>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Superbet - Bonus 200 PLN za wygrany zakład na zwycięstwo Polski w meczu z Belgią

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
1395x504-min.jpg

Promocja tylko dla nowych graczy

Warunki promocji:

* założenie konta Superbet w dniach 02.06-08.06.2022 z tego linku

Zasady przyznania Bonusu w ramach Promocji „Bonus 200 PLN za wygrany zakład na zwycięstwo Polski w meczu z Belgią”

• W promocji bierze udział tylko pierwszy kupon singiel zawarty po założeniu konta.
  • Na kuponie musi znajdować się typ z oferty przedmeczowej na zwycięstwo Polski w regulaminowym czasie gry w meczu z Belgią.
  • Bonus to 200 PLN za poprawny typ na zwycięstwo Polski z uwzględnieniem, że minimalna stawka zakładu to 2 PLN.
    Przykład: Jeżeli Gracz postawi pierwszy kupon po założeniu konta ze stawką 2 PLN na zwycięstwo Polski po kursie z oferty (np. 5.60) i kupon zostanie rozstrzygnięty jako wygrany, Gracz otrzyma regularną wygraną za kupon oraz bonus w wysokości 200 PLN.
    Wysokość przysługującego bonusu obliczona zostanie wg następującego wzoru:
    • Stawka klienta = 2 PLN – 0.24 PLN (12% podatku) = 1.76 PLN
    • Kurs na zwycięstwo Polski = 5.60
    • Bonus = 200 PLN
    • Kwota wygranej za kupon = 1.76 PLN * 5.60 = 9.86 PLN
    • Łączna wygrana = 209.86 PLN
  • Minimalna stawka kuponu to 2 PLN.
  • Zakłady zaliczają się do udziału w Promocji w momencie ich wprowadzenia do systemu, a nie w momencie ich obstawienia na stronie przez Gracza.
  • Bonus zostanie przelany na konto Gracza 72 godzin po zakończeniu promocji.
  • Bonus należy zaakceptować w ciągu 3 dni od zaksięgowania go na koncie Gracza; w przeciwnym razie bonus wygaśnie automatycznie. Bonus należy zaakceptować poprzez wybranie przycisku „Akceptuj” na powiadomieniu, które Gracz otrzyma podczas logowania do konta (popup).
  • Bonus ważny jest 7 dni od daty zaakceptowania go przez Gracza na jego koncie bonusowym. Po spełnieniu wymagań opisanych w punkcie 4. Regulaminu, środki zgromadzone na koncie bonusowym zostaną automatycznie przelane na konto depozytowe skąd będzie można je wypłacić.
  • Na koncie bonusowym może być aktywny tylko jeden bonus. W przypadku gdy na koncie gracza aktywny jest inny bonus, Gracz ma 3 dni na wykorzystanie go, aby aktywować bonus „Bonus 200 PLN za wygrany zakład na zwycięstwo Polski w meczu z Belgią”. W przeciwnym wypadku środki przyznawane w ramach bonusu „Bonus 200 PLN za wygrany zakład na zwycięstwo Polski w meczu z Belgią” nie zostaną aktywowane.
  • Gracz może anulować bonus w dowolnym momencie, kontaktując się z Działem Obsługi Klienta. Wówczas środki z salda bonusowego i związane z nim wygrane zostaną anulowane.
  • Jeżeli Gracz zleci polecenie wypłaty środków zanim spełni warunki obrotu bonusem „Bonus 200 PLN za wygrany zakład na zwycięstwo Polski w meczu z Belgią” środki zgromadzone na saldzie bonusowym i wygrane z tego tytułu zostaną anulowane.
  • Jeśli gracz ma środki na prawdziwym saldzie, kiedy stawia zakład, najpierw zostaną wykorzystane środki z depozytowego salda, a następnie środki z przyznanego bonusu.

Pełny regulamin promocji znajdziesz TUTAJ

Nie masz konta w Superbet, nic straconego - załóż je wchodząc na superbet.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
Magical Snap - 2021.09.03 13.33 - 002.png

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
przecież nie wypłacili za poprzednią promocję polska - walia a mieli na to 72 h i do dzis nie ma bonusu.To niepoważny bukmacher
jeżeli bonus nie został wypłacony sugerują kontaktować się u nich na czacie i podać nr kuponu spełniający warunki promocji, widocznie wciąż mają problemy, żeby te bonusy dopisywały się automatycznie, było to już zgłaszane wiele razy przeze mnie.

marasspec 22,6K

marasspec

Użytkownik
zgłaszałem problem na chacie juz od soboty jak mineły 72 h od zakończenia meczu .Pisałem zarówno w sobote jak i w niedzielę i poniedziałek.W poniedziałek wchodzą na swoje konto i sprawdzając bonusy dopisali mi bonus za mecz polska-walia jako że WYGASŁ !!!!Na chacie kobieta twierdzi ,że nie zaakceptowałem go .To co tam się dzieje woła o pomste do nieba.Codziennie sprawdzałem pisałem na chacie to mi przyznali ,że bonus wygasł i nie zaakceptowałem złodzieje .Tak się nie robi :(

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
zgłaszałem problem na chacie juz od soboty jak mineły 72 h od zakończenia meczu .Pisałem zarówno w sobote jak i w niedzielę i poniedziałek.W poniedziałek wchodzą na swoje konto i sprawdzając bonusy dopisali mi bonus za mecz polska-walia jako że WYGASŁ !!!!Na chacie kobieta twierdzi ,że nie zaakceptowałem go .To co tam się dzieje woła o pomste do nieba.Codziennie sprawdzałem pisałem na chacie to mi przyznali ,że bonus wygasł i nie zaakceptowałem złodzieje .Tak się nie robi :(
Nie pojawił Ci się taki pop-up, który poprosił o akceptację bonusu? W superbet tak właśnie się dzieje.

Do góry Bottom