Nie zgodzę się z ani jednym argumentem. Szpitala nie ma, nie zagra raptem 2 zawodników w tym jeden jest zawieszony.Ja dziś widze wygraną Fener. W Kijowie szpital, nie zagra kilku zawodników podstawowego składu.
Problem w tym ze on już swoje lata ma i na starość zabrał się nie dość ze pierwszy raz w życiu za zagraniczny klub to jeszcze tak gorący jak cała Turcja. Odsyłam jednak do analizy meczu do odpowiedniego działu: http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=772297&postcount=45Trener Aragones przecież niedawno zdobył mistrzostwo Europy. Co by z niego był za trener jakby teraz mając tak dobry skład odpadł z pucharów europejskich? 2-1 dla gości będzie
Ayila Yussuf, Artem Kravets, Milos Ninkovic, Olexandr Romanchuk, Badr El Kaddouri, Oleksandr Aliyev, Oleh Husyev i Maksim Shatskikh. Jak dla mnie to bardzo poważne osłabieniaNie zgodzę się z ani jednym argumentem. Szpitala nie ma, nie zagra raptem 2 zawodników w tym jeden jest zawieszony.
Słusznie zauważyłeś 3 z nich... staty: Yussuf 6 spotkań w poprzednim sezonie w Iszej drużynie, w tym jeszcze gorzej, Kravets to junior, Ninkovic gra w Dynamie od 2004r. i za dużo sobie nie pograł, El Kaddouri też głównie w rezerwach gra, Aliyev grał ostatnio w lidze i strzelił nawet gola więc chyba są lepsi od niego skoro nie gra, Shatskikh w poprzednim sezonie strzelił bodaj tylko 1 gola co jak na napastnika jest tragicznym wynikiem.Ayila Yussuf, Artem Kravets, Milos Ninkovic, Olexandr Romanchuk, Badr El Kaddouri, Oleksandr Aliyev, Oleh Husyev i Maksim Shatskikh. Jak dla mnie to bardzo poważne osłabienia
3 z nich grało w pierwszym meczu z Fener, a dziś ich zabraknie...
No faktycznie znakomicie rozpracowałeś ten mecz. Gratuluję! Mnie takie nazwiska jak El Kaddouri, Aliyev czy Shatskikh kojarzyły się z bardzo dobrymi zawodnikami, ale najwyraźniej to nie ci sami.Słusznie zauważyłeś 3 z nich... staty: Yussuf 6 spotkań w poprzednim sezonie w Iszej drużynie, w tym jeszcze gorzej, Kravets to junior, Ninkovic gra w Dynamie od 2004r. i za dużo sobie nie pograł, El Kaddouri też głównie w rezerwach gra, Aliyev grał ostatnio w lidze i strzelił nawet gola więc chyba są lepsi od niego skoro nie gra, Shatskikh w poprzednim sezonie strzelił bodaj tylko 1 gola co jak na napastnika jest tragicznym wynikiem.
Co o tym myślisz bo chce na Tappare też postawić tak jak Ty. Wydaje mi się, że wejdzie typ na Tappare.Tappara u siebie nie gra "dość dobrze" co widać po statystykach 6 zwyciest (1 po dogrywce) i 10 porazek (2 po dogrywce) daje im to 11 miejce w lidze jeśli chodzi o mecze u siebie. Assat za to, to drużyna typowo wyjazdowa 9 zwyciest (2 po dogrywce) i 7 porażek co daje 4 miejsce w lidze jeśli chodzi o mecze wyjazdowe. Chodz są ostatni to do 9 Tappary tracą tylko 3 punkty i mają jeden mecz mniej rozegrany. A do tego Assat to bardzo nieobliczalna drużyna pokazują to chodźby spotkania z Tapparą w tym sezonie:
Tappara - Assat 0:3
Assat - Tappara 0:6
Osobiscie odpuściłbym ten mecz ewentualanie zagrał ML na Assat kurs w STS 2,60- bardzo kuszący. Powodzenia