P 12 polak13 Użytkownik Październik 12, 2012 #1 witam mam w betclicku jakis super ticket i nawet obsługa betclicku nie wie do czego on jest czy ktos już miał i go wykorzystał ??? na prawde jest taki super gdzie go mogę użyć ?
witam mam w betclicku jakis super ticket i nawet obsługa betclicku nie wie do czego on jest czy ktos już miał i go wykorzystał ??? na prawde jest taki super gdzie go mogę użyć ?
202 zaglebie13 Użytkownik Październik 12, 2012 #5 a to nie jest jakis voucher albo po prostu jakis kod na darmowy zakład ?? ja osobiscie pierwszy raz o czyms takim slysze
a to nie jest jakis voucher albo po prostu jakis kod na darmowy zakład ?? ja osobiscie pierwszy raz o czyms takim slysze
F 0 filip198811 Użytkownik Październik 13, 2012 #6 moze zobacz czy da sie zarejstrowac w turnieju "freeroll Big Prime" ktory jest jutro o 17, zakladka specjalne ????
moze zobacz czy da sie zarejstrowac w turnieju "freeroll Big Prime" ktory jest jutro o 17, zakladka specjalne ????
53 andrews82 Użytkownik Październik 28, 2012 #8 moze zobacz czy da sie zarejstrowac w turnieju "freeroll Big Prime" ktory jest jutro o 17, zakladka specjalne ???? Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie. Ten ticket daje wstęp do tej satelity.
moze zobacz czy da sie zarejstrowac w turnieju "freeroll Big Prime" ktory jest jutro o 17, zakladka specjalne ???? Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie. Ten ticket daje wstęp do tej satelity.