al_capone
Gangster
Temat do podawania swoich typów z uzasadnieniem na styczniowe kolejki z Npower Championship.
Zapraszam do dyskusji.
Zapraszam do dyskusji.
Dzieki wielkie za ta wazna informacje. Powstrzymalem sie od grania na Derby w meczu z Nottingham, co uchroniło mnie przed porażka finansowa.Mały komentarz do typowania meczu Derby - Forest. Uważajcie na ten mecz. W typach dnia dwóch userów typuje 1 oraz X. Wiele napisano o tym meczu więc nie będę powtarzał. Powiem tylko o jednej informacji, która w analizach nie pada. otóż być może nie wszystkim wiadomo, ale Derby i Nottingham to odwieczni wielcy rywale, których kibice się nienawidzą. Na mecze między tymi ekipami zawsze następuje specjalna mobilizacja. To prawie mecz derbowy i dla obu stron najważniejszy mecz w sezonie. Można przegrać z każdym ale nie z rywalem zza miedzy. Statystyki h2h wskazują, że są to zawsze bardzo wyrównane spotkania, a mecz z marca 2014, w którym Derby zdemolowało Forest 5-0 to wyjątek potwierdzający regułę. Granie tego jako superpewniaka na Derby może się źle skończyć. Tyle ode mnie. Dla mnie to mecz no bet bo wszystko możliwe. Jeżeli już to zagrać na różnicę goli.
Tylko zobacz jak ten Bent sobie radzi obejrzyj jakieś spotkanie bo na prawdę jego forma rośnie i będzie ważnym ogniwem Mcclarena.Bent niedawno dołączył do zespołu, w meczach Champioship nie wychodzi w składzie, za to nie zagra Russell (kontuzja) i Ibe (powrót do Liverpoolu). rams grali 4-3-3, a ta trójka z przodu to Martin, Russel i Ibe, dwójki ostatnich dzisiaj nie będzie. Russel ma najwięcej asyst (8 + 6 bramek, Ibe 5 bramek, Martin 15 bramek)
Blackburn bez Wiliamsona natomiast Dunn grał w tym sezonie w sumie około 100 minut.
ja się na razie wstrzymuję akurat z tym meczem, jest jeszcze parę godzin, ale jakbym miał grać Derby to są znacznie lepsze kursy powodzenia