>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Suma gemów w secie X. (poniżej/powyżej)

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
16. ???? Benoit Paire vs Kei Nishikori - powyżej 7.5 gemów w 3 secie - 1.08 x 129.35 zł. - 140.12 zł.
Bank: 150 zł. ✅
Stan konta: 0 zł.

PODOBA CI SIĘ MOJE GRANIE? DAJ &quot;+DZIĘKI&quot;, MOTYWUJE DO DALSZEGO TYPOWANIA

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
16. ???? Benoit Paire vs Kei Nishikori - powyżej 7.5 gemów w 3 secie - 1.08 x 129.35 zł. - 140.12 zł.
Stan konta: 140.12 zł ✅

PODOBA CI SIĘ MOJE GRANIE? DAJ &quot;+DZIĘKI&quot;, MOTYWUJE DO DALSZEGO TYPOWANIA

Otrzymane punkty reputacji: +2
mleczu 67

mleczu

Użytkownik
17. ???? Svetlana Kuznetsova vs Angelique Kerber - powyżej 7.5 gemów w secie 2 - 1.12 x 140.12 zł. = 157.63 zł.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
17. ???? Svetlana Kuznetsova vs Angelique Kerber - powyżej 7.5 gemów w secie 2 - 1.12 x 140.12 zł. = 157.63 zł.
Stan konta: 157.63 zł.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Na dziś to wszystko z racji braku czasu. Jutrzejsze spotkania, które warto przeglądnąć to:

▶ Nadal R. - Nishikori K. linia powyżej 7.5/8.5 zależy czy bukmacher na linię 7.5 puści kurs przybliżony do 1.08
▶ Haas T. - Youzhny M.

Bank: 200 zł. ✅
Stan konta: 107.63 zł.

Najprawdopodobniej od przyszłego tygodnia będę grał podobne zdarzenia kwotą 1000 złotych. Wtedy 1-2 typy na dzień tak aby było 160 zł. zysku. (*ciągle założenie grać kursy ~1.08)

EDIT: Chcę powrócić do takiego trybu gry (załączam stary obrazek ze zbiorów):

Otrzymane punkty reputacji: +1
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Te spotkania na zwycięstwo faworyta w tenisa grałeś live przy bardzo korzystnym wyniku w gemach?
Edyta.
Zagrałem kilkanaście spotkać over 7.5.
Podwoiłem budżet, a póxniej w jednym spotkani cały zarobek stracilem... Szkoda czasu na taką grę

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Zazwyczaj obserwuję pierwszy set, a jeśli są czołowe spotkania to stawiam w ciemno, zazwyczaj jest walka i 6:2 minimum pada.
Jakie grałeś spotkania? Mam nadzieję, że nie kobiet? Bo to jest ruletka.
Zracji iż prądu dziś od rana nie bylo, na dziś tylko to:

18. ???? Rafael Nadal vs Kei Nishikori - powyżej 7.5 gemów w secie 2 - 1.12 x 107.63 zł. = 121.08 zł.
Bank: 200 zł. ✅

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Pierwsza porażka. Zaczynam znowu od 100 zł. (założenie i tak jest spełnione, 100 zł. zysku, plus 100 zł. początkowego kapitału jest).
18. ???? Rafael Nadal vs Kei Nishikori - powyżej 7.5 gemów w secie 2 - 1.12 x 107.63 zł. = 121.08 zł.
19. ???? Rafael Nadal vs Kei Nishikori - powyżej 6.5 gemów w secie 3 - 1.05 x 100 zł. = 105 zł.
Bank: 100 zł. ✅
Stan konta: 000 zł.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
19. ???? Rafael Nadal vs Kei Nishikori - powyżej 6.5 gemów w secie 3 - 1.05 x 100 zł. = 105 zł.
Bank: 100 zł. ✅
Stan konta: 105 zł. ✅

