>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Superbet znów najlepszym bukmacherem w Polsce. Jurorzy nie mieli wątpliwości!

Waldi1979 2,5M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Superbet znów najlepszym bukmacherem w Polsce. Jurorzy nie mieli wątpliwości!

Superbet triumfował na gali Nagrody Bukmacherskie 2024, ponownie zdobywając kluczowe wyróżnienia i potwierdzając swoją silną pozycję w branży. Lider innowacyjnych rozwiązań bukmacherskich po raz kolejny udowodnił, że konsekwentna praca i dbałość o jakość oferty przynoszą spektakularne rezultaty.

Podczas tegorocznej edycji prestiżowego plebiscytu organizowanego przez portal LegalniBukmacherzy.pl, przedstawiciele Superbet odebrali imponującą liczbę statuetek. Firma została nagrodzona w kluczowych kategoriach, takich jak: najlepsza oferta na piłkę nożną, najlepsza aplikacja mobilna oraz kluczowe wyróżnienie w najbardziej prestiżowej kategorii: dla najlepszego bukmachera. Wyróżnienia te potwierdzają, że Superbet nie tylko utrzymuje najwyższy poziom usług, ale także nieustannie podnosi poprzeczkę w branży. - Każde kolejne wyróżnienie to dla nas motywacja do dalszego działania. Nasz sukces to efekt zaangażowania całego zespołu, który łączy wiedzę, pasję oraz kreatywność. Inwestujemy w nowoczesne technologie i innowacyjne podejście do zakładów sportowych, co pozwala nam nieustannie się rozwijać – podkreślił Łukasz Seweryniak, General Manager Superbet Polska.

Eksperci docenili Superbet za dynamiczny rozwój oraz wprowadzanie nowoczesnych rozwiązań, które ułatwiają graczom korzystanie z usług bukmacherskich. Organizatorzy plebiscytu podkreślili, że marka wyróżnia się unikalnym podejściem, łączącym zaawansowaną technologię z intuicyjnością i niezawodnością.

Po raz kolejny z nagrody bukmachera roku może cieszyć się Superbet. To efekt całorocznej pracy bukmachera we wszystkich obszarach. Bukmacher niezmiennie kładzie spory nacisk na marketing, prężnie działając na wielu płaszczyznach. Superbet można z pewnością wyróżnić za budowanie społeczności, która przestaje kryć się tylko pod nickami graczy. Pomaga w tym rozszerzenie Supersocial o wprowadzenie dodawania relacji z typami w stylu Instastory.

Nie zapominamy również o najważniejszym aspekcie, czyli samej ofercie. Superbet zapewnia bardzo szeroką gamę zakładów na piłkę nożną, a szczególną uwagę zwracają kursy na zawodników. Podobnie wygląda sytuacja w zakresie oferty na koszykówkę, a konkretniej na NBA
.” – podsumowali organizatorzy gali.

Zdobyte nagrody to nie tylko potwierdzenie sukcesu, ale również motywacja do dalszego rozwoju. Superbet nie zwalnia tempa i z optymizmem patrzy na nadchodzące miesiące. - Nie składamy obietnic bez pokrycia – dla nas liczą się przede wszystkim konkretne wyniki. Mamy ambitne cele, świetnych partnerów i niezwykle utalentowany zespół. To wszystko sprawia, że z pewnością będziemy nadal dostarczać graczom najlepsze możliwe doświadczenia – zapowiedział Seweryniak.

Poza trzema otrzymanymi statuetkami, Superbet może się również pochwalić nominacjami do nagród w kategoriach takich jak: najlepsze zakłady live, najlepsze kursy bukmacherskie, najlepsza oferta powitalna, najlepsze promocje dla stałych graczy, najlepszy customer service, najlepszy marketing, a także najlepsza oferta na tenis i koszykówkę.

O SUPERBET

Grupa Superbet to globalny operator zakładów bukmacherskich i gier on-line charakteryzujący się wysoką dynamiką wzrostu i szybkim rozwojem. Globalnie grupa zatrudnia ponad 5 tysięcy osób, prowadząc działalność bukmacherską w Rumunii, Polsce, Brazylii, Belgii i Serbii. Na rynku polskim jest obecna od 2018 roku jako marka Superbet. Od 2020 roku oferuje zakłady on-line w aplikacji mobilnej oraz na stronie superbet.pl. Na koniec 2023 roku Superbet miał blisko 22% udziału w polskim rynku bukmacherskim online i był wiceliderem bukmacherskiego rynku online w naszym kraju.

