>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Superpuchar Superpuchar Włoch 2024/2025 [2.01.2025 - 6.01.2025]

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2024-12-15 o 08.47.08.png

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je z kodem FORUMBUK wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 200% do 400 PLN1000x200.png

makaveli23 879,4K

makaveli23

Użytkownik
28.12
Dyscyplina Piłka nożna, Włochy Super Cup
Godzina: 20:00
Spotkanie: Inter - Atalanta
Typ: Inter
Kurs: 2.25
Bukmacher: superbet
Analiza:
Obie drużyny już zagrały ze sobą w tym sezonie i w 3 kolejce Serie A Inter rozgromił Atalantę u siebie 4-0. Ten mecz będzie rozgrywany w stolicy Arabii Saudyjskiej Riyadh na Kingdom Arena. Inter wczoraj z łatwością poradził sobie na wyjeździe z Cagliari wygrywając 3-0. Do przerwy był remis ale oglądając mecz miało się wrażenie że i tak Inter sięgnie po 3 punkty, mało tego po więcej niż jedną bramkę. Atalanta wczoraj zagrała słabo z Lazio i może się cieszyć z punktu 1-1. Śmieszna była reakcja gdy strzelili bramkę na 1-1 w 88 minucie spotkania, tak jakby mieli powody wierzyć że grali w tym meczu lepiej i że mogą jeszcze wygrać. xD. Atalanta nie może wygrać z Interem już od 13 meczy. 6 ostatnich meczy z rzędu pada łupem Interu. Nie widzę tutaj większych szans Atalanty.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1987
versa 651,7K

versa

Typer
Inter - Atalanta
Powyżej 4.5 goli
Fortuna @5.80

Spodziewam się dość otwartego widowiska gdzie będziemy mogli zobaczyć wór z bramkami. Tak jak już wspomnial przedmowca - spotkanie odbędzie się w Arabii Saudyjskiej, można więc uznać, że ten mecz będzie trochę pokazowy, lecz również stawka będzie się rozgrywać o finał superpucharu Włoch.
Obie drużyny w tym sezonie bardzo widowiskowe, Inter w lidze w 17 spotkaniach strzelił aż 45 bramek, a 15 razy wyciągał piłkę z własnej bramki, co daje średnią ponad 3.5 bramki na mecz, natomiast Atalanta przy jednym rozegranym meczu więcej również bardzo zbliżone liczby bramkowe 43-20.
Mowa tylko o tym sezonie, a przecież bezpośrednie mecze również wiele nam mówią - 22 gole w 6 spotkaniach (średnia 3.66).
Wydaje mi się, że linka 4.5 choć bardzo duża to śmiało jest do złamania.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:00 Inter - Atalanta
Powyżej 2.5 goli @ 1.68
Powyżej 3.5 goli @ 2.55
Wynik:
Betclic

W takim meczu to chyba tylko i wyłącznie gole. Ogólnie nie lubię tego formatu rozgrywania spotkań o Superpuchar w środku sezonu. Superpuchar zawsze rozpoczynał rozgrywki w danym kraju i tak to powinno wyglądać.
W tym roku turniej odbędzie się w Rijadzie, w Arabii Saudyjskiej ale uważam, że nie powinno to przeszkodzić w strzelaniu goli obu ekipom.
Kolega versa versa napisał dość sporo i ja dodam coś od siebie.
Atalanta pomimo ostatniego remisu z Lazio była mocno nie skuteczna. Druga polowa należała do nich bo cały czas dążyli do wyrównania i to nastąpiło w końcówce spotkania. Takie spotkania się zdarzają, że próbujesz, próbujesz i nic nie chce wpaść.
Inter po porażce z Bayerem w Lidze Mistrzów kroczy w lidze od zwycięstwa do zwycięstwa. W każdym z spotkań strzelają minimum dwa gole, a więc czemu nie mieli by wsadzić dwóch Atalancie?.
Na przeciwko siebie stają dwie ofensywne ekipy, które lubią grać w piłkę, a nie być tylko w jej posiadaniu. To, że obie w swoich składach maja armaty, które są naładowane to nazwisk nie trzeba tu wymieniać.
Zgadzam się z kolega wyżej, że będzie to ofensywne i otwarte spotkanie, które mam nadzieje przyniesie nam grad goli.​

krzysiek74 292K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Inter - Atalanta
obie strzelą
@1,70
Superbet

Koledzy wiele już powyżej napisali o tym meczu.Jako fanatyk Srie A ostrzę sobie zęby na ten pojedynek.Moc po obu stronach ogromna.Nieco faworytem są tu mediolańczycy,mistrzowie z 2024 roku, to ze względu na aktualną formę ,jednak obecna Atalanta pod wodzą niesamowitego Gasperiniego stała sie z przeciętnej ekipy taką co gra już w Lidze Mistzrów a w tym sezonie poważne karty rzuca na stół w walce o Scudetto_Obie lubią grać ofensywnie i robią to jak na włoskie warunki świetnie.
Tu nie będzie obrony Częstochowy z żadnej stron.
Mój typ to obie strzelą bo nie widzę innej możliwości.

