>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SUPERLIGA FIFY 07

W 2

wislak

Forum VIP
W superlidze grają czterej najlepsi gracze grup A i B z I fazy rozgrywek.

są to:

maciekms - Liverpool
Wiślak - Barcelona
spider231 - ManU
AdrianAZ - Roma

Benek - przymusowa rezygnacja - klopoty techniczne
puzon - rezygnacja - brak czasu
m4ciek- rezygnacja - brak czasu
mooserix - dyskwalifikacja

Mecze kazdy z kazdym po dwa, trzeba rozegrac do 3 grudnia.

Nie robie ligi spadkowej, bo z gr B nikt nie gra, w gr A baros i grzesio ostatnio nie mieli czasu, dmo tez. wiec jak chcecie to zrobcie ale ja nie robie bo chyba nie ma sensu. Zasady takie jak poprzednio... ????

No to jedziem! :gool: :gool: :gool:

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
fajnie że jest puzon bo to jak mówią gimnazjaliści ;) -&gt; z niego spoko ziom jest ???? żeśmy rozegrali tyle sparingów (i to jakich!) że ja nie wiem jak mam z nim grać o punkty :p

W 2

wislak

Forum VIP
FC BARCELONA - Arsenal Londyn 5:0

Po I polowie nas rozłączyło przy stanie 5:0 i puzonowi sie juz nie chciało dalej grac ???? także zaliczamy taki wynik.

Gole:
2x R10
2x E2
1x Messi

Spodziewalem sie sromotnej porazki bo dzisiaj to byl moj 2 mecz w fife a puzon podobno jest na fali ostatnio a tu ???? Jednostronny pojedynek od początku aż po koniec :mrgreen:
dzieki za gre :]

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
mała uwaga: pisz z kim grasz :jezora:

a Króla Strzelców proponuje zrobić tylko w Superlidze ponieważ w grupie B odbyło się troszke mało meczy ????

W 2

wislak

Forum VIP
Czekam na wasze mecze... no co wy ;) tydzien minął a tu żadne mecze tylko moje ???? nie robie tabeli poki co bo nie ma sensu...

W 2

wislak

Forum VIP
to nie daje mu walkowerow tylko po prostu usuwam... i juz
w superlidze jest nas 7 w takim razie.

P.S. Czy on moze grac w III edycji? bo ja go zapisalem bo mnie prosil....

W 2

wislak

Forum VIP
Ludzie

jestesmy na polmetku rozgrywek a mamy 3 mecze za sobą!! Grajcie coś!! nie wiem ale benek i adrian niech w weekend zagraja duzo bo wiem ze oni w weekendy graja. M4ciek - zdecyduj sie czy grassz czy nie... maciek i puzon- na poczatku mieliscie zapal i kupe czasu ???? teraz nie widze was wcale... z poczatku codziennie mi sie puzon pytal czy gramy; dograjcie ten tur chociaz do konca. nie chce zeby sie okazalo ze z powodu braku czasu nie bedzie rozegrane 90% meczy tak jak bylo w grupie B! w Superlidze sa najlepsi i trzeba to udowodnic! mysle ze po weekendzie beda do dogrania resztki. jak ktos juz nie gra to pisac! glownie mysle o m4cku bo mi mowil ze nie wie.GOGO!

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
sorry, ale ja musze zrezygnowac dla swietego spokoju - mam za duzo obowiazkow, mgr na glowie, do tego praca - czasami nie wiem jak sie nazywam, kuponami nawet sie nie chwale bo nie mam czasu na ich wstawianie (temat mi spadl gdzies tam gleboko), a w Fife nie gralem &gt;2 tygodnie wiec juz klawiszologie chyba tez zapomnialem.

Do góry Bottom