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Niestety. Na babach ciężko grać. Jutro myśle, że odrobię z połowę tego co dziś straciłem. Jeśli nie, to system zakończe z budżetem początkowym.
Double? Nie, raczej nie. Lepiej jak się skupiam na jednym spotkaniu. Chyba, że dla podbicia w jednym 7.5, a w drugim np. 6.5 -&gt; ako koło 1.10-1.12.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Za 6.5 chyba kurs jest nie wart świeczki.
Podrzuciłem pomysł double bo gram za małe stawki. jakbym gral za takie kwoty jak Ty to masz racje - lepiej nie ryzykować

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Dziś jednak nie pogram, bo internet niestety mi szwankuje. Ale rozważ jeszcze np. typ kto wygra gema z serva, zazwyczaj jest 1.30 na tego, który serwuje - np. u Williams jest już 1.14-1.20 max. Ten system też spróbuję, ale to innym razem.
Miłego dnia wszystkim.
P.S. Na dziś polecam spotkanie Tsongi z Federerem, powyżej 7.5 będzie w każdym secie.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Te 1.30 to chyba taki max.
Bo ogólnie to niżej chodzą a ryzyko jest.
Co do Ferdka, to można spróbować zagrać over 8.5 w 1 secie.
Edyta.
Faworyt wygrywa 4:1 w gemach i serwuje.
Kurs 1.16 na zwycięstwo szóstego gema i nie wchodzi...
Cały dzień gry do odróbki ????

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Jutro możemy się zgadać i razem poszukamy czegoś, okey?
Ja zazwyczaj dobierałem 3 gem i ostatni faworyta (przy założeniu, że pierwszy gem serwuje właśnie faworyt).
P.S.
Jest jeszcze opcja czy będzie równowaga w gemie, też dobry pomysł - wrzucę później kilka screenów z tego. (ale to już typowy faworyt musi grać, kurs ponad 1.10 wtedy).

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Jutro możemy się zgadać i razem poszukamy czegoś, okey?
Jak najbardziej. jestem w miarę osiągalny (w pracy więc różnie bywa :cool:)

Na brak równowagi grałem z różnym skutkiem ale grałem też babeczki i w ogóle hurtowo dziennie, gdzie oczywiście prawdopodobieństwo wtopy wzrasta (łakomiłem się na kursy).

Otrzymane punkty reputacji: +1
mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik
1 Powyżej 6,5 gemów w secie 2 ???? Jelena Jankovic v Lourdes Dominguez Lino
(Gemy w bieżącym secie) 13/06/2013 Brak 1.071 Odbędzie się
Stawka: 100,00 Zwrot: 107,14
Na szybko.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik
1 Powyżej 6,5 gemów w secie 2 ???? Jelena Jankovic v Lourdes Dominguez Lino
(Gemy w bieżącym secie) 13/06/2013 Brak 1.071 Odbędzie się
Stawka: 100,00 Zwrot: 107,14
Podlicze później wszystko, teraz gram trochę live.

K 2

krzysiek92pl

Użytkownik
Ogólnie polecam też grę na over / under gemowy w całym meczu oczywiście gra męska . Co prawda w tym systemie nie da się grać all in ale progresja bardzo fajnie wygląda przy kursach 1.8-1.9 bo takie najczęściej są dodatkowo przy dobrym doborze meczy można zwiększyć skuteczność . Ponadto można się pokusić o grę progresją na breki faworytów po kursie 2.5-4 średnio . Ponadto pytanie do założyciela tematu czy nie chciałby się wymienić spostrzeżeniami na gg , niestety priv nie wchodzi w grę ponieważ nie napisałem jeszcze 10 postów , na forum udzielam się od niedawna mój numer gg jest w profilowym . Adminów proszę o usunięcie tego posta . Pozdrawiam .

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Po weekendzie powrócę do systemu. Musze odrobić dziś to. Więc wtedy możemy się zgadać. ;) Teraz brak czasu trochę.

Do góry Bottom