>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bukmacher Superbet - wpłaty/wypłaty

K 0

kociamorda

Użytkownik
Tragiczny serwis, z dnia na dzien blokada konta do wypłaty i prośba o wyciągi z banku, po wysłaniu potwierdzeń cisza już 8 dzien gdzie czas oczekiwania jest do 72h a obsługa na tym śmiesznym superbecie nie istnieje, na czacie bot wysyła jakieś wypociny gotowe z tabelki tak jak konsultant, na maila odpowiada oczywiście Irena bo przecież tam nikt nie pracuje.
Totalnie mają w ciebie wysrane
Tylko prosimy o cierpliwość
Szkoda ze przy wpłatach nie robią tyle problemów jak przy wypłatach
Post automatycznie złączony:

Cieszcie się że chociaż możecie wypłacać. U mnie od 9 dni weryfikują prosty wyciąg bankowy i nic się w tej sprawie nie dzieje. Na czacie zbywają formułkami że przekażą ponaglenie do działu weryfikacji i sprawa otrzyma wyższy priorytet i oczywiście nadal nic. Zero kontaktu. Muszę się bezsilnie dopominać aby w końcu mieć możliwość wypłaty środków. Pomijam fakt że weryfikowali mnie już dwukrotnie. Ostatnio ponad rok temu bardzo dokładnie że zdjęciem z dowodem i kartką w ręku. Parodia
Jak się zakończyła sprawa? bo mam podobną sytuację

zeleczek 0

zeleczek

Użytkownik
Proces weryfikacji trwał tydzień. Dostałem maila z potwierdzeniem odblokowania 10minut po rozmowie z konsultantem, gdzie zasugerowałem, że celowe opóźnianie procesu zgłoszę do UOKIK i po tym jak zrobiłem powyższy wpis na forum. Pewnie totalny zbiego okoliczności... :rolleyes:
Po odblokowaniu możliwości wypłat już dalej brak problemów. Jeden Przelew24 doszedł wczoraj w 1h i kolejny zlecony już po północy był zaksięgowany przed 8.00 rano.
postraszyłem ich też dziś że zgłoszę sprawę do UOKiK ale chyba ich to nie wystraszyło. również czekam tydzień na weryfikacje...

Do góry Bottom