil Włocławek
Typ:1
Kurs: 1,204
Stawka: 1000
✅ 204 pln

Kolejna inwestycja na Euroligę, zobaczymy czy tym razem się uda, ponieważ typ mocno ryzykowny ????
Strasbourg - Brose Baskets
Typ: 2 Bwin kurs 2,1 stawka 700 pln

Francuzi przegrywają teraz w meczu ligowym do przerwy 29:44 z Le Mans, które gra tylko w Eurocupie. W pierwszym meczu Brose wygrało łatwo, różnicą 14 punktów. Brose walczy o top 16, a Strasbourg z bilansem 0-5 jest już poza grą. Wiadomo, grają u siebie, więc nie mogą odpuścić ale ... Brose na pewno będzie miało większą motywację.
Typ będę kontrował w piątek. Mam nadzieje, że kurs na Francuzów będzie wynosił ponad 2.
W analogicznej sytuacji do tej złapałem kurs na Stelmet ze Sieną, tuż po porażce tych pierwszych w lidze z Czarnymi, Siena-1,53 , gdzie po 4 dniach, przed meczem wynosił on jeśli dobrze pamiętam najwyżej 1,28. Nie zdążyłem złapać Efesu po 2,9, a szkoda bo tam też było duże value, także mam nadzieję zarobić na tym meczu.
Kasa zamrożona do piątku! Myślę, że sporo ludzi będzie dawać na Brose, także kurs powinien stopniowo spadać;)
PS. Jak Strasbourg dzisiaj wygra to typ trochę straci na wartości ????

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Dzisiaj ambitnie ???? Zobaczymy co z tego wyjdzie - podpinam się pod test Obserwatora (M)
Mianowicie - stawianie samych dogów w pucharze Eurochallange
Kursy które stawiam będą się trochę różniły (nie mam aktualnie aktywnego konta w Marathonie) i odpuszczam mecz Reggiana-Groningen, bo moim zdaniem ten typ nie ma żadnych szans na powodzenie (mogę się mylić i wtedy będę żałował).
Tak więc lecimy :
Rilski - Mures 2 @ 2,83 Pinnacle ⛔
Kataja - Leiden 2 @ 5,66 Pinnacle ⛔
Atomeromu - Krylia 1 @ 4.47 Pinnacle ⛔
Kormend - Kijów 2 @ 2.76 Pinnacle ⛔
Tartu - Sodertalje 2 @ 2,15 Betcity ⛔
Tofas - Krka 2 @ 4,47 Pinnacle ⛔
Gaziantep - Oradea 2 @ 5,95 Betcity ✅
Vienna - Ventspils 1 @ 2.61 Pinnacle ⛔
Dijon - DenBosch 2 @ 4,34 Pinnacle ⛔
Stawka na każdy zakład - 100 pln
Razem : ⛔ 305
Najbardziej szkoda Kijowa, który prowadził przez cały mecz, a jeszcze przed ostatnią kwartą +13 ...
Słaby dzień dla mnie, Śląsk też nie wszedł jednym punktem, wystarczyło żeby Thompson wykorzystał jednego wolnego z dwóch na 30 sekund przed końcem ..

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Koszykówka, Puchar Polski
Śląsk Wrocław - Azs Koszalin
Typ: 1 (HC-5)
Stawka: 100
Kurs: 1,813
ZWROT 74:69
Śląsk jest typowym ligowym średniakiem, na szczęście AZS jest słabszy.
Nie mam pojęcia jakie będzie nastawienie graczy z Koszalina (nie wszyscy traktują Puchar poważnie), wiem za to, że dla Śląska jest on ważny i wystąpi on w najmocniejszym składzie.
Tysiak w grze na dzisiaj, mam nadzieje że nie zakończę dnia na ⛔ 1000 ????

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Tsmoki - Szolnoki 2 @ 4.04 Pinnacle ⛔
Kotka - Okapi 2 @ 2.73 Pinnacle ✅
Gaz - Triumf 1 @ 3.05 Pinnacle ⛔ (tak blisko)
Rakvere - Antwerp 1 @ 2.66 Pinnacle ✅
Powodzenia!
Bilans : ✅ 139 pln

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
✅ 204 pln

Kolejna inwestycja na Euroligę, zobaczymy czy tym razem się uda, ponieważ typ mocno ryzykowny ????

