>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Superbet 250 000 pln do podziału za typowanie wyników w Ekstraklasie.

J 34,6K

JKarto

Użytkownik
Superbet SuperGame ponownie z większą pulą. Wciąż nikt nie trafiał kompletu wyników. Poniżej lista meczów do typowania na obecną edycję:

Jagiellonia - G.Łęczna

Lechia - Raków

Radomiak - Piast

Zagłębie L. - Lech

Cracovia - Legia

Łączna pula nagród to 250.000 zł w gotówce. Nie wymaga obrotu. Podział według zasad:

• 8 350 zł – do równego podziału pomiędzy wszystkich Uczestników, którzy udzielili poprawnej odpowiedzi na 2 pytania;
• 8 350 zł – do równego podziału pomiędzy wszystkich Uczestników, którzy udzielili poprawnej odpowiedzi na 3 pytania;
• 8 350 zł – do równego podziału pomiędzy wszystkich Uczestników, którzy udzielili poprawnej odpowiedzi na 4 pytania;
• 225 000 zł (Jackpot) plus 🚙 Mini Cooper dla pierwszego – do równego podziału pomiędzy wszystkich Uczestników, którzy udzielili poprawnej odpowiedzi na 5 pytań.

marasspec 22,6K

marasspec

Użytkownik
przecież to ściema ,Założyłem tam konto pograłem live 3 dni i +1,5 klocka i limity po max 15-20zł .Nie wierzcie ,że taka kasa jest do rozdania u tego biednego buka

M 3K

morgo

Użytkownik
Ściema czy nie , ale wytypowanie tych dokładnych wyników nic cię nie kosztuje a zawsze to można coś dostać jeśli się trafi a to nie bonus a do wypłaty odrazu . W porównaniu do innych buków to mogą superbetowi buty czyścić bo tyle co tu idzie zgarnąć bonusów w miesiąc to sts czy fortuna przez rok czasu mi nie dała. Ostatnio trafiłem 2/5 z tego SuperGame i wyszło 9zl na łeb bo trochę ludzi tez wytypowało , ale jakby się już 3 udały to napewno około 100 by było lekko bo jak patrzyłem na tabele wyników to o ile się nje mylę to chyba około 40-50 osób tylko wytypowało , a nóż się uda 4 lub 5 dokładnych i zawsze to coś dodatkowego . Nic za to nie płacisz a próbować każdy może . W fortunie masz bonus ekspert podobna akcja ale tu już musisz praktycznie stawiać kupon i szanse są większe bo nie musisz dokładnych wyników ale nie oszukujmy się traf 8 meczy 1x2 wiec powodzenia . Jak dla mnie to SuperBet kosi wszystkich legalnych pod względem benefitów , apka i strona tez nie najgorzej chodzi , oferty szerokie , dla mnie bomba . Po ostatnich przebojach na fortunie apce to mnie krew zalewa , wystarczy ze zmienisz zakładkę albo wygasisz telefon i w apce usuwa ci się cały kupon i wogole live coś postawić to graniczy z cudem , lagi takie jak na kompach z lat 90. Jedna wielka porażka

Do góry Bottom