159 rickyfcb Użytkownik Sierpień 13, 2012 #1 Wie ktoś gdzie mógłbym złożyć ogłoszenie na temat stworzenie strony? Zależy mi na profesjonalizmie i przystępnej cenie. A może na forum jest ktoś kto zajmuje się czymś takim?
Wie ktoś gdzie mógłbym złożyć ogłoszenie na temat stworzenie strony? Zależy mi na profesjonalizmie i przystępnej cenie. A może na forum jest ktoś kto zajmuje się czymś takim?
134 mariuszm127 Użytkownik Sierpień 13, 2012 #2 Mam znajomego, robi to profesjonalnie, może jakaś znizkę dostaniesz PW
22,7K madman01 Użytkownik Sierpień 13, 2012 #4 Kiedyś robiłem stronki we flashu ale juz sie w to nie bawie. Jednak moge ci polecic dwie strony gdzie mozesz umiescic ogloszenie ze szukasz kogos kto ci zrobi strone to favore.pl i oferia.pl
Kiedyś robiłem stronki we flashu ale juz sie w to nie bawie. Jednak moge ci polecic dwie strony gdzie mozesz umiescic ogloszenie ze szukasz kogos kto ci zrobi strone to favore.pl i oferia.pl
10 erxone Użytkownik Sierpień 17, 2012 #5 Może macie jakąś darmową stronkę podobną do wix.com .? Potrzebuje szablon dosyć prosty lecz nie potrafie go zrobić samemu.
Może macie jakąś darmową stronkę podobną do wix.com .? Potrzebuje szablon dosyć prosty lecz nie potrafie go zrobić samemu.