Zbliżamy się wielkimi krokami do początku
Ligue 1 w tym sezonie ????
Jako przedsmak mamy mecz pomiędzy dwiema najlepszymi ekipami z zeszłego sezonu...
Odnośnie Polaków...Rybus ma kontuzję i nie zagra. Krychowiaka też jutro nie zobaczymy na boisku. W PSG zabraknie też Rabiota,Silvy i przede wszystkim Cavaniego.
Warto również wspomnieć, że mecz zostanie rozegrany w Klagenfurcie, a więc w Austrii.
Według mnie typ, który podał na to spotkanie
@zibi16 wydaje się całkiem sensowny. To, że nie zagra ani Rybus, ani Krychowiak według mnie nie ma żadnego wpływu na powodzenie typu... Nie wydaje mi się, aby nawet gdyby grał to któryś z Polaków załadował gola ????
PSG ma nowego trenera, ma nowe wyzwania...do drużyny dołączył świetny piłkarz, a więc Ben Arfa. Ta drużyna ma taki potencjał ofensywny, że ciężko w ogóle szukać na siłę argumentów za bramkami z ich strony... Emery coś przebąkiwał, że może wpuści Augustina...Ja uważam, że Di Maria razem z H.B.A. będą w tym roku robić robotę totalną...a jak dogrywać im będzie Marco to ogólnie Barca będzie stać i patrzeć jak piłka chodzi obok nich ???? )) Tak poważnie to uważam, że jutro padnie over 2,5 gola. Lyon też z pewnością nie jedzie, aby dostać łatwe 3:0. To drużyna, która ma bardzo duży potencjał. Mają w kadrze bardzo dobrych technicznie piłkarzy. Lyon w okresie przygotowawczym wyglądał bardzo dobrze... Wygrał z Zenitem, Benficą, Sportingiem...
Według mnie jutro może być piękny mecz, obfitujący w gole...głównie za sprawą tego, że ogólnie jeszcze jest spory poziom rozluźnienia w piłkarzach...sezon nie wystartował...myślę, że temu meczowi będzie towarzyszył bardziej klimat meczy pre sezon, gdzie pada sporo goli niż przykładowo finału Pucharu Francji, gdzie po ciężkim sezonie wszyscy mają dość ???? To moja mała teoria na jutro...
over 2,5 gola CałoR. 1,85
A może ktoś z Was to widzi całkiem inaczej ?
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI !