>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SUPERLIGA FIFY 07

W 2

wislak

Forum VIP
to ty moze lepiej poczytaj! nei wiem co ty gadasz ale moze pomyliles ze III edycja to superliga........ to jest ciagle II edycja a w III edycji czyli lidze narodow zapisales sie Frrancją.

pisząc TYM miales na mysli chyba ciagle II edycje nie?? bo piszesz w temacie z II.... wiec odpisz porzadnie :]

P 0

puzon

Użytkownik
Chcę się wypisać z superligi (II edycja) i napisałem w tym temacie... Wiślak przeczytałeś już tak jak prosiłem? Bo mam wątpliwości...

W 2

wislak

Forum VIP
nie mam pojecia o co ci chodzi... zeby nie pisac na forum to napisalem na gg ale mnie bloknąl
szkoda gadac :zy3ou: ???? :|

Również nie moge zagrać w tym turnieju. Rezygnuję, sorry.
RÓWNIEZ i W TYM - czyli tak jak maciek - równiez i w tym czyli w II edycji.
tak to zrobzumialem

puzon a w III edycji?? bo sie zapisales..
Również nie moge zagrać w tym turnieju. Rezygnuję, sorry.
podkreslenie W TYM - czyli ze chyba grasz w III edycji...

tak sie domyslalem ale nie raczyłes potwierdzic... nieczytelnie piszesz &quot;w tym&quot; moze tez oznaczac ze na forum ogolnie wiec nie bylem pewien a to hyde park wiec zadalem prosste pytanie!!

czyli rozumiem ze w III grasz... ale nie lepiej bylo odpowiedziec poprostu &quot; W III gram&quot; ?
a tu odpowiedz

OGARNIJ SIĘ CZŁOWIEKU! Bo mi się zaczyna ciebie żal robić.... OMG
szkoda gadac i moze ty sie ogarnij! na forum nie slychac tonu glosu i czasem nie za bardoz jest wiadomo o co loto. a kultura by wymagala zeby po prostu powiedziec: &quot;nie gram w obu&quot;, albo &quot;w II nie gram ale w III tak&quot; a nie jakies gadanie glupie.
kolejne posty nie tutaj bo tu jest miejsce na wyniki wiec priv!!

spider231 0

spider231

Użytkownik
Spider231-maciekms

1 mecz wynik 4:6
2x rooney carrick SAHA Macka 3 x garcia 2x bellamy finnon

2 mecz wynik 4:8
2x SAHa rooney carrick macka nie umiem sie rozczytac jak pamietasz to dopisz bo za szybko wychodziles nie zdazalaem zapisac

W 2

wislak

Forum VIP
Dobra kończę tą rozmowę bo nie będę się zniżał do dzieciaka z IQ jabłka. Na razie dupowłazie, btw: mam coś dla ciebie poćwicz, może zrozumiesz
takie teksty to sobie mozesz walic do swojego kolegi s********

za takie cos powinno byc conajmniej ostrzezenie... juz sie zaczynasz rzucac bo ci nie zalezy na graniu bo organizujesz tur z mooserixem! na poczatku to byles zawsze milutki a teraz jak juz wiesz ze masz punkt zaczepienia to myslisz ze jestes boss

zegnam ????

M 0

maciekms

Użytkownik
Spider231-maciekms

1 mecz wynik 4:6
2x rooney carrick SAHA Macka 3 x garcia 2x bellamy finnon

2 mecz wynik 4:8
2x SAHa rooney carrick macka nie umiem sie rozczytac jak pamietasz to dopisz bo za szybko wychodziles nie zdazalaem zapisac
Potwierdzam co do drugiego meczu to dla mnie : 3x Bellamy 2x Garcia 2x Gerrard 1x Carragher

W 2

wislak

Forum VIP
FC BARCELONA - AS Roma 7:6

ciekawe spotkanie ale pod dyktando Barcy. Pod koniec sie troche wyrownalo. Powinna byc chyba wieksza przewaga ale 3 gole Tottiego z wolnego :/ nie wiem jakim cudem tak faulowalem... :mrgreen: nie ma screena bo rozlaczalo

Gole:

Barca: 2x Eto&#39;o, 1x Ronaldinho, 1x Deco - cudowny gol ???? , 3x Messi - szczegolnie piekny gol z glowki ???? po wrzutce E2 8)
Roma: 3x Totti - 3x wolny ???? , 2x Perrotta, 1x De Rossi

W 2

wislak

Forum VIP
benek16 musi zrezygnowac. ma orginal i musi miec patcha a jak wiadomo to z patchem nie da sie polaczyc :/ szkoda bo superliga miala byc super ligą mieli grac najlepsie, wysoki, wyrownany poziom i wypas a tu takie niefarty i wtopa :/ szkoda jest nas 4 :/

W 2

wislak

Forum VIP
FC BARCELONA - AS Roma 5:4

teraz mega fux dla mnie! po I polowie (niecałej) rozloczylo nas przy stanie 3-0 dla Romy! Mielismy grac do 53 minuty i w 49 strzelilem na 5:1 ???? pieknie mi poszlo.

Gole:

Barca: 2x Eto&#39;o, 2x Ronaldinho, 1x Zambrotta (głowka)
Roma: 1x De Rossi albo i wiecej. nie pamietam. Perrotaa chyba z 2 walnął tez. moze Totti... ???? nie wiem bo nie pisalem ale swoje pamietam. dzieki za gre i nie wiem jak moge zapewnic ze celowo sie nie rozlaczylem. spider moze potiwerdzic ze sie rozlacza czesto bo mamy radiowki. ale gramy za to najwiecej i najszybiciej w turniejach i na nas nie musicie czekac ???? ja tez pare meczy przez rozlaczenie przegralem ale nigdy na tej Fifie celowo sie nie rozlaczylem - z ręka na sercu. chyba ze lagi bylo to sie wychodzilo i pkonczylo kiedy indziej ale to tezz nie w akcji rywala tylko jak ja mialem pilke.

W 2

wislak

Forum VIP
moj mecz ze spiderm chyba uznamy za 2 walki dla mnie. pytalem wczoraj i przedwczoraj i w zeszlym tygodniu ale nigdy nie mial czasu albo mu sie nie chcialo wiec mowil wczoraj zebym walki se wpisal. zobaczymy moze jakos wieczorem zagramy ale raczej nie. dzisiaj mija termin i prosze o dogranie pozostalych meczy. szczegolnie adrian-maciek
mowiliscie ze jestescie kumplami i gracie po 5 sparow dziennie to pyknijcie turniejowy... mecze nie rozegrane uznajemy jako obustonny walk bez punktów.
pozdr 4all

W 2

wislak

Forum VIP
no nic nikt nie gral ????

szkoda gadac ale ta II edycja to nam wogole sie nie udala
jedynie gr A w I fazie to byla fajna gra a gr B liga spadkowa i superliga to normalnie parodia :/ dlatego w III edycji beda ostrzezenia jak ktos sie zzglosi a potem nie bedzie gral.

Wiślak - spider231 3:0 i 3:0 - walki
maciekms- adrianaz - walkowery obustronne - bez pktow
adrianaz- spider231 - walkowery obustronne - bez pktow

KONCOWA TABELA:

Wiślak - 18 pktow
maciekms - 6 pktow
adrianaz - 0 pktow : gole -2
spider231 - 0 pktow : gole -12

1. Wiślak - FC Barcelona
2. maciekms - FC Liverpool
3. AdrianAZ - AS Roma

mimo slabego turnieju to graty dla pierwszej trojki :spokodfhgfh: ⚽ ⚽ ⚽