Francuzi przegrywają teraz w meczu ligowym do przerwy 29:44 z Le Mans, które gra tylko w Eurocupie. W pierwszym meczu Brose wygrało łatwo, różnicą 14 punktów. Brose walczy o top 16, a Strasbourg z bilansem 0-5 jest już poza grą. Wiadomo, grają u siebie, więc nie mogą odpuścić ale ... Brose na pewno będzie miało większą motywację.
Typ będę kontrował w piątek. Mam nadzieje, że kurs na Francuzów będzie wynosił ponad 2.
W analogicznej sytuacji do tej złapałem kurs na Stelmet ze Sieną, tuż po porażce tych pierwszych w lidze z Czarnymi, Siena-1,53 , gdzie po 4 dniach, przed meczem wynosił on jeśli dobrze pamiętam najwyżej 1,28. Nie zdążyłem złapać Efesu po 2,9, a szkoda bo tam też było duże value, także mam nadzieję zarobić na tym meczu.
Kasa zamrożona do piątku! Myślę, że sporo ludzi będzie dawać na Brose, także kurs powinien stopniowo spadać;)
PS. Jak Strasbourg dzisiaj wygra to typ trochę straci na wartości ????
Tak jak pisałem ostry ruch kursów, na Francuzów można było dzisiaj złapać kurs 2,2 w Marathonie (niestety, dalej nie aktywowałem tam konta)
Złapałem 2,1 w Pinnacle, tak więc :
Koszykówka, Euroliga
Typ: 1 Pinnacle kurs 2,1 stawka 700 pln
Zysk: 70 pln
✅
;)
PS Postawiłem chyba idealnie, jak tylko zobaczyłem, że kurs w Marathonie spadł z 2,2 do 2,08. W Pinku momentalnie z 2,1 na 2,03 uff

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Ok w tym momencie kończe podawanie surebetów w temacie - chciałem pokazać, że na tym można naprawdę zarabiać, mam nadzieję, że tym jednym miesiącem udało mi się przekonać niedowiarków (przypominam grałem tylko u 4 bukmacherów).
Od tego weekendu dołączam kolejnych dwóch - Marathonbet i Bet365 i po prostu szkoda mi czasu na wklejanie tych zakładów na forum, ruchy kursów są zbyt częste.
23 listopada - podsumowanie miesiąca
Surebety - ✅ 1523,75 pln
Zwykłe zakłady - ✅ 308,16 pln
Suma - ✅ 1831,91 pln
Podliczyłem w końcu temat
Kwiecień: 965,29 ✅
Maj: 2334,82 pln ✅
Czerwiec : 1137 pln ⛔
Wrzesień : 513 pln ✅
Październik : 114,32 pln ⛔
Listopad: 1831,91 pln ✅
Suma: 4829,83

W temacie będą dalej pojawiały się zwykłe typy i moje przemyślenia odnośnie ruchów kursów Euroligowych.
Pozdrawiam,
czoker

czoker 139,9K

czoker

Użytkownik
Koszykówka, PLK
Turów Zgorzelec - WKS Śląsk Wrocław
Typ: 1
Kurs 1,131
Stawka: 2000
Wiem co się dzieje w Śląsku, Turów po porażce z Wilnem, będzie chciał koniecznie wygrać we własnej hali. Derby, więc na pewno nie odpuszczą.
Jeśli chodzi o Śląsk ..... Wuefista ;) I tyle mi wystarczy bo Lazić na pewno kolejnym Rajkoviciem nie będzie. Jak ktoś ogląda mecze Śląska to chyba widzi co oni grają ????
Szczerze - wydaję mi się, że mój trener z grup młodzieżowych (kadeci,juniorzy) miał o wiele bogatszy repertuar zagrywek i lepiej potrafił wykorzystać atuty swoich zawodników.
Przykro mi ale jestem mega zmęczony i nie chce mi się rozpisywać kolejnej przydługiej analizy porównując graczy itp, może przy okazji następnego meczu Śląska, który będę obstawiał.
Gram ML, bo wolę wygrać mniej kasy ale być jej w miarę pewnym. Handi 12 też wygląda kusząco no ale ... ????
Powodzenia

Do góry Bottom