>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Surebet= 2 konta= 1 buk.

M 53

marekz

Użytkownik
Witajcie,
Kumpel zaproponował mi byśmy grali razem surebety.
Byśmy grali live i na jednym koncie, łapiemy kurs ~ 2.20 i na drugim [moim] drugi wariant z kursem ~ 2.20.
Stawki około 1000 zł. Jako że będziemy grać surebety setki, to zawsze wygramy. Zysk jakbyśmy chcieli, to około 1500/2000 na osobę na miesiąc. Gra z dwóch komputerów o różnych ip.

Co o tym sądzicie? Ma to sens?. Wygrana za jeden zakład to około 200 zł, dlatego trzebaby około 20 meczy w ciągu miesiąca zagrać.
Myślicie, że limit prędko dostajemy?.

Pozdrawiam i dziękuję za każde słowo ;)

K 128

konju1

Użytkownik
W tytule &quot;2 konta&quot;, a w opisie &quot;na jednym koncie&quot;. Więc jak w sumie? Do tego &quot;1 buk&quot;. A jak się nie doczekasz na live surebeta to co?

firel 142

firel

Użytkownik
Jest to ryzykowne, załóżmy ze gramy tenisa, Radwańska vs Halep.
kursy 1.61 vs 2.2
Sytuacja A:
Gramy kurs 2.2 na Halep, ta wygrywa seta, kurs na Radwańska wzrasta, gramy. zakład siedzi.
Sytuacja B:
gramy na halep, ale Radwańska pewnie wygrywa. tracimy 1000zl.
Wez to pod uwagę.
(nie znam się na tenisie, wymyśliłem kursy na potrzeby sytuacji.)

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
A jak się nie doczekasz na live surebeta to co?
Myślę że to kończy dyskusje. Nie rozumiesz słowa surebet. Gdzie tu setka jak gracie u 1 buka? Jak postawi kolega po kursie 2.20 to sporo musi się zmienić w meczu na korzyść właśnie tego zawodnika aby kurs na przeciwnika wzrósł do 2.20. Albo źle wyraziłeś to o czym myślałeś albo dobrze że napisałeś bo pomysł mocno chybiony.

M 53

marekz

Użytkownik
Mamy dwa konta w bet365 - moje i kumpla. Np. na moim gramy poniżej 12 różnych, a na kumpla powyżej np.11 i wtedy nie zależnie od ilości różnych wygramy.

P.S: w opisie jest mowa o dwóch kontach. Wkradł się przecinek po &quot;na jednym&quot; i może to zmieniać znaczenie tego zdania.

P 60

provz

Użytkownik
Mamy dwa konta w Bet365 - moje i kumpla. Np. na moim gramy poniżej 12 różnych, a na kumpla powyżej np.11 i wtedy nie zależnie od ilości różnych wygramy.
total bzdrura, chyba nie masz pojecia co wyraz surebet oznacza, jak sie go wylicza i stosuje, na twoim podanym przykładzie, zakład na r.r. obie linie są na tym samym poziomie, czyli ponizej 2, a więc gdzie tu zysk?
Jest to ryzykowne, załóżmy ze gramy tenisa, Radwańska vs Halep.
kursy 1.61 vs 2.2
Sytuacja A:
Gramy kurs 2.2 na Halep, ta wygrywa seta, kurs na Radwańska wzrasta, gramy. zakład siedzi.
Sytuacja B:
gramy na halep, ale Radwańska pewnie wygrywa. tracimy 1000zl.
Wez to pod uwagę.
(nie znam się na tenisie, wymyśliłem kursy na potrzeby sytuacji.)
kolega dorbze ci tu napisał, musisz obstawic kurs powyzej 2.2 i czekac az przeciwieństwo tego kursu tez wrośnie do ponad 2 i wtedy stawiacjac te 2 zakłady po tych samych stawkach masz zapewniony zysk niezaleznie od wyniku ????