L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Inter - Atalanta, awans Interu, @1.68, Superbet

Superpuchar we Włoszech czy Hiszpanii już stracił na wartości i teraz to bardziej "show" z racji rozgrywania w Arabii Saudyjskiej, mimo to nadal jest to puchar, tak więc nie sądzę by którakolwiek z ekip odpuszczała. Typuje Inter, bo jest to ekipa bardziej regularna i też wypada w ostatnich latach dużo lepiej na tle Atalanty - nawet bezpośrednie pojedynki z ostatnich lat to pokazują. Myślę, że Inter po prostu to wygra i nie wiem czy będzie to jak sugerują koledzy jakimś hokejowym wynikiem czy skromnym 1-0, ale myślę że jak już ktoś ma wygrac, to właśnie Inter, a przy takich typach typowo 50/50 - uważam, że jest to spoko opcja do gry.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1271
Typ Typerson 14,9K

Typ Typerson

Użytkownik
Inter - Atalanta
Typ: obie strzelą & powyżej 2,5 gola
@2.19 fortuna

Podzielam zdanie poprzedników i idę dzisiaj w bramki z obu stron. Zmierzą się ze sobą 2 czołowe zespoły ligi włoskiej, które właśnie strzelają najwięcej bramek. W tym formacie rozgrywek, grzie gramy na neutralnym gruncie i tylko jeden mecz, nie widzę innej opcji jak ofensywny futbol z dużą ilością sytuacji bramkowych z obu stron. Atalanta dawno nie wygrała z Interem, na pewno będą chcieli przerwać złą passę i mocno się postawią. W związku z tym nie chcę typować zwycięzcy tego pojedynku, myślę że wszystko może się zdarzyć, ale bramek nie powinno zabraknąć.

M 31,8K

michaelson

Użytkownik
Ciekawe czy Atalanta utrzyma formę także w tym roku. Inter to bardziej doświadczona drużyna w takich meczach. Ja jednak nie skreślałbym Atalanty, będą niesamowicie zmotywowani żeby pokonać odwiecznego rywala.

lukas88 617,4K

lukas88

Forum VIP
Godzina: 20:00
Spotkanie: Inter - Atalanta
Typ: BTS
Kurs: 1,82
Bukmacher: Superbet

Post w dziale:

Analiza:
Ciekawe widowisko zapowiada się na stadionie Kingdom Arena w Arabii Saudyjskiej, gdzie w półfinale Superpucharu Włoch zmierzą się Inter z Atalantą. Początkowo miałem próbować czegoś w kierunku zespołu Atalanty ale Gasperini namieszał trochę w składzie i mecz na ławce zaczynają goleadorzy De Ketelaere i Lookman oraz Pasalić. Inter w silnym zestawieniu bo z przodu Lautaro z Thuramem i na wahadłach Dumfries z DiMarco. Inter ma ostatnio patent na zespół Atalanty gdyż wygrali 6 ostatnich spotkań strzelając zespołowi Gasperiniego aż 17 bramek tracąc 5. Ostatnie dwa mecze w ubiegłym roku zakończone wynikiem 4-0. Idę zatem w przełamanie zespołu Atalanty pod kątem strzeleckim, liczę że mecz na obcym stadionie dla obu zespołów pozwoli na obejrzenie kilku bramek, w końcu na tym zależy Saudyjczykom, którzy ściągają do siebie takie rozgrywki by promować futbol, a nie oglądać Włoskie Catenaccio.

reeisik 46,6K

reeisik

Użytkownik
Godzina:
20:00
Spotkanie: Juventus - AC Milan
Typ: Over 2,5
Kurs:
2,1
Bukmacher
: Betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/superpuchar-włoch-2024-2025-2-01-2025-6-01-2025.172951/

Analiza: Witam, rzucił mi się na dziś mecz o Superpuchar Włoch. Jako że raczej mało kto typuje dzisiaj over w tym meczu, chciałbym się podzielić swoimi przemyśleniami. Juventus w ostatnich 7 meczach, strzelał minimum 2 gole, a jeśli dodamy potencjał Ac Milanu to ze spokojem overek zostanie pokryty. W bezpośrednich meczach ostatnio padał remis 0:0, jednak myśle że dziś będzie inaczej zważywszy na to że grają ten turniej w stolicy Arabii Saudyjskiej. Takie mecze z reguły są bardziej organizowane pod widowisko, mocno bym się zdziwił na bezbramkowy remis. Dodam jeszcze że Juventus ze swoich ostatnich 7 meczy pokrywał overy 5 razy. Pozdrawiam i życzę zieloności. Dla odważniejszych proponuje over 3,5 po kursie 3,85

