RÓWNIEZ i W TYM - czyli tak jak maciek - równiez i w tym czyli w II edycji.Również nie moge zagrać w tym turnieju. Rezygnuję, sorry.
puzon a w III edycji?? bo sie zapisales..
podkreslenie W TYM - czyli ze chyba grasz w III edycji...Również nie moge zagrać w tym turnieju. Rezygnuję, sorry.
a tu odpowiedzczyli rozumiem ze w III grasz... ale nie lepiej bylo odpowiedziec poprostu " W III gram" ?
szkoda gadac i moze ty sie ogarnij! na forum nie slychac tonu glosu i czasem nie za bardoz jest wiadomo o co loto. a kultura by wymagala zeby po prostu powiedziec: "nie gram w obu", albo "w II nie gram ale w III tak" a nie jakies gadanie glupie.OGARNIJ SIĘ CZŁOWIEKU! Bo mi się zaczyna ciebie żal robić.... OMG
takie teksty to sobie mozesz walic do swojego kolegi s********Dobra kończę tą rozmowę bo nie będę się zniżał do dzieciaka z IQ jabłka. Na razie dupowłazie, btw: mam coś dla ciebie poćwicz, może zrozumiesz
Potwierdzam co do drugiego meczu to dla mnie : 3x Bellamy 2x Garcia 2x Gerrard 1x CarragherSpider231-maciekms
1 mecz wynik 4:6
2x rooney carrick SAHA Macka 3 x garcia 2x bellamy finnon
2 mecz wynik 4:8
2x SAHa rooney carrick macka nie umiem sie rozczytac jak pamietasz to dopisz bo za szybko wychodziles nie zdazalaem zapisac
o co ci chodzi czlowiekuOho!
Już wiem co to śmietnik na forum... weźcie oś z tym zróbcie bo aż głowa boli :/