Mi odpisali po tygodniu ze konto zweryfikowane(po selfie z kartkami itp) i ze dostep do bonusow mam odblokowany. Ale nic z tego nadal nie wyskakuja okienka z możliwością akceptacji bonusow z superbox. Pisalem im juz 10x , żeby mi to naprawili i za każdym razem jakieś odpowiedzi , ze wina jest po mojej stronie(czyszczenie plików cookies, aktualizacji aplikacji itp.). Nie potrafią tego naprawic, albo nie chcą, wiec rezygnuje z ich usług . W sumie to większość promocji juz zdjeli, także raczej dużo nie tracę.Oby ta firemka zdychala...mimio ze juz ani grosza tam nie zainwestuje to jestem ciekawy kiedy wreszcie mnie zweryfikuja juz 11 czy 12 dzien to trwa...
Dziala strona i historiaDziała wam strona albo aplikacja? Od godziny nie mogę wejść nawet w historie kuponów ani w żadna zakładkę z menu. Czat też nie działa
Tak sa różne dalej dla graczy. Ty masz te lepsze promki, u mnie niestety są gorsze. W poniedziałek np zeby dostać 25zl musiałem zagrac za 100zl.Czy dalej dają promocje rożne dla graczy? Kiedyś dostawałem np zagraj za 50 i otrzymaj 50, a teraz po 150 dają do zagrania ale zwrotu tylko 50 dalej.
Generalnie to widziałam na meczyki.pl był link regulaminu tam nie było , w zasadzie założyłam konto , nie było opisane również przez nich jaka jest maksymalna kwota a tylko jaka minimalna wiec trochę oszustwoMasz gdzieś regulamin tej promocji? Bo w tym linku nic nie jest wspomniane o maksymalnej stawce ale w tego typu promkach chyba zawsze była. Ale jeśli faktycznie o niczym takim nie wspomnieli to moim zdaniem jak najbardziej masz prawo do takiego bonusu. I pewnie przez to tak robią ci pod górkę bo suma jest spora i znając buka zrobią wszystko żeby tego nie wypłacić
Ja problemów z tym bukiem nie miałem, ale jeśli jest tak jak opisujesz to warto pójść z tym gdzieś dalej. Niby tylko 300zł, ale dziesięciu takich jak Ty i robi się 3000, a może nawet więcej jest oszukanych.Dzięki za odpowiedz , nie ma co się bawić za 300 zł . Niech sobie wezmą .
Post automatycznie złączony:
Generalnie to widziałam na meczyki.pl był link regulaminu tam nie było , w zasadzie założyłam konto , nie było opisane również przez nich jaka jest maksymalna kwota a tylko jaka minimalna wiec trochę oszustwo