Firma może się pochwalić nagrodami w plebiscycie NAGRODY BUKMACHERSKIE 2021, 2022, 2023 oraz 2024 w kategorii Najlepszy Bukmacher, Najlepsza Aplikacja Mobilna, Najlepsza Oferta Live, Najlepsza Oferta na Piłkę Nożną, Najlepszy Marketing i Nagroda Użytkowników.

Co sprawia, że gracze wybierają Superbet? Stałe promocje takie jak Superprzewaga czy Superbonus powodują, że graczom po prostu nie opłaca się grać gdzie indziej, a atrakcyjne nagrody w darmowych grach jak Supergame czy Superspin przyciągają do wspólnej zabawy również tych, którzy szukają innych sposobów na sportową rozrywkę. Gdy dodasz do tego wielokrotnie nagradzaną aplikację, w której możesz oglądać na żywo transmisje meczów, śledzić statystyki czy przeglądać kupony innych graczy dzięki platformie do gry społecznościowej Supersocial, silna pozycja Superbetu na polskim rynku jest w pełni zrozumiała.

Superbet od początku działalności na naszym rynku prężnie wspiera polski sport. Jest sponsorem strategicznym/głównym Lecha Poznań, Górnika Zabrze, wielosekcyjnego GKS-u Katowice, a także sponsorem I-ligowej Wisły Kraków oraz GKS-u Tychy. Bukmacher jest również sponsorem reprezentacji Polski w skokach narciarskich oraz największego turnieju szachowego – Superbet Rapid&Blitz. Sponsoruje też turniej Superbet Poland Darts Masters.

1738160595492.jpg 1738160595543.jpg 1738160597546.jpg 1738160594315.jpg

D 11,7K

damianex1

Użytkownik
Jak dla mnie obok etoto oszuści nr 1 w Polsce. Wczoraj mieli najlepsze handicapy przeciw Dallas i dziś robia problemy z wypłatą. Rzekomo dodatkowe weryfikację konta. Gram tam od początku istnienia firmy i albo są oszustami w stylu etoto albo bankrutami. Zadali wyciągu i zdjęcia karty i dalej jest dodatkowa weryfikacja. Typowi kombiantorzy dlatego odradzam ta firmę. Nie mają innych argumentów to poszli w weryfikację. Chciałem im wysłać zaświadczenie że mój kot jest zdrowy ale tego nie chcą. Ciekawe co wymyślą. Jak mi się uda kasę wydrzeć to zamykam tam konto od razu.
Post automatycznie złączony:

Jak dla mnie obok etoto oszuści nr 1 w Polsce. Wczoraj mieli najlepsze handicapy przeciw Dallas i dziś robia problemy z wypłatą. Rzekomo dodatkowe weryfikację konta. Gram tam od początku istnienia firmy i albo są oszustami w stylu etoto albo bankrutami. Zadali wyciągu i zdjęcia karty i dalej jest dodatkowa weryfikacja. Typowi kombiantorzy dlatego odradzam ta firmę. Nie mają innych argumentów to poszli w weryfikację. Chciałem im wysłać zaświadczenie że mój kot jest zdrowy ale tego nie chcą. Ciekawe co wymyślą. Jak mi się uda kasę wydrzeć to zamykam tam konto od razu.

Załączniki

P 1,3K

Pirania

Użytkownik
Ile wpłacałeś kasy do nich? Nigdy nie miałem problemów poza tym, że zawsze musiałem obrócić środki z depozytu.

D 11,7K

damianex1

Użytkownik
Obróciłem, siadło i od poniedziałku sciemiaja ze jest dodatkowa weryfikacja konta. Dostali wyciąg z banku umi zdjęcie karty i niby do 72 godzin mają weryfikować nie wiadomo co. Ściema z ich strony typowa pod kradzież wygranej. Bbo co można robić z papierami które są ok.

A 42,1K

ar0nek

Użytkownik
Obróciłem, siadło i od poniedziałku sciemiaja ze jest dodatkowa weryfikacja konta. Dostali wyciąg z banku umi zdjęcie karty i niby do 72 godzin mają weryfikować nie wiadomo co. Ściema z ich strony typowa pod kradzież wygranej. Bbo co można robić z papierami które są ok.
Po co się tak napinasz? Standardowa procedura. Zweryfikują i wypłaca.

Do góry Bottom