>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Surebet= 2 konta= 1 buk.

M 53

marekz

Użytkownik
To jest takjakby modyfikacja tych surebetów.
Wiem, że nie jest to idealny sposób, ale dla osoby &quot;obcykanej&quot; w rożnych, to dość łatwe.
Założe temat, ale po MŚ, bo one są bardzo przewidywalne. Zobaczymy jak będzie na ligach i innych pucharach.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Problem tu jest taki, że w końcu się przejedziesz a dlaczego? stawiasz w przerwie poniżej 6, jest 3 rożne dajmy na to. Zaczyna się 2 połowa i Ty czekasz aż próg spadnie do 5, ale oni grają i tu jest taka sprawa, że trafisz 2-3 z rzędu na takie mecze gdzie np w 46-47 będzie rożny a zaraz 2, bo czasami zdarzają się nawet 2 rożne na raz bo obrońca wybije piłkę na rzut rożny gdy drużyna atakująca będzie wykonywać rożny ???? trochę zamotałem ale chyba napisałem jasno ???? jak gra się na sucho i za małe kwoty to zawsze wchodzi elegancko wszystko, natomiast jak już przyjdzie stawianie kwot rzędu 1000zł to uwierz mi los jest taki, że dostaniesz kopa w dupę 2-3 razy i całe miesięczne zarabianie trafi szlag. Wiem co mówię bo grałem tak na under/over ale w golach ???? wszystko było pięknie do momentu gdzie trafiły się takie 3 mecze z rzędu i popłynąłem ????
ale jak się nie boisz to śmiało próbuj ???? milionerami zostają Ci którzy nie boją się podejmować ryzyka ????

M 53

marekz

Użytkownik
Trzeba umieć ocenić ryzyko. Jeśli byłyby 3 rogi, to nigdy byś nie miał progu 6 rogów. Byłyby 5, a wtedy gra się powyżej. Tylko trzeba liczyć, że w drugiej połowie padną chociaż dwa rogi. Wtedy próg podskoczy i można zagrać kontrę. Jeśli w pierwszej połowie jest max 7 rogów, to jest pewne, że w drugiej będzie tle samo lub więcej.
Też zależy od goli, bo jak wynik do przerwy będzie 3:0, to nie liczyłbym na grad rożnych w drugiej. Lub gdy mecz jest o pietruszke.
Trzeba analizować i przewidywać i oczywiście oglądać mecz na żywo, by mieć rozeznanie co się dzieje.
Taki plus jest tego, że gramy za 50% środków, więc w razie przegranej zostaje nam połowa. Oczywiście jeśli można określić to jako plus ????

sylar 87

sylar

Użytkownik
oczywiście, tylko pamiętaj czasami jest tak jak to mówią &quot;na 2 połowę wyszła inna drużyna niż ta z 1&quot; :v jakby tak dało się wszystko przewidywać ???? nie neguję broń Boże, zgłosiłem tylko swoje uwagi, ale wyglądasz na rozgarniętego gościa, który wie co mówi, więc próbuj ???? tylko jakbyś mógł to pochwal się na forum tzn załóż jakiś temat chciałbym to zobaczyć i prześledzić, pokibicować ???? i jakbyś mógł to proszę napisz PW jak będziesz miał taki temat ???? albo napisz mi PW jak będziesz grał to chciałbym pogadać albo na skype albo na gg ????

M 53

marekz

Użytkownik
Ale to w każdym zakładzie jest ryzyko. Nie ma 100% szans. Trzeba to ryzyko po prostu zminimalizować do minimum. Trochę to potrwa, aż ryzyko będzie małe.
Na bierzaco zapisuje sobie notatki, co robić w danej chwili, przy takim stanie gry, przy takiej randze meczu itp.
Na samym początku grałem powyżej 9 na początku mecze i liczyłem, że padnie przynajmniej 7 rożnych do 70 minuty. Sprawdza się, ale na 10 meczy, jeden miał mniej i nie dało się zagrać kontry. W takim graniu ważne jest by do przerwy były minimum 4 rogi. Wtedy próg jest w granicach 10 i można kontrę. Nie w każdym spotkaniu tak jest. Trzeba być dobrym w przewidywaniu rogów przed meczem. Ja dopiero zaczynam, więc pewnie kiedyś utopie.

M 53

marekz

Użytkownik
Na chwilę obecna gram wirtualnie. Gdy poczuje że można za więcej to zagram.
20 męczy na miesiąc, to bardzo dużo. Średnio jeden na dzień. A codziennie jest ich kilka i wybrać ten właściwy nie jest łatwo.
Nie mówię o MŚ, bo tu łatwo rogi przewidzieć.

P 60

provz

Użytkownik
tak jak juz ci wyzej napisał kolega, to sa zdarzenia 3drogowe a wiec jest szansa, nawet i duza, ze wwlasnie trafi ci sie ta &quot;szara strefa&quot;, kombinuj dalej, a jak jestes przekonany ze to dobry sposob to działaj

M 53

marekz

Użytkownik
Nie rozumiesz o co chodzi, ale mniejsza ;)
Podsumowałem MŚ i jest duży plus. 31 meczy z średnim kursem 2.37.
Następne 30 meczy to średnio 1.50. I jeszcze mecze 3 w których trafiłem próg górny i dolny [over/under] z. Under ~ 2.37, a over ~2.10.

31*2.37=73,47*100zl =7347 zł.
30*1.50= 45*100zl = 4500zl.
3*2.37=7,11*100zl = 711 zł.
3*2.10=6,30*100zl = 630 zł.

7347+4500+711+630 = 13188 zł z wkładem początkowym 200 zł.

Teraz gram tak w tenisa na dokładny wynik w jednym gemie. Wyższe kursy niż przy rogach. Tylko potrzeba,większego kapitału. W rożnych było to 200 zł, a tu 600/700.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Oczywiście trzeba odliczyć stawki, jeśli chodzi o zysk to powinno być coś takiego:
31*2.37=73,47*100zl =7347 zł-3100= 4247zł
albo grane było po 200zł? to wtedy powinno być 1147zł zysku

M 53

marekz

Użytkownik
Hehe. Macie rację. Przepisałem z zeszytu wszystkie mecze i kursy jakie udało mi się załapać i przy obliczeniach nie odjąłem stawki ????
Tak więc:

31*2.37=73,47*100zl =7347 zł - 3100 = 4247 zł.
30*1.50= 45*100zl = 4500zl - 3000 = 1500 zł.
3*2.37=7,11*100zl = 711 zł - 300 = 411 zł.
3*2.10=6,30*100zl = 630 zł - 300 = 330 zł.

4247+1500+411+330= 6458 zł ;)

Jak wyżej pisałem, gram wirtualne..Nie wiem czy tak samo byłoby z prawdziwymi.

Do góry Bottom