firel 142

firel

Użytkownik
Mamy dwa konta w bet365 - moje i kumpla. Np. na moim gramy poniżej 12 różnych, a na kumpla powyżej np.11 i wtedy nie zależnie od ilości różnych wygramy.
Ale zauważ że:
Ty grasz na poniżej 12 rożnych za 100zł, kurs @1.83
Kolega gra na powyżej 11 rożnych za 100zł, załóżmy że kurs także @1.83(choć pewnie będzie MNIEJSZY!)
Wygrywacie 183 złote, tracąc dwieście. Morał z tego taki, że jesteście ⛔17zł.
kolega dorbze ci tu napisał, musisz obstawic kurs powyzej 2.2 i czekac az przeciwieństwo tego kursu tez wrośnie do ponad 2 i wtedy stawiacjac te 2 zakłady po tych samych stawkach masz zapewniony zysk niezaleznie od wyniku ????
dokładnie tak ???? Jednakże jest to obarczone dość dużym ryzykiem. i możliwą stratą kapitału. Ciężko przewidzieć sytuację kiedy/w którym meczu jego losy się odwrócą.

M 53

marekz

Użytkownik
Pisałem że gramy na live, a więc kursy ruchome. Nie gramy przed meczem. Poniżej 12 z kursem 2.20 i powyżej 11 z kursem np. 2.36. I. nie zależnie od tego czy będzie jeden rożny, czy 20, to mamy zysk 0.20 lub 0.36.
Jeśli ustawimy linie rożnych np na 2, to może wyjść tak, że wygramy 4.56 j. Przykład: Powyżej 10 kurs 2.36 i poniżej 12 kurs 2.20.
Jeśli w meczu będzie 11 rożnych, to mamy wygraną 2.36 i 2.20.
Rozumiecie już? ????

M 53

marekz

Użytkownik
A poważnie to co o tym myślicie?. Mamy zysk,ale skromny. Aby nie dostać limitów trzeba grać na dwóch kontach.
Grałem tak trochę na swoim z małymi stawkami i nie ma możliwości by przegrać.
Trzeba odpowiednie mecze wybierać, wtedy łatwiej.
Np. taki mecz w którym do przerwy jest wynik 3:0 i mało różnych. Gramy najwyższy over i zaraz po rozpoczęciu drugiej połowy gram under.

S 3

stefan3124

Użytkownik
kolego
jeśli znajdziesz mi takie kursy (powtarzalne a nie błąd buka) na takie wydarzenie jak podajesz to ja w tym momencie wpłacam 5 tys do bet365 i żyje jak pan.
przecież ty błędy przy samym obliczeniu wygranej popełniasz.
grając za 100 nie stawiasz po 50 na dane wydarzenie bo... a z resztą kmwtw
załóżmy że mecz się rozpoczyna
stawiasz over 12
przez pierwsza połowę są 2 kornery
gdzie znajdziesz ten magiczny kurs który wyprowadzi cię na plus?
bo myślę że w tym momencie under 11.5 to w granicach 1.07 max 1.1

firel 142

firel

Użytkownik
Pisałem że gramy na live, a więc kursy ruchome. Nie gramy przed meczem. Poniżej 12 z kursem 2.20 i powyżej 11 z kursem np. 2.36. I. nie zależnie od tego czy będzie jeden rożny, czy 20, to mamy zysk 0.20 lub 0.36.
Jeśli ustawimy linie rożnych np na 2, to może wyjść tak, że wygramy 4.56 j. Przykład: Powyżej 10 kurs 2.36 i poniżej 12 kurs 2.20.
Jeśli w meczu będzie 11 rożnych, to mamy wygraną 2.36 i 2.20.
Rozumiecie już? ????
Kolego nie znajdziesz kursów na zakład Powyżej/Poniżej gdzie zarówno powyżej jak i poniżej wynosi ponad 2. Wszystko sporwadza się do przewidywania na live.
Gramy najwyższy over i zaraz po rozpoczęciu drugiej połowy gram under.
.
No dobra. Gramy na over rożnych, np. over 13 po kursie @2.62. Pada w pierwszej połowie dwa rożne.
Gramy under, czyli linia będzie wynosić np. 7.5. Gramy under 7,5 rożnych po kursie @1.83.
Padnie 10 rożnych, nic nie wygrałeś, straciłeś 200zl.
A jeśli byś chciał po pierwszej połowie under 13, to kurs na takie coś wynosiłby mniej więcej 1.10.

