>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SuperPuchar Europy: Real Madryt - Sevilla (13.08.2014)

Status
Zamknięty.
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Adamo80, nie mam nic do Ciebie, ale jak piszesz takie rzeczy po meczu, to wychodzisz co najmniej bardzo niepoważnie.
Mając w podpisie coś takiego:

Wypadałoby się dzielić stawkowaniem typów, a nie po meczu mówić, że pierwszy typ jest najważniejszy, bo to zasada z nosa wzięta ????
No ale co ma mój podpis do stawkowania ? Ja gram każdy swój typ, a zasada, że najważniejszy jest pierwszy typ - ok ja po prostu taką mam zasadę, wynika to oczywiście z oceniania prawdopodobieństwa zdarzenia. Nie każdy na forum podaje stawkowanie, powiedziałbym, że nawet większość nie podaje. Każdy ma swój rozum i już stawkowanie sam powinien wiedzieć jakim grać. Zresztą każdy ma inną taktykę bukmacherską, stosuje progresję, albo płaskie albo właśnie w ocenie prawdopodobieństwa. Tak czy inaczej grając te typy nawet płaską stawką było by się koło 0, a nie na totalnym minusie jak u innych.
To i tak zabawne bo po całej tej nagonce na mnie jak zwykle zapoczątkowanej przez robsona kolejny raz nie tylko nie myliłem się z głównym typem, ale także z analizą, co było ewidentnie widać w trakcie meczu. Zobacz sobie w tym wątku co grał Konar, usunięto - ale co pisał o mojej analizie robson, który podobno w wieku już 10 lat oglądał mecze. Generalnie większość zagrała na Sevillę w tym większość doświadczonych typerów, a Real mógł wygrać i 5:0 w tym meczu. Właściwie oceniłem mecz, potencjał Realu i było to widać od 1 minuty. Sevilla zaczęła grać ok 80 minuty i tylko dlatego, ze Real jej na to pozwolił.

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom