>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

SUREBET !

pisak 1

pisak

Użytkownik
Wy naprawde chyba czytac niepotraficie ? :wowsdf: Kolejna osoba ktora pisze ze jezeli chce zarobic na surebetach to napewno nie kwota 10-100zl. Napisalem ze kwote taka przeznacze na sprawdzenie systemu na realnych pieniadzach jak to wychodzi w praniu.A jezeli po miesiacu wyjde z kwota taka jak w statystykach to wtedy zaczne grac na kwocie 1000zl.I prosze nastepnych ktorzy napisza post w tym temacie o dokladne przeczytanie tego co napisalem powzyej.POZDRAWIAM.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Wy naprawde chyba czytac niepotraficie ? :wowsdf: Kolejna osoba ktora pisze ze jezeli chce zarobic na surebetach to napewno nie kwota 10-100zl. Napisalem ze kwote taka przeznacze na sprawdzenie systemu na realnych pieniadzach jak to wychodzi w praniu.A jezeli po miesiacu wyjde z kwota taka jak w statystykach to wtedy zaczne grac na kwocie 1000zl.I prosze nastepnych ktorzy napisza post w tym temacie o dokladne przeczytanie tego co napisalem powzyej.POZDRAWIAM.
ja jestem ciekawy na ile ty potrafisz czytać bo ja wyraźnie napisałem, komentujac twoje słowa że jeżeli chcesz podwoić kapitał dysponując kwota od 10-100 zł poprzez surebety to tego najprawdopodobnie a raczej napewno w ciągu iesiąca nie zrobisz .
jezeli chodzi o te twoje statystyki to juz je wcześniej skomentowałem a przykład który podałeś tzn ten ze w ciągu 2 dni zarobiłes około 120 zł jest nie realny jeśli nie wyłożyłeś na surebety co najmniej 100) zł na każdy a były dwie keowy podane przez ciebie

Do góry Bottom