M 53

marekz

Użytkownik
Jakie błędy w obliczeniach?. Grając na under 1000zl i over 1000zl, to gdzie tu błąd? ????
Dlatego należy grać tylko w drugiej połowie.
Do przerwy mamy 1 rożny i kursy zawsze są takie powyżej 6 - 2.36, a poniżej 6 - 2.20. Gramy poniżej i na początku drugiej połowy zmieniają nam się rożne, Możemy postawić poniżej 5 i powyżej 5 lub 5. Innych opcji nie ma. Stawiamy powyżej 5 i mamy wygraną.
W bet365 nie można w tym samym czacie postawić under 5 i over 6, bo nie ma takich zakładów na live.
Można tylko under 6, over 6 lub 6. I o to chodzi w tym.
W bet365 na live mamy ruchome kursy i ruchome progi rożnych, więc to nie błąd. ;)
Tylko trzeba poniżej zagrać w przerwie meczeu, a powyżej w max 50min.

S 3

stefan3124

Użytkownik
Dobra, wiem o co chodzi i skąd te kursy
grasz zakład 3-drogowo i już w tym momencie popełniasz błąd
BO MIĘDZY OVER 6 A UNDER 5 JEST RÓWNO 6 i stąd te twoje kursy
A co jeśli bedzie 6 rożnych, myślałeś o tym?
a co do błędu obliczeń to poczytaj co to kalkulator surebet

M 53

marekz

Użytkownik
I właśnie dlatego trzeba grać powyżej 5 i poniżej 6.

Zagrałem teraz na szybko na live.
Mecz: Kaya FC v Loyola Meralco Sparks.
Gdy wszedłem na buka była 65 min i kurs 2.50 na poniżej 7 rożnych. Zagrałem i w 80 min próg spadł do 6 rożnych. Zagrałem powyżej 6 rożnych z kursem 2.20.
Gdybym poczekał i nic nie stawiał, to mógłbym złapać w 69 minucie poniżej 7 z kursem 2.75. A w 83 powyżej 6 z kursem 3.25 .
Jest 5 rożnych i niezależnie czy zostanie 5 czy będzie jeszcze 10, to mamy wygraną

Po co kalkulator skoro gram oba warianty z kursem powyżej 2.00?. Nie ma trzeciego wyniku. Chodzi o to by grać rożne 3-drogowo, ale tak by wyeliminować środkowy wariant;)
Nie gramy powyżej 6 i poniżej 5 tylko odwrotnie, bo jak tak zagramy, to przy 5 i 6 rogach przegrywamy. A jak zagramy powyżej 6 i poniżej 6, to przegramy gdy będzie. 6 rożnych.

S 3

stefan3124

Użytkownik
ja tylko cię ostrzegam przed przegraną
bo nie łudź się, nie wymyśliłeś cudownego sposobu na hajs a jedynie grasz na farcie i ni jak ma się to do surebetów które z założenia mają przynosić stały zysk
Bo jak już mi wytłumaczyłeś grasz under a potem kontra na over
więc zastanów się co będzie jeśli po postawieniu under padną trzy rogi w przeciągu póltorej minuty i twoja kontra nawet jak zdążyć to będzie po niskim kursie
a kalkulator oblicza ci ile masz postawić żeby być na plusie tyle samo przy under i over
a nie że jak under to masz 3 stówy na plus a over 2 stówy

M 53

marekz

Użytkownik
Przykład który podałem z meczem, to fart, ale jeśli ktoś umie przewidzieć ile będzie rożnych, to fajny osób. Wystarczy wiedzieć czy w danym meczu padnie dużo czy mało rożnych.
Jeśli wiemy że w pierwszej połowie padnie min. 5 to gramy powyżej 10 i po skończeniu połowy dajemy poniżej 11 czy 12, bo gdy do przerwy jest 5, to najczęściej próg, to 5.
Tu trzeba analizy. Jeśli grają dwie drużyny, które grają środkiem, to logiczne, że będzie mało rożnych.

firel 142

firel

Użytkownik
Proponuję założyć temat w postaci TESTU twojego sposobu gry. Gdybanie nic nie da, najlepiej to sprawdzić w praktyce

M 53

marekz

Użytkownik
Sprawdzam to od początku MŚ na wszystkich meczach. Oprócz tych, które są teraz, bo są dwa o tej samej godzinie i wybieram tylko jeden.
Na ponad 30 meczy, wszystkie na plus. Kilka nawet z plusem 2.20 j., A to dlatego, że postawiłem na początku meczu powyżej 9 i 50 minucie już było więcej, to logicznie nie grałem kontry ???? Tak było w meczu np.Niemcy - Ghana.

Do góry Bottom