Otrzymane punkty reputacji: +285
ryczy 20,3K

ryczy

Użytkownik
Mecz Inter Mediolan vs AC Milan
Typ Zakładu: +4.5 Kartki kurs 1.50
Derby Mediolanu pomiędzy Interem Mediolan a AC Milanem to zawsze wydarzenie pełne emocji i zaciętej rywalizacji. Jeden z popularnych typów zakładów związanych z tym meczem to +4.5 kartki, co oznacza, że przewiduje się, iż w trakcie spotkania sędzia pokaże co najmniej pięć kartek.

Sędzia Spotkania: Simone Sozza
Simone Sozza to włoski sędzia piłkarski, który zdobył reputację jako arbiter niebojący się sięgać po kartki, kiedy sytuacja tego wymaga. Poniżej przedstawiam kilka statystyk dotyczących jego karier sędziowskiej:

• Średnia liczba kartek na mecz: Simone Sozza zazwyczaj pokazuje około 4-6 kartek na mecz, co sugeruje, że jest stosunkowo surowy w swoim podejściu do gry.
  • Czerwone kartki: Nie waha się również przed wręczaniem czerwonych kartek, jeśli sytuacja na boisku tego wymaga.
  • Styl sędziowania: Sozza jest znany z tego, że stara się utrzymywać porządek na boisku i nie toleruje zbyt agresywnej gry.
Przewidywania
Biorąc pod uwagę statystyki Simone Sozzy oraz charakter derbów Mediolanu, można spodziewać się intensywnego spotkania z dużą ilością fauli i potencjalnie wysoką liczbą kartek. Typ +4.5 kartki wydaje się być uzasadniony, zwłaszcza w kontekście historycznej rywalizacji pomiędzy tymi dwoma klubami.

Kluczowe czynniki wpływające na liczbę kartek:
  • Intensywność meczu: Derby są znane z emocji i wysokiej intensywności, co często prowadzi do większej liczby przewinień.
  • Taktyka zespołów: Oba zespoły mogą stosować fizyczną grę, aby zdominować przeciwnika.
  • Decyzje sędziego: Styl sędziowski Simone Sozzy może wpłynąć na dynamikę meczu i liczbę kartek.
Podsumowując, nadchodzące derby Mediolanu to spotkanie, na które warto zwrócić uwagę, nie tylko ze względu na rywalizację, ale także z perspektywy zakładów związanych z kartkami.

sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Inter vs AC Milan: Simeone Inzaghi otrzyma kartkę @4.50 BETFAN🟥

Stawiam na kartkę trenera Interu. Simone w poprzednich dwóch derbach Mediolanu był karany przez sędziego upomnieniem. Znamy temperament tego szkoleniowca i w ważnych spotkaniach otrzymuje kartonik. Tak było np. z Napoli, czy z Arsenalem. Myślę, że czeka nas gorący pojedynek na ławce trenerskiej. Z jednej strony Simeone Inzaghi, z drugiej Sergio Conceicao, będzie zgrzytać poza boiskiem, bo Milan nie stoi na straconej pozycji.

Ostatnia edycja:
Parkinson 63,1K

Parkinson

Użytkownik
Milan powyżej 4.5 celnego strzału @2.90 Betclic.

A mi z kolei wydaje się, że to będzie nudny ''mecz derbowy'' rozgrywany na neutralnym obiekcie w którym wydarzyć się może wszystko.
Dlatego pójdę w nieco wyższy kurs. Gram na Betclic gdzie dogrywka wlicza się do zakładu na strzały (nie wiem jak to jest u innych).

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1810
I 42,3K

iti

Użytkownik
A czy w superpucharze jest w ogóle dogrywka? Jak widziałem końcówkę meczu Juve-Milan to komentatorzy wspominali, że dogrywki nie ma i są od razu karne.

Otrzymane punkty reputacji: +431
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
A czy w superpucharze jest w ogóle dogrywka? Jak widziałem końcówkę meczu Juve-Milan to komentatorzy wspominali, że dogrywki nie ma i są od razu karne.

In the Supercoppa Italiana, there is no extra time: in the event of a draw at the end of 90 minutes, the match will be decided on penalties.

Otrzymane punkty reputacji: +215
Do góry Bottom