29K al_capone Gangster Luty 13, 2013 #22 A co z obrotem wygranych z tych spinów? Wymagany? Kliknij aby rozwinąć... Nie, u nas nie trzeba obracać spinów oraz bonusów. NOWA PROMOCJA W LUTYM! Nagrody gwarantowane TYLKO U NAS!! ===> Promocja: Luty z ComeOn - wygraj wymarzony gadżet, koszulki, bonusy i inne nagrody...
A co z obrotem wygranych z tych spinów? Wymagany? Kliknij aby rozwinąć... Nie, u nas nie trzeba obracać spinów oraz bonusów. NOWA PROMOCJA W LUTYM! Nagrody gwarantowane TYLKO U NAS!! ===> Promocja: Luty z ComeOn - wygraj wymarzony gadżet, koszulki, bonusy i inne nagrody...
17 pilkarzyk-84736 Użytkownik Luty 13, 2013 #23 Też nie dostałem tych spinów chyba, że robię coś źle. Włączam grę Gonzo quest i od razu odpalam i wyskakuje komunikat, że za mało środków na koncie.
Też nie dostałem tych spinów chyba, że robię coś źle. Włączam grę Gonzo quest i od razu odpalam i wyskakuje komunikat, że za mało środków na koncie.
C 0 czeslaw12 Użytkownik Luty 20, 2013 #26 Ja zagrałem kilka rund parę dni temu i też nadal nie otrzymałem tych spinów.
199 w0jtek Użytkownik Marzec 6, 2013 #27 Osoby, które wygrały bonusy pieniężne: Jak długo trwało przypisanie bonusu? edit: Ewentualnie pytania kontynuujemy w temacie: Marcowa promocja z ComeOn- wygraj PS3+FIFA13+zestaw,bonusy, gadżety itd. Tylko u nas!
Osoby, które wygrały bonusy pieniężne: Jak długo trwało przypisanie bonusu? edit: Ewentualnie pytania kontynuujemy w temacie: Marcowa promocja z ComeOn- wygraj PS3+FIFA13+zestaw,bonusy, gadżety itd. Tylko u nas!