>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

P 52,1K

Przybłęda

Użytkownik
Czy u was też strona internetowa Superbet na komputer tak wolno chodzi ? Kiedyś chodziła dość szybko.
To prawda. Dramatycznie to wygląda. A na Firefox wręcz trudno korzystać z niej. Zawiesza się co rusz, a jedne elementy nachodzą na inne. Zgroza. Ale nic z tym nie zrobią. Obecnie wszystkie firmy interesuje tylko smartfon - wersje mobilne i aplikacje.

K 1,3K

konradanton

Użytkownik
Weryfikował ktoś ostatnio konto bądź jakiś dokument? Mi do wypłaty kazali w ubiegły poniedziałek dosłać wyciąg, w piątek jakiś idiota napisał że nie da się go odczytać (jak można nie odczytać wyciągu z banku w pdf to jest kur...a hit) 🤦🏻‍♂️ po wygenerowaniu nowego i wysłaniu znowu x dni przerwy i ciszy. Żenada do potęgi bo byle gówno krzaki weryfikują wszystko w dzień. U tych idiotów rzeczywiście chyba jakiś jeden ślepy kundel tam siedzi i to sprawdza
Post automatycznie złączony:

Gdzieś tam pisałem tu na Forum, że przyznanie tej rumuńskiej firmie nagrody za najlepszą obsługę klienta to jakiś żart.
Podtrzymuję to.
Dziś rano poprosiłem poprzez kintakt e-mailowy o zmianę rachunku bankowego.
Przesłałem wyciąg z ostatnich 3 miesięcy, PDF potwierdzający wykonanie depozytu.
Dane wszystkie czytelne, jasne.
Żadnej filozofii.
Za 10 minut dostałem maila, że czas weryfikacji jest wydłużony, że mam się uzbroić w cierpliwość, że wkrótce moje konto ( bez żadnych wałków, bez kombinacji z multikontami) zostanie poddane weryfikacji.
Do tej pory żadnej informacji.
Czy to jest [CUT] takie trudne, skomplikowane? Podane mają wszystko jak na tacy. Tak ciężko jest skopiować 26 cyferek i wkleić w moje dane w Superbet?
Albo jest to rzeczywiście trudne albo po prostu nie ma tam ludzi do pracy. Zmieniałem konta bankowe w 3 innych firmach i trwało to może gira 1/2 h. Żenada.

Po jakim czasie Ci zaakceptowali o ile się udało? Czekam na potwierdzenie wyciągu 8 dzień, a jego ich [CUT] na czacie to mam dość. Tam rzeczywiście chyba jakiś jeden ślepy klaun weryfikuje te papiery albo ma to w dupie i robi po 2 dziennie 😑

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
To zaczynają być jaja. Wróciłem do nich po dobrych kilkunastu miesiącach przerwy. Dzisiaj skleilem kupon na sporty zimowe.

Od dobrych dwóch godzin wymieniam z nimi wiadomości ze Włosi nie wystartowali. Dalej mi odsyłają link z wynikiem że sztafeta nie zmiescila się w top 3 i załączają wyniki kobiet. Opadam z sił

Screenshot_2025-03-22-16-55-15-60_993f12e18f8acd54d8fe8fdf50103170.jpg

H 4,5K

hynio

Użytkownik
Hej. Czy oni mają w ogóle aktywny live chat albo maila, z którego nie odpowiada iRenka?... A może jest tu jakiś przedstawiciel?

Do